2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Erkek tarafı nedense hep böyle . Benim ilk tedaviden oğlum oldu . O zaman daha 2 yaşında var yok . Eşimle kendi aramızda muhabbet ediyoruz . Bir dizi vardı işte orda adamın başka kadından çocuğu varmış falan. Bende eşime şaka yaptım senin olamaz böyle bir şey diye neyse biz gülüp geçtik . Bizde sorun eşimin sperm sayısının çok az olması yani doktor normal yolla olması imkansız demişti öyle başladık tedaviye kv de bunu bildigi halde ben öyle şaka yapınca bana demesin mi Tarlan sağlam olsaydı tohumlardan biri tutardı 😦😦 ben şok ben iptal o an .
Şimdi olsa ağzıma geleni sayarım o zaman saf misim ya. Bu yüzden kimse bilmese daha iyi bence bazen çok kırıcı oluyorlar

Şu sözü söyleyen kişi müslümanım Allah inancım var diye ortalarda geziniyordur kesin. İmanı olmayan birinin edebileceği bir cümle olabilir anca bu 🤦🏼 İnsanlığı zaten yok bariz. Töbe estağfurullah şu mübarek günde çok fena saydırdım. Zihniyete bakar mısın sonra neden ülke gelişmiyor. Al işte bundan 😬

Mari Mari o bataklığa düşme 😂😂 Benimkiler 6.aya kadar beyaz gürültü dinliyorlardı tüm gece. Kapattığım an uyanıyorlardı. Kabus gibiydi. Artık duyarsızlaşmıştık ama yinede beyin meyin kalmıyordu. Bak sana daha iyisini önereyim.
Fazla uzun sürmüyor ve nazarada iyi geliyor 😂 Ama kısık seste dinleyeceksiniz. Yüksek değil 👍

Hadi buna da alışırlarsa 😁 düşünsene tatildeyim havuz başında uyusunlar diye bunu açıyorum 😂

Ne diyeti kız ihtiyacın mı var sanki🙄 bende bebelerle uğraş dur ne olsun
Valla yok sanıyordum ama ramazan öncesi tartılınca gördüm varmış 🤣
Bir hafta oldu bir şeyler yapıyorum ama düzene sokmam lazımdı zaten bebelerden fırsat bulamayıp dışardan hazır yiyordum sürekli
Paşalar nasıl?🤩

Şu sözü söyleyen kişi müslümanım Allah inancım var diye ortalarda geziniyordur kesin. İmanı olmayan birinin edebileceği bir cümle olabilir anca bu 🤦🏼 İnsanlığı zaten yok bariz. Töbe estağfurullah şu mübarek günde çok fena saydırdım. Zihniyete bakar mısın sonra neden ülke gelişmiyor. Al işte bundan 😬

Müslümanlikla alakası yok zaten canım fazla birşey söylemek istemiyorum niyetliyim günaha girmiyim

Bebek tarhanasını ne miktarda veriyorsunuz arkadaşlar ?Bir de köfteyi? moda tas ogrt moda tas ogrt Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun nicecream nicecream ve diğer ek gıda veren arkadaşlar

Ben normal bizim tarhanadan yediriyorum. Kuzu kıymasıyla pişirip içine ekmek içi ufalıyorum. Küçük bir kase yiyorlar. 😂

Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun sen onluk gibi bi kumas baglamistin boyunlarina kendin mi kestin bi yerden mi aldin fular gibiydi?

Lcw önlükleri kuzum onlar 2'li satılıyordu.

Valla yok sanıyordum ama ramazan öncesi tartılınca gördüm varmış 🤣
Bir hafta oldu bir şeyler yapıyorum ama düzene sokmam lazımdı zaten bebelerden fırsat bulamayıp dışardan hazır yiyordum sürekli
Paşalar nasıl?🤩
Ben deli gibi tatlıya düştüm kilo aldım 🙈 ay göstergedeki gibi ise ne var kız o kiloda 😅 şükür sünnet oldular iyiler iştahları yoktu bir suredir yeni yeni toparladılar sadece bir tanesi kafasını çok tutmuyor ona kafam takılıyor. Zaten ikisi de çok iyi değilde biri daha kötü durumda inşallah sorun yokturdur diyorum doktor egzersiz dedi ama durmuyor karın üstü ağlama krizi hali hep

Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile

Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.

Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra 🤦🏼

İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım. 🤷‍♀️ Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.

Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile

Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.

Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra 🤦🏼

İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım. 🤷‍♀️ Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Çok geçmiş olsun canım ya , allah korumuş valla bende çok korkuyorum bu boğaza kaçma durumlarından . Biz aventi baştan beri hiç kullanamadık . Hep sorun yaşadım . Lansinoh en güzeli . Tabi biberon başlığında ikinciye geçtik ama hala küçük biberondayız malum 90 cc den fazla içermediğimiz için 3. Aydan beri 😫

Bebek tarhanasını ne miktarda veriyorsunuz arkadaşlar ?Bir de köfteyi? moda tas ogrt moda tas ogrt Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun nicecream nicecream ve diğer ek gıda veren arkadaşlar
Bizimkiler tarhana çorbasını direk sevmedi, o yüzden başka çorbaların için atıyorum ve ya sabahları tarhanalı omlet yapıyorum 1 çay kaşığı koyuyorum içine bayıla bayıla yiyorlar ☺️

X