- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.721
Ben 1 er tatlı kaşığı tarhanayı biraz zeytinyağında ceviriyorum , üzerine iki küçük kase su ekliyorum tam kıvamlı güzel oluyor. Bazen kıyma bazen kemik suyu koyuyorum. Genelde sade yapıyorum. Içine de biraz ekmek ufalıyorum. Ama artık çorbayı sade vermiyorum genelde aynı bizim menülerimiz gibi çorba , yemek , yoğurt gibi tabldot hazırlıyorum. E bebekten 2 bölmeli tabaklardan almıştım çok iyi oldu. Köfteyi geçen denedim ilk defa fırında pişireyim dedim çok pişmiş yanmışlar taş gibi olmuş. BeceremedimBebek tarhanasını ne miktarda veriyorsunuz arkadaşlar ?Bir de köfteyi? moda tas ogrt Mi-Ok Yun nicecream ve diğer ek gıda veren arkadaşlar
Biz chicco nün 6 ayına geçtik çok güzel. 6 Ay öncesi baya yavaştı, bu tam ideal şimdi. Ama elimizde 150 cc lık var daha büyüğüne baktım 160 170 lira. Valla napcaz bilmiyorum.Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile
Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.
Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra
İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım. Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Çok geçmiş olsu bu arada ya , nasıl kurtardın naptın canim anlat bize de örnek olsun. Kıyamam ya. Bugün ben de patatesleri fazla ezmemiştim zoe yuttular, hatta oğlanın genzine kaçtı galiba kuzum kızardı bozardı kurtardı kendini çok şükür.