2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

O zaman da,başka şeyler olacak galiba, yan komşunun çocukları hala dertli, biri 5 ,biri 8 yaşında. Evde bağrışıp duruyorlar.

Ay nasıl düştü? Ben de dikkat edeyim.
Benim oğlan kıza göre çok hareketli ve uzun. Yere bir şey düşürmüş. Olan haliyle egilmis. Bir baktım yerden ağlıyor. Ondan 1 2 saat önce sezdim aslında yine birşeye eğildiğinde düşmeden kademesini arttırayım dedim. Unutmuşum 🙈

Benim oğlan kıza göre çok hareketli ve uzun. Yere bir şey düşürmüş. Olan haliyle egilmis. Bir baktım yerden ağlıyor. Ondan 1 2 saat önce sezdim aslında yine birşeye eğildiğinde düşmeden kademesini arttırayım dedim. Unutmuşum 🙈
Bak sen yaramaza, eğilince yurutec mi devrilmiş, kendisi içinden çıkıp mi düşmüş?

Kızlar bendnde aman dikkat dediğim birşey söyleyim. Benim oğlan ne yaptı etti yurutecten düştü. Çok şükür birşeyi yok. Kademesini arttırdım. 😬

Bugün bende aşırı sarktıklarını farkedip bir üst kademeye geçtim. Çok geçmiş olsun Elo 😞

Biberondan memnundum şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama bunu nasıl bir anda büyütmüşler aklım almadı. Eskiye döndüm şimdilik bakalım olmazsa Dr brownslar var elimde cam onlara uç alayım dedim.
O tarz boğaza kaçma durumlarında hiç sıkıntı yaşamıyorduk sebze meyve büyük büyük veririm çokta güzel yutarlar ama sıvı bir anda gidince tıkadı galiba. Önce dili boğazına kaçtı sandım hemen elimi ağzına attım yok. Sonra Heimlich manevrası yaptım oda işe yaramasaydı suni teneffüse geçecektim ama heimlichte fışkırtarak kustu ve normale döndü hemen.
Düzelince analık kuvveti gitti elim ayağım titriyordu🤦🏼
Allah korusun hepsini 🤲

Sağol kuzum ya Allah korusun hepimizinkileri 🤲 Benimkilerde az içtikleri için başlığı değiştirsem sanki daha çabuk ve fazla yerler diye düşünmüştüm ama bu kadar fazla büyük yapacaklarını düşünemedim 😬 Lasinohuda benimkiler pek sevmedi aynı şekilde de brownslar var onlarada pek şans vermediler. Bakalım bi yol bulmaya çalışıcam 🤷‍♀️
Canım o zaman eski ucu çatalla delsene biraz , ben öyle yapmıştım . Sen kendin genişlet biraz .

Diger markalari bilmiyorum ama aventler deldikten kisa bi sure sonra yırtıliyor ve y kestikten beter oluyor kuzum bilgin olsun 4 tane yirtmisligim var 😂 hic ziyan etme basligi derim

Hay ben o aventlerin 😬😬 Alındığı gün annem yanlışlıkla iade etmişti. Bu bana işaretmiş ama ben anlamamışım 😁😁 Dokunmıcam tamam böyle devam etsinler bakalım nereye kadar giderse 🤦🏼

Yine bir kısır döngünün içine girdik desene 😁 Nedense artık şaşırmıyorum 😂😂 Hayatım bu kısır döngülerle geçiyor alıştım zaar 🤦🏼
Bacilar kizceler lansinoh kullanip orta akis alan var mi peki? Yorumlarda yavas akis daha hizli akıtıyor orta akistan yazmislar hep. Var mi kullanan fikir sahibi olan?

Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile

Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.

Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra 🤦🏼

İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım. 🤷‍♀️ Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Geçmiş olsun canım.ben de tommee tippee kullanıyorum o da aynı şekilde aşırı hızlı çocukların boğazında kaldı.allah korumuş.

Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile

Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.

Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra 🤦🏼

İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım. 🤷‍♀️ Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Çok geçmiş olsun bende bir ara almayı düşünmüştüm sonra vazgeçmiştim... rabbim bir daha yaşatmasn...

X