2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Progesteron değeri ne kadar kullanırsan kullan kanda doğru değeri vermez ve düşük çıkar demişti doktorum ben hiç baktırmistim.Bizler şuan önlem amaçlı fitil iğne vs kullanıyoruz bazılarımız.
Transfer dönemi ve 12 haftaya kadar olanı sorarsan sabah 2 akşam 2 fitil ve prolutex günde 1 kez kullanmistim

Progestan fitilin erken doğumu önlediği yazıyor internette ne kadar doğru acaba ? Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksiniz doktorunuz bişey söyledi mi ?

Progestan fitilin erken doğumu önlediği yazıyor internette ne kadar doğru acaba ? Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksiniz doktorunuz bişey söyledi mi ?
Evet canim rahim kasilmalarina karsi etkili bi fitil benim son 7 8 haftadir gunde 1e dustu zarari yok faydasi var dedi doktor halen kullaniyorum yani

Benim doğuma kadar kullanılacak dendi canım. Baya önlüyormuş erken doğumu

Bana da 9 da bıktırmışlardı, 11 de kanama yasayinca tekrar başlandı. 16 da bıraktım. Simdi sorunca gerek yok diyor. Herkes kullanınca ben de endiseleniyorum kullanmali miyim diye
Bana 10 haftada bıraktırdı doktor kuzu daha da kullanmıyorum istiyorum henüz risk yok diyor ne zararı olacak ki verse

Bana 10 haftada bıraktırdı doktor kuzu daha da kullanmıyorum istiyorum henüz risk yok diyor ne zararı olacak ki verse
Kuzum ben 12de progesteron jeli bırakmıştım. Her hafta proluton iğneye devam ettik 28e kadar. Sonra vakalar da artınca doktorum fitille geçti ve her kontrolde soruyor progestan devam ediyorsun dimi diye. Benim de risk olmadı ama önlem amaçlı kullandırıyor Şimdi doğumun başlasa bu fitille 1 hafta geciktiriyoruz dedi demek ki o kadar etkili bilemedim

Kızlar ya ben 31+5 im ama hiç öyle hissetmiyorum önceden daha bi ağırdım ağrılarım oluyodu kasılmalarım oluyodu şimdi hiç ama hiç şikayetim yok hamile değilmişim gibi rahatım böyle olması normalmi

Merhaba dusugunuz icin genetik test yaptirdiniz mj?

Iyi yaptiniz en azindan genetik sikintili cikarsa pgt veya ngs istersiniz...3 kere dusuk yasamis biri olarak diyorum ki Rabbim kimsyee gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…