- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.781
İdari izin 24+0dan itibaren basliyor canimTeşekkürler ben de 23+ larda almak istiyorum ama sıkıntı olur mu bilemedim.
Erken alamıyoruz mu ne gibi sıkıntı oluyor acaba bilginiz var mı bi iki kişi alanlar olmuşİdari izin 24+0dan itibaren basliyor canim
Alanlarin nasil kabul edilmis bilmiyorum canim resmi karar bu 24te basliyor izinErken alamıyoruz mu ne gibi sıkıntı oluyor acaba bilginiz var mı bi iki kişi alanlar olmuş
Yani dr 24.hafta olarak düzenliyor öyle gözüküyor yazıya göre başlatiyorlarAlanlarin nasil kabul edilmis bilmiyorum canim resmi karar bu 24te basliyor izin
Yani doktor durum bildirir raporuna 24 haftalik gebedir yazarsa sorun olmaz tabi doktorla gorus canim onu kurum bilemez ki bu 23+ mi 24 mu diye doktor raporu gecerli olanYani dr 24.hafta olarak düzenliyor öyle gözüküyor yazıya göre başlatiyorlar
Tamam canım sağolasin :)Yani doktor durum bildirir raporuna 24 haftalik gebedir yazarsa sorun olmaz tabi doktorla gorus canim onu kurum bilemez ki bu 23+ mi 24 mu diye doktor raporu gecerli olan
Progesteron değeri ne kadar kullanırsan kullan kanda doğru değeri vermez ve düşük çıkar demişti doktorum ben hiç baktırmistim.Bizler şuan önlem amaçlı fitil iğne vs kullanıyoruz bazılarımız.Arkadaslar gunde kac tane progestan fitil kullaniyosunuz ben sabah 2 aksam 2 kullaniyorum birde gunluk prolutex igne yapiyorum cok mu fazla acaba transfer günü progestanim 7ydi düşük olduğu için iğne verildi simdi 8. haftama girecem daha kullanıyorum tekrardan bakılmadı progestanima sizcede cok fazla degilmi
Evet canim rahim kasilmalarina karsi etkili bi fitil benim son 7 8 haftadir gunde 1e dustu zarari yok faydasi var dedi doktor halen kullaniyorum yaniProgestan fitilin erken doğumu önlediği yazıyor internette ne kadar doğru acaba ? Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksiniz doktorunuz bişey söyledi mi ?
Benim doğuma kadar kullanılacak dendi canım. Baya önlüyormuş erken doğumuProgestan fitilin erken doğumu önlediği yazıyor internette ne kadar doğru acaba ? Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksiniz doktorunuz bişey söyledi mi ?
Bana 10 haftada bıraktırdı doktor kuzu daha da kullanmıyorum istiyorum henüz risk yok diyor ne zararı olacak ki verseBenim doğuma kadar kullanılacak dendi canım. Baya önlüyormuş erken doğumu
Bana 10 haftada bıraktırdı doktor kuzu daha da kullanmıyorum istiyorum henüz risk yok diyor ne zararı olacak ki verse
Erken başlatırsan 30. Hafta izninde erken başlar canım ve bu seferde doğum iznin kısalmış olurYani dr 24.hafta olarak düzenliyor öyle gözüküyor yazıya göre başlatiyorlar
Kuzum ben 12de progesteron jeli bırakmıştım. Her hafta proluton iğneye devam ettik 28e kadar. Sonra vakalar da artınca doktorum fitille geçti ve her kontrolde soruyor progestan devam ediyorsun dimi diye. Benim de risk olmadı ama önlem amaçlı kullandırıyorBana 10 haftada bıraktırdı doktor kuzu daha da kullanmıyorum istiyorum henüz risk yok diyor ne zararı olacak ki verse
Merhaba dusugunuz icin genetik test yaptirdiniz mj?Kızlar merhaba ben 17 aralıkta diğer bebeğimi de kaybettim aklımda çok soru var. biliyosunuz ikizdi ve ilkinin 8. Haftada kalbi durmuştu diğer bebeğim iyiydi ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri bitük ihtimalle diğer kalbi duran bebekten dolayı sağlıklı bebeğimide düşürdüm 13 haftalıktı . doktor bağışıklık sisteminden bahsettin ve enfeksiyondan o anda çok sancım vardı tam olarak anlayamadım ama kalbi duran bebek enfeksiyon odağı olmuştu sanırım ve vücut onu atmak istediği için sağlıklı bebeğimide kaybettimbenım gibi tüp bebekle hamile kalanlar varsa bağışıklık serumu uygulandımı sizede ve bağışıklık testleri yapıldı mı ?
Evt henüz sonuç çıkmadıMerhaba dusugunuz icin genetik test yaptirdiniz mj?
Doğru haklısınız peki geç versek 32.haftayı sistemde bellidir demi usgye göre önde gidiyor meselaErken başlatırsan 30. Hafta izninde erken başlar canım ve bu seferde doğum iznin kısalmış olur