- 19 Ocak 2017
- 6.967
- 20.214
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.201
nicecream kız bir nesli sen mi kurtardı(yaktı)ydın Bu maske ipi fikri senden çıktıydı demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha kapsamlı test yapilmadi sadece kakada reduktan madde pozitif çıktı. Laktoz intoleransı kesin var da gerisi Allah kerimSüt alerjisi mi yoksa geçmiş olsun
Gaitada reduktan madde 3 pozitif cikti sut urunlerine kesin rahatsizligi var oglumun, kizimin da eser miktar cikti. Yarin galiba alerji testi ister. Buyuk kizimda da vardi 9 aylikken gecmisti, marinin bebelerin alerjik oldugunu gozden kacirmisim, o degil de kizim mamakolik, ve alerji mamalarinin tadi berbat, oglum mama almaz oldu bikac gundur memeye düştü, ben sut ürünleri dana eti tavuk yumurta kestim direkt bakalimKuzu ne alerjisi geçmiş olsun. Marininde bebeler alerjiydi sende de mi diyet başlandı Bende çok korkuyorum son gittiğimizde doktor alerjikler dedi ama ağır değil herhalde
Yok ayol ben değildim o Avataravatar yapmıştı sanki ilknicecream kız bir nesli sen mi kurtardı(yaktı)ydın Bu maske ipi fikri senden çıktıydı demi
Gaitada reduktan madde 3 pozitif cikti sut urunlerine kesin rahatsizligi var oglumun, kizimin da eser miktar cikti. Yarin galiba alerji testi ister. Buyuk kizimda da vardi 9 aylikken gecmisti, marinin bebelerin alerjik oldugunu gozden kacirmisim, o degil de kizim mamakolik, ve alerji mamalarinin tadi berbat, oglum mama almaz oldu bikac gundur memeye düştü, ben sut ürünleri dana eti tavuk yumurta kestim direkt bakalim
Yok ayol ben değildim o Avataravatar yapmıştı sanki ilk
Poşa çok gezen demektir bizim burdaKorsanlıkta mevcut Şekil1A ama uzun süre madenci diye sevdik bebeyi ondan onu ekledim
Vay be büyüdüler ya şimdi hepimizinkiler kocaman görünüyorlar maşallah
Poşalık ne kız Yine bir dadaş söylemiyle geldin
Misafire kapıyı aç kesin mutfağı göster birine, birinin eline süpürge ver diğerine bebeleri Ben gidiyom de kaç Şuan başka çözüm görünmüyor durumunda
Bu arada kızları alıyorum tabiki alan var hazır bebe hayır dermiyim hiç Hepsi birlikte büyürler ikiz bakan dördüzde bakar yolla gelsin
Yaa arada telefonu elime alcak fırsat bulabiliyorum halâ bu bile mucize benim için eşimin gelmesini 4 gözle bekliyorum valla ama o gelince en azından dusumu vs. Alıp kendime geliyorum benimkilerde ah sizinkiler gibi olsa o zaman bende arar miyim acaba kuzucuklarımı hem bedenen hem psikolojikmen tükenmiş durumdayım büyüdükçe kolaylasmasini ümit ediyorumHiç geç kalmadın, daha çok küçükler her şeyi yapabilirsin. Ben 7. Aylarında yalnız bakmaya başladım. Çok da güzel oturttum düzenlerini, sen çok çok kolay yaparsın
Aynen o mucid benim yalnız tescilsiz mucid
Kız bir de o ipi kuşağının arkasına koyma boynuna indir acıtır kulaklarını zaten kepçeler yavrularım iyice eğilecek o kulaklar .Korsanlıkta mevcut Şekil1A ama uzun süre madenci diye sevdik bebeyi ondan onu ekledim
Vay be büyüdüler ya şimdi hepimizinkiler kocaman görünüyorlar maşallah
Poşalık ne kız Yine bir dadaş söylemiyle geldin
Misafire kapıyı aç kesin mutfağı göster birine, birinin eline süpürge ver diğerine bebeleri Ben gidiyom de kaç Şuan başka çözüm görünmüyor durumunda
Bu arada kızları alıyorum tabiki alan var hazır bebe hayır dermiyim hiç Hepsi birlikte büyürler ikiz bakan dördüzde bakar yolla gelsin
