2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba yok uzun sürmedi rapor çıktıktan sonra başladık bir ara pandemiden dolayı hastanelerde tedaviler durmuştu o ara kapalıydı sadece onun dışında regl ile gidip başlıyorsunuz ozellerden farkı yoktu
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bugün aradım pazartesi gününe randevu verdiler çok şaşırdım bu kadar erken randevu verdiklerine. Bende şuan için bi sorun görünmüyor ama eşimde morfoloji sorunu var tekrar test yaptıracak eşim onun testleri ve benim kan testlerimle pazartesi gideceğiz bana dua edin işllah sizin gibi bende güzel haberlerle burada bilgiler paylaşırım

Rabbim gonlunun muradini versin canim o yollardan bir cogumuz gectik ben de onlardan biriyim insallah guzel haberler bekliyoruz

Rica ederim canım inşallah tedavinde güzel geçer güzel haberlerle gel

Kızlar selam. Ben otururken bile artık rahat edemiyorum. Hep karnım gergin oluyor zorluyor beni. Sizler de öyle misiniz? Sadece uzandigimda biraz rahatlıyorum.
Aynen canım oturup kalkarken zorlanıyorum akşamları özellikle karnım patlicak gibi oluyo.
Nefes darligim başladı bazen uzanmakta fayda etmiyor artık Olsun bugünlere şükür yavrularimiz sagsalim dogsunlar yeterki.

Kızlar iki taraf soyunda da da ikiz olmadığı doğal yoldan ikizlere hamile kalan var mı? 5. Haftalıkken 15 bin çıkmıştı da değerim normal mi yoksa cogul gebelik olabilir mi diye merak ediyorum da. Bugun öğleden sonra var randevum göreceğim bakalim

Kızlar merhaba ben 17 aralıkta diğer bebeğimi de kaybettim aklımda çok soru var. biliyosunuz ikizdi ve ilkinin 8. Haftada kalbi durmuştu diğer bebeğim iyiydi ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri bitük ihtimalle diğer kalbi duran bebekten dolayı sağlıklı bebeğimide düşürdüm 13 haftalıktı . doktor bağışıklık sisteminden bahsettin ve enfeksiyondan o anda çok sancım vardı tam olarak anlayamadım ama kalbi duran bebek enfeksiyon odağı olmuştu sanırım ve vücut onu atmak istediği için sağlıklı bebeğimide kaybettim benım gibi tüp bebekle hamile kalanlar varsa bağışıklık serumu uygulandımı sizede ve bağışıklık testleri yapıldı mı ?

Vardir illaki canim yakin cevrede olmasi sart degil genlerimizde kim bilir kac kusak oncesinin etkisi var. Normal de olabilir erken dollenmeyle bu mumkun ama ikiz de olabilir hcg degerine gore tahmin yapmak cok zor ancak kese muayenesinde netlesir Allah gonlune gore versin insallah
Canim cok uzuldum Rabbimin bi bildigi var elbet zor ama Allah en kisa zamanda kucagini doldursun canim. Serum uygulanmadi test de yapilmadi bana ama transferden once bagisiklik baskilamak icin bi ilac basladi daha sonra azaltarak biraktim. İlk tup bebek tedavim negatif sonuclanmisti onda transfer gunu baslamisti ayni ilaci. İlki negatif 2.pozitif olmasinda ilacin ne denli etkisi var bilmiyorum tabi canim

Arkadaslar gunde kac tane progestan fitil kullaniyosunuz ben sabah 2 aksam 2 kullaniyorum birde gunluk prolutex igne yapiyorum cok mu fazla acaba transfer günü progestanim 7ydi düşük olduğu için iğne verildi simdi 8. haftama girecem daha kullanıyorum tekrardan bakılmadı progestanima sizcede cok fazla degilmi

Canım merhaba bende 12. Haftaya kadar sabah 2 akşam 2 olarak aldım 12 den sonra sabah 1 akşam 1 kullanıyorum

Ben senin haftadayken gunde 3 progestan bir prolutex haftada bir proluton kullaniyodum canim senin dozun gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…