2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya zaten iş başı yapmayı düşünmediğim için beni etkileyen bişey olmucak . Ama covıd e göre hamileler 32 ye kdr idari izinli oluyo biri iş başı yapmak istese işe başlatıyomusunuz 30/31. Haftalarda
covide den dolayı 32. haftaya kadar nasıl idari izinli olunuyor anlamadm ? memurlar için 24. haftadan sonra özelde calışanlar için 32. haftadan sonra izin kullanılabiliyor diye biliyorum.
öEzeldekiler anne degil cünkü.
birde martta2 ay gebelere idari izin geldi özel devlet fark etmeksizin şimdi maşallah gebelere kimsenin önlem aldıgı yok

Gunde 1 mi kullaniyosun canim
Ne guzel iste normal senin sancilar gecince rahatladin

Ne desem bilemedim çok geçmiş olsun Allah'ım sonsuz sevinçle bu acılarını unuttursun canım benim.
Çok üzüldüm

Kızlar
Benim bebisler bugün hep alta alta vurdular resmen kemikleri batiyo aciyo tabi iş acı duymam değil korkuyorum sizinkiler de öyle mi

Canım korkma benim geçen hafta öyleydi doktora sordum yönleri değişmiş ondan dedi . Rahim uzunluğu normal oldukça sıkıntı yapma dedi
Rahim uzunlugum en son p.tesi 33 mm di.onceki gitmemde 48 mm çıkmıştı.Pozisyonlari da etkiliyo mu bilmem.
Senin kaç cikiyo canım ölçümler de?korkuyorum ya bakalım c.tesi kaç çıkacak yine bakilacak

Progestan fitilin erken doğumu önlediği yazıyor internette ne kadar doğru acaba ? Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksiniz doktorunuz bişey söyledi mi ?
Ben de en baştan beri kullanıyorum canım. 32ye kadar devam dedi doktor. Erken doğumu daha doğrusu rahim ağzını koruyor. En son gittiğimde hatta rahim ağzın iyi gördüm biraz ara verebilirsin dedi doktor.

Benim evde 2 kutu var sormadan kullansam ne olur ya

Ben de en baştan beri kullanıyorum canım. 32ye kadar devam dedi doktor. Erken doğumu daha doğrusu rahim ağzını koruyor. En son gittiğimde hatta rahim ağzın iyi gördüm biraz ara verebilirsin dedi doktor.
Ben canım 10 hafta bıraktım şimdiye kadar kullanmadım evde 2 kutu var önlem için kullansam ne olur ki ne zararı var değil mi? Ben iğne de hiç olmadım

Rahim uzunlugum en son p.tesi 33 mm di.onceki gitmemde 48 mm çıkmıştı.Pozisyonlari da etkiliyo mu bilmem.
Senin kaç cikiyo canım ölçümler de?korkuyorum ya bakalım c.tesi kaç çıkacak yine bakilacak
Benim kızlar biri tepe aşağı biri yukarı duruyor bu çok etkiliyor dedi biri ayağını oynayınca öbürü başını bastırıyor dedi öyle bir baskı hissediyor olabilirsin canım.
Rahim uzunluğu en son söylemedi gayet iyi dedi sadece ben de özellikle sormadım. Ben aylardır progestan da kullanmıyorum kısalma olursa başlarım demişti gerek yok dedi bakalım her hafta yeni bir sürpriz

Progestan fitilin erken doğumu önlediği yazıyor internette ne kadar doğru acaba ? Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksiniz doktorunuz bişey söyledi mi ?
Benim haftaya cuma kontrol soracam canım şimdiye kadar gerek yok dedi ama ben açıkcası önlem için kullanmak istiyorum zaten evde de 2 kutu var kullanılmamış en son 10.haftada bıraktırmıştı. Ben şimdiye kadar sancı kasılma olanlar kullanıyor sanıyordum ama sancı kasılma olmayan da kullanıyormuş önlem amaçlı

Bana da 9 da bıktırmışlardı, 11 de kanama yasayinca tekrar başlandı. 16 da bıraktım. Simdi sorunca gerek yok diyor. Herkes kullanınca ben de endiseleniyorum kullanmali miyim diye
Valla ben de endişelendim canım erken doğumu engelliyor diyorlar ya zaten bizim riskli haftalar kullanalım böyle etkisi varsa

Doktorun gerek görürse söyler canım benim doktor haftalardır kullandirmiyor bana ihtiyaç olursa başlarız demişti ne kadar masum da olsa o bir yapay hormon ve risk yoksa kullanma taraftarı değilim demişti.
Benimki de gerek yok dedi canım hani nst de sancın çıkar kasılma çok olur rahim ağzın kısa olur veririm ama şimdilik gerek yok dedi haftaya randevum var bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…