2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba yok uzun sürmedi rapor çıktıktan sonra başladık bir ara pandemiden dolayı hastanelerde tedaviler durmuştu o ara kapalıydı sadece onun dışında regl ile gidip başlıyorsunuz ozellerden farkı yoktu

Sağolasin canım 🍀 insallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?

Canım nasılsın taburcu oldu mu hala hastanede misin

incikartanesi incikartanesi nasilsin canim
@Neyane canim sen nasilsin bebisler nasil
Ben iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım

Ben iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım
Sağlam insan hasta oluyo hastanede.
İnşallah doğuma kdr hastane kapısı görmeyelim hicbirimiz.🍀
İyi olduğuna sevindim canım gelmiş geçmiş olsun

Tabi hastane saglam insani hasta eder Allah herkesin yardimcisi olsun. İyi olmana sevindim canim insallah vaktini bekler kizlarin

Ikı kat artıs oldugu halde ıkız olmus .Benım de ıkı kat artısım ıkı embryo konulmustu acaba ıkız olabılır mı ıkı kat artısla dıye dusunuyordum
Kişiye göre değişiyor. Benim de iki kat arttı. İki embriyo konulmuştu. İki kat artış olunca hiç ikiz olduğunu düşünmemiştim. Nasip böyleymiş. Benim ilk hamileliğimde betahcg az artıyordu. Bazı kadinlarda artış az oluyor.

Kızlar selam. Ben otururken bile artık rahat edemiyorum. Hep karnım gergin oluyor zorluyor beni. Sizler de öyle misiniz? Sadece uzandigimda biraz rahatlıyorum.

Çok geçmiş olsun tekrar canım.moralini bozma inşallah zamanında doğacak kuzular 🙏🏻

X