- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.721
En mantıklısı biz de yeni evimize taşındığımız için yaptım odalarınıBenimde hemen yatak odasının yanı çocuk odası ama evi büyütme fikrimiz var bebekler toparlanınca anca ev değişme işine kalkisirim oraya direkt odalarındaki yataklarını getirtirim diye düşündüm.
Sağlıkla Güzel günlerde oturun canım benim.En mantıklısı biz de yeni evimize taşındığımız için yaptım odalarını
Ben de onu dusunuyorumKızlar hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz
Sorma canım bak bak karar veremedimBen de onu dusunuyorum
Magnet çok sıradan bileklik mi yapsam dedim ama anahtarlık da olabilir. Mum sabun da olurKızlar hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz
Sorma canım bak bak karar veremedimçikolata mi şeker kutusu mu? Vs vs
Makrome anahtarlik populer sanki bu aralar ama karar veremiyorumMagnet çok sıradan bileklik mi yapsam dedim ama anahtarlık da olabilir. Mum sabun da olur
Ben boş kolonya şişeleri aldım çantaya atmalık üzerlerine de isimlerini bastırıcam sticker olarakKızlar hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz
Kolonya bende düşündüm süslemesini yapmak pleksi vs.Kaca aldın nerden aldın canım şişelerini?Ben boş kolonya şişeleri aldım çantaya atmalık üzerlerine de isimlerini bastırıcam sticker olarakMalum döneme en uygun hediye diye düşündüm
Aynen kızlar bende size yazayım diye girdim nasıl durumunuz?geçen özleme seslendim ,
Kuzum komşumuzun eşi o işi yapıyordu ona sormuştum. Doğum hediyesi olsun dedi ücret almadı mahcup oldum ama almadı yani bilemiyorum o yüzdenKolonya bende düşündüm süslemesini yapmak pleksi vs.Kaca aldın nerden aldın canım şişelerini?
Anladım canim 100 CC o zaman hediye için idealKuzum komşumuzun eşi o işi yapıyordu ona sormuştum. Doğum hediyesi olsun dedi ücret almadı mahcup oldum ama almadı yani bilemiyorum o yüzdeninternetten alıcaktım n11de hepsiburada da filan var 100lü 50 ml olanlardan
Bi gelişme yok canım yolumuz uzun Allah yardım etsin
İnan ki guzel olacak alip gideceksin yavrularini diyorumya arkadasim senle ayni haftasinda dogum yapti simdi gorsen kizlarini kocaman oldular 3 yasini gectilerBi gelişme yok canım yolumuz uzun Allah yardım etsin
Rabbim yardım etsin canım tez zamanda kavuşun inşallahBi gelişme yok canım yolumuz uzun Allah yardım etsin
Canım kötüye gitmemeleri bile iyi bir gelişme. Rabbim tez zamanda sizi sağlıkla kavuştursunBi gelişme yok canım yolumuz uzun Allah yardım etsin
İnşallah canım Rabbim bize de o günleri nasip etsinİnan ki guzel olacak alip gideceksin yavrularini diyorumya arkadasim senle ayni haftasinda dogum yapti simdi gorsen kizlarini kocaman oldular 3 yasini gectiler
İnşallah canım Allah razı olsun hepinizdenRabbim yardım etsin canım tez zamanda kavuşun inşallah
Evet canım çok şükür buna daCanım kötüye gitmemeleri bile iyi bir gelişme. Rabbim tez zamanda sizi sağlıkla kavuştursun