2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benimde hemen yatak odasının yanı çocuk odası ama evi büyütme fikrimiz var bebekler toparlanınca anca ev değişme işine kalkisirim oraya direkt odalarındaki yataklarını getirtirim diye düşündüm.
En mantıklısı biz de yeni evimize taşındığımız için yaptım odalarını

En mantıklısı biz de yeni evimize taşındığımız için yaptım odalarını
Sağlıkla Güzel günlerde oturun canım benim.
Bizimde 2+1 evimiz çocuk olmuyo 12 senedir diye umudu kesmiştik bize de yeter diye düşündük alırken. binlerce şükür bugünlerimizi aratmasin Rabbim...

Ben boş kolonya şişeleri aldım çantaya atmalık üzerlerine de isimlerini bastırıcam sticker olarak Malum döneme en uygun hediye diye düşündüm
Kolonya bende düşündüm süslemesini yapmak pleksi vs.Kaca aldın nerden aldın canım şişelerini?

Kolonya bende düşündüm süslemesini yapmak pleksi vs.Kaca aldın nerden aldın canım şişelerini?
Kuzum komşumuzun eşi o işi yapıyordu ona sormuştum. Doğum hediyesi olsun dedi ücret almadı mahcup oldum ama almadı yani bilemiyorum o yüzden internetten alıcaktım n11de hepsiburada da filan var 100lü 50 ml olanlardan

Anladım canim 100 CC o zaman hediye için ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…