-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.741
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın bende Recep beye gitmeyi düşünüyorum tedavi süreci nasıl ilerledi devlet olduğu için uzun sürdü mü ?merak ediyorum.Ben 9 Eylül üniversitesi tüp bebek merkezi Recep Emre Okyay da tedavi gördüm bu ikinci tedavimde şükür Rabbime
Sağolasin canıminsallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?
Canım nasılsın taburcu oldu mu hala hastanede misin
Ben iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım
Sağlam insan hasta oluyo hastanede.Ben iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım
Tabi hastane saglam insani hasta eder Allah herkesin yardimcisi olsun. İyi olmana sevindim canim insallah vaktini bekler kizlarinBen iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım
Hayir canim hatta bildigim kadariyla kimsede yok serklaj bu topiktekiKızlar ikiz gebelikde herkese serklaj yapıyolarmı tedbir amaçlı
Ikı kat artıs oldugu halde ıkız olmus .Benım de ıkı kat artısım ıkı embryo konulmustu acaba ıkız olabılır mı ıkı kat artısla dıye dusunuyordumBende çift embriyoluyum 5. Gündü.
11. Gün 684
13. Gün 1235
Tek bekliyordum çift kese oldu:)
Çok şükür iyisin canım ev gibisi yok taniBen iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım
Hayır riskli durumlarda yapılıyor. İkiz veya tek fark etmez risk varsa yapıyorlar. Ikizlerde risk daha fazla olduğu için öyle bir algı olmuş olabilirKızlar ikiz gebelikde herkese serklaj yapıyolarmı tedbir amaçlı
Kontrol gununde doktorunu bilgilendir yine de canim ciddi bir durum degildir duzensiz oluyosa ama yine de bilsin. Kasilmaymis o sertlesmeler normalde ama duzensin oldugu zaman tehlikeli gormuyolar pek yalanci sanci dedikleri sey yaniDüzenli değil ama yinede rahatsız ediyo
Evet olabilir sizinde ben de artışa göre tek kese bekliyordum.. inş sizinde öyledirIkı kat artıs oldugu halde ıkız olmus .Benım de ıkı kat artısım ıkı embryo konulmustu acaba ıkız olabılır mı ıkı kat artısla dıye dusunuyordum
Kişiye göre değişiyor. Benim de iki kat arttı. İki embriyo konulmuştu. İki kat artış olunca hiç ikiz olduğunu düşünmemiştim. Nasip böyleymiş. Benim ilk hamileliğimde betahcg az artıyordu. Bazı kadinlarda artış az oluyor.Ikı kat artıs oldugu halde ıkız olmus .Benım de ıkı kat artısım ıkı embryo konulmustu acaba ıkız olabılır mı ıkı kat artısla dıye dusunuyordum
Aynen canim ben de oyleyim karnimi alttan cekiyolar sankiKızlar selam. Ben otururken bile artık rahat edemiyorum. Hep karnım gergin oluyor zorluyor beni. Sizler de öyle misiniz? Sadece uzandigimda biraz rahatlıyorum.
Hayırlısı olsun tesekkur ederım.Insallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınızEvet olabilir sizinde ben de artışa göre tek kese bekliyordum.. inş sizinde öyledir
Çok geçmiş olsun tekrar canım.moralini bozma inşallah zamanında doğacak kuzularBen iyiyim kızlar çok şükür taburcu oldum haftya tekrardan kontrolum var doktorda iyisin bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Hastanede olmak beni çok yıprattı ama düşük yapanlar bebeği yogun bakım da olanlar çok stres yaptım
Ben artık uzandığımda bile rahatlayamıyorum canım çok zorKızlar selam. Ben otururken bile artık rahat edemiyorum. Hep karnım gergin oluyor zorluyor beni. Sizler de öyle misiniz? Sadece uzandigimda biraz rahatlıyorum.
Tahmin edebiliyorum. Şimdi boyleysem senin haftalara gelince dediğin gibi olur sanırım. Allah yardımcımız olsun.Ben artık uzandığımda bile rahatlayamıyorum canım çok zor
AminnnTahmin edebiliyorum. Şimdi boyleysem senin haftalara gelince dediğin gibi olur sanırım. Allah yardımcımız olsun.