2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bir ben değilim yani zorlanan dimi, bazen herkesi memnun etmeye çalışmaktansa tek kalayım daha iyi diyorum ama sonra gözüm korkuyor, destek almak da sanıldığından daha zormuş gerçekten. Benim dışımda herkes şikayet halinde, ben pozitif davranıyorum diye de ayaklarımı uzatıp keyif yapıyormuş gibi bir muamele görüyorum, sanki herkes beni perişan halde görmek istiyor gibi anlamıyorum gerçekten
Yavrum olsalar bi dert olmasalar bi dert ben annemi hic istemedim mesela ama o gidince baya zor oldu 14 gunkukken gittiler. Kaynanam gelecek yanima bundan sonra 1 bucuk yasa kadar yardim eder sonra krese yazdiririm

Peki kaç saat uyumadı gerekiyormuş bu ayda ki çocukların
8-9 Ay arası sabah uykusu en azla 45 dakika
Öğlen uykusu en fazla 2 saat olmalıymış ki gece uykusu için yeterli yorgunlukta olsunlar
Az uyurlarsa çok yorgun oldukları için, çok uyuduklarında da uykuları olmadığı için ağlıyorlarmış

Öğlen uykusu en fazla 2 saat olmalıymış ki gece uykusu için yeterli yorgunlukta olsunlar
Az uyurlarsa çok yorgun oldukları için, çok uyuduklarında da uykuları olmadığı için ağlıyorlarmış

Benim bebeler ters anacım gündüz uykusunu 4 saate çıkartıp gece uykusunu 10 saate çektiler. Uyuma ve uyanma saatlerini de 1 saat geri aldılar. Kendi kafalarına göre takılıyorlar 🤦🏼 Fazla bağımsız yetiştirdim ben bunları herhalde 😂😂

Benim bebeler ters anacım gündüz uykusunu 4 saate çıkartıp gece uykusunu 10 saate çektiler. Uyuma ve uyanma saatlerini de 1 saat geri aldılar. Kendi kafalarına göre takılıyorlar 🤦🏼 Fazla bağımsız yetiştirdim ben bunları herhalde 😂😂
Kiz 4 saat uyumalari icin napiyonuz deyin hele 😂

Kiz 4 saat uyumalari icin napiyonuz deyin hele 😂

Tüm sabah 4 saat 😂 Genelde 1.5 saat yada 2 saat uyudular mı 2 uyku uyuyorlar 1 saat 1.5 saat uyurlarsa 3 uyku bir tanesi 30 dk 45 dk arası şekerleme oluyor 🤦🏼 4 saate tamamlıyorlar ama gecede ağzımıza tükürüyorlar 😂 Eskiden yarımşar saat uyudukları günleri arıyorum 😩

Geçicidir muhtemelen arada öyle minik şakalar yaparlar🤣
Egitimden bagimsiz tamamen uykuyu sevmeyle alakali o neymis ya masallah🙈
Uyku eğitiminden önce toplam gündüz uyku süresi 1 saati bile bulmuyordu zümrem
Böyle bıraksam uyurlar daha kendilerinin uyandığını görmedim

Tüm sabah 4 saat 😂 Genelde 1.5 saat yada 2 saat uyudular mı 2 uyku uyuyorlar 1 saat 1.5 saat uyurlarsa 3 uyku bir tanesi 30 dk 45 dk arası şekerleme oluyor 🤦🏼 4 saate tamamlıyorlar ama gecede ağzımıza tükürüyorlar 😂 Eskiden yarımşar saat uyudukları günleri arıyorum 😩
Onu tabiki anladim toplam oldugunu 🙈 onu diyorum helal olsun guzel uyutuyosunuz 😂

Erkek tarafı nedense hep böyle . Benim ilk tedaviden oğlum oldu . O zaman daha 2 yaşında var yok . Eşimle kendi aramızda muhabbet ediyoruz . Bir dizi vardı işte orda adamın başka kadından çocuğu varmış falan. Bende eşime şaka yaptım senin olamaz böyle bir şey diye neyse biz gülüp geçtik . Bizde sorun eşimin sperm sayısının çok az olması yani doktor normal yolla olması imkansız demişti öyle başladık tedaviye kv de bunu bildigi halde ben öyle şaka yapınca bana demesin mi Tarlan sağlam olsaydı tohumlardan biri tutardı 😦😦 ben şok ben iptal o an .
Şimdi olsa ağzıma geleni sayarım o zaman saf misim ya. Bu yüzden kimse bilmese daha iyi bence bazen çok kırıcı oluyorlar
Yok daha neler gerçekten bende şok oldum şu an , oğluna orada öyle demeni kabul edememiş hemen yılan gibi sokmış 😬

Ay bunu bende deneyeceğim inşallah bir çözüm olur bana da .

Mari Mari o bataklığa düşme 😂😂 Benimkiler 6.aya kadar beyaz gürültü dinliyorlardı tüm gece. Kapattığım an uyanıyorlardı. Kabus gibiydi. Artık duyarsızlaşmıştık ama yinede beyin meyin kalmıyordu. Bak sana daha iyisini önereyim.
Fazla uzun sürmüyor ve nazarada iyi geliyor 😂 Ama kısık seste dinleyeceksiniz. Yüksek değil 👍

Noscum peki bu eğitimdekiler düzeltilmiş aylarına göre mi söylüyorlar bu saatleri yoksa doğduklarına göre mi?
Ya benim oğlanlardan biri uykuyu hiç sevmiyor ya gündüz uykularını 2ye düşürdü resmen ama 2. Bile 30-40dk 🤦🏼‍♀️

Noscum peki bu eğitimdekiler düzeltilmiş aylarına göre mi söylüyorlar bu saatleri yoksa doğduklarına göre mi?
Ya benim oğlanlardan biri uykuyu hiç sevmiyor ya gündüz uykularını 2ye düşürdü resmen ama 2. Bile 30-40dk 🤦🏼‍♀️
Normalde düzeltilmiş aya göre hesaplayın diyor
Ama belli bi aydan sonra gerek yokmuş duzeltilmişi hesaplamaya
Ben doğdukları tarihe göre hesapladım gelişimleri doğum tarihleriyle uyumlu çünkü

X