Şekerim her ayı ayrı bir eziyet hiç boşuna hayal kurma .Biraz büyüdüklerinde de peşinden koşuyorsun aman düştü ,oraya çıktı ,şunu çekti ,şurayı dağıttı derken akşam olmuş yemek yok ev süprülmemiş vs sadece o gaz sancıları olmuyor o kadar . Hele de o zalım dişler çıkarken neyse çok korkutmayayım Sakin olmak lazım çokta psikolojiyi bozmamak lazım bunlar bir süreç geçecek unutma ki onlar olmadan önce de ne hayaller kuruluyordu . Allah camlarına sağlık versin . Geçecek hepsi yeter ki sen sakin kal . Sen den beterler var mesela ben ev çok kalabalık . 7 nüfus bir MuhlisYaa arada telefonu elime alcak fırsat bulabiliyorum halâ bu bile mucize benim için eşimin gelmesini 4 gözle bekliyorum valla ama o gelince en azından dusumu vs. Alıp kendime geliyorum benimkilerde ah sizinkiler gibi olsa o zaman bende arar miyim acaba kuzucuklarımı hem bedenen hem psikolojikmen tükenmiş durumdayım büyüdükçe kolaylasmasini ümit ediyorum
Poşa çok gezen demektir bizim burda
Çözümün de güzelmiş ayrıca en sonunda bir şeker tutarız herhalın
Demir de isyan etmiş memeyi gözümle de yerim ayaklarında
Tescil ettireydik keşke Köşeyi dönecektin tühAynen o mucid benim yalnız tescilsiz mucid
Bitti ip işi bizde çok şükür kulakları kepçük zaten bir kaç ayda badana takar düzeltiriz düzelmezsede büyünce estetik yaptırırız dedi babası Emzik düşmesiyle uğraşmak daha zormuş herhaldeKız bir de o ipi kuşağının arkasına koyma boynuna indir acıtır kulaklarını zaten kepçeler yavrularım iyice eğilecek o kulaklar .
Kızları da yolluyorum sana gör ebenkini Bakalım 4 çocukla kaç kg kalacaksın . Ben 5 çocuk 1 koca ( gerçi ben bizim koca ayı yı 3 sayıyorum evde ) an itibari ile 54 kg dayım . Bu gidişle 50 altına düşerim heralde Ramazan beni mahvetti . İftar ayrı sahur ayrı uykusuzluk daha da ayrı memul memul gezdim ortalarda
Nos aldın mı tahlil sonuçlarını neden çiş yapmıyormuş minik ördekO merdane kol beni kıtlıyor her gün oklava kolla bir olup
Vışşş topraklar başımaaa(bu da bizim buranın şaşkınlık ifadesi ) kız o kadar da olmaz ne ayıp bir şekeri de veririz da elimize mi yapışır o kadar iş yaptırdıkAntalya'da gezgiç, gezenti derlerdi orda kolay çözmüştümde sizinki değişikmiş Şekeride kendileri giderken kapı önünden alsınlar
Tescil ettireydik keşke Köşeyi dönecektin tüh
Bitti ip işi bizde çok şükür kulakları kepçük zaten bir kaç ayda badana takar düzeltiriz düzelmezsede büyünce estetik yaptırırız dedi babası Emzik düşmesiyle uğraşmak daha zormuş herhalde
Aynı kilodayız şuan tek fark şu ben bu kilonun altına düşmem hiç uzzun senelerce aynı Kiloyu koruduğu için ne alırım ne veririm Sorun yok yani her türlü anlaşırız
Aldım ya hicbir şey yok tertemizNos aldın mı tahlil sonuçlarını neden çiş yapmıyormuş minik ördek
Ya aklıma ne geldi şimdi . Kıvılcım nefesini tutuyordu ya seninki de çişini mi tuttu acepAldım ya hicbir şey yok tertemiz
Bilmiyorum neden yapmadığını çözemedik
Vışşş topraklar başımaaa(bu da bizim buranın şaşkınlık ifadesi ) kız o kadar da olmaz ne ayıp bir şekeri de veririz da elimize mi yapışır o kadar iş yaptırdık
E sen kaşındın anacım at adresi yolluyorum .Ibanı da atayım bari TR 0001 Eve düşen yıldırım
Yok kargo yapmayayım günah kız . Ben getiririm Trabzon nereki 4 saat sonra oradayım Gelmişken birazda gezeyim bari . Yine bizim buranın bir sözü ile kapanış yapayım .Erim evde yok keyfim beyde yokBize kimse ayıp demiyor ama onu napcaz. Mesela sana diyorlar mı gitmeyelim bu bayram başından büyük kalabalığı var yeni bebekleriyle birde hizmet mi bekliyecez diye yooo kesin demiyorlardır Hatta yemekli bile gelmeye çalışan vardır
Hemen yolluyorum yarın sabah hesaba düşer Adresimizde Pelitli Mah. Kargo mu yapacan kız bebeleri
Yok kargo yapmayayım günah kız . Ben getiririm Trabzon nereki 4 saat sonra oradayım Gelmişken birazda gezeyim bari . Yine bizim buranın bir sözü ile kapanış yapayım .Erim evde yok keyfim beyde yok