2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Valla kendisi içinden çıkıp düşmüş nasıl olmuş bende anlamadım 🙈 biraz geç kaldım sanırım kademe arttırmak için
Ben yürüteç olayını iptal ettim elo... baktım bunlar fişek gibi evi dolaşıyor dedim haydi bakalım şimdi yere en azından erken yoruluyorlar ve uyuyorlar...sünnet olayını da hallettik çok şükür bitti gitti ...🥰🥰🥰 bir tanesi ilk adımlarını attı ama fena korkuyorlar...

Benim oğlan kıza göre çok hareketli ve uzun. Yere bir şey düşürmüş. Olan haliyle egilmis. Bir baktım yerden ağlıyor. Ondan 1 2 saat önce sezdim aslında yine birşeye eğildiğinde düşmeden kademesini arttırayım dedim. Unutmuşum 🙈
Bu durum benimde başıma gelmişti nasıl bilmiyorum ama..

Büyüdük ,sünnet olduk teyzeler. Geziyoruz tozuyoruz🥰🥰🥰.. bu arada kızlar orucumu tutuyorum bi güzel kendimi iyi hissediyorum çok şükür...

Eklentiler

• IMG_20220409_172547_452.jpg
    IMG_20220409_172547_452.jpg
    424,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220409_152657_080.jpg
    IMG_20220409_152657_080.jpg
    344,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220409_152508_059.jpg
    IMG_20220409_152508_059.jpg
    498,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile

Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.

Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra 🤦🏼

İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım. 🤷‍♀️ Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Canim miii 'im cok büyük gecmis olsun cnm cok giremedim simdi gördüm kuzum nasil iyidir insallah allah bir daha gostermesin cnm bnm 🤲 allahtan soguk kanliymissin cok şükür

Erkencisin benimkiler 9 dan sonra uyanır şimdi biberon verdim2 dk da devam ediyorlar uykuya ama benm uykum kaçtı bu sabah...

Canın mı sıkkın bir sorun yok değil mi küçük prenses iyi?
Bizimkiler 8'de yatıp 6.30'da kalkmaya başladılar bu ara 😂 İleri gideceğimiz geri gidiyoruz bebekken yapmaları gerekeni şimdi yapıyorlar 🤷‍♀️

Canim miii 'im cok büyük gecmis olsun cnm cok giremedim simdi gördüm kuzum nasil iyidir insallah allah bir daha gostermesin cnm bnm 🤲 allahtan soguk kanliymissin cok şükür

Çok şükür geçti kuzum ama paranoyası kaldı. Dün uykusu gelmiş çok gözleri kapanıyordu yine bişey oldu sandım. Doktora gidelim diye tutturdum. Eşim durdurdu bakalım başka bişey yoktur umarım diye günleri geçiriyorum şimdilik 🤷‍♀️

Çok şükür geçti kuzum ama paranoyası kaldı. Dün uykusu gelmiş çok gözleri kapanıyordu yine bişey oldu sandım. Doktora gidelim diye tutturdum. Eşim durdurdu bakalım başka bişey yoktur umarım diye günleri geçiriyorum şimdilik 🤷‍♀️
Geçti gitti cok şükür kuzum tabi etkisinden cikmazssin bir süre ama her anne karsilasiyir boyle durumlarla benimkilerde makarnayi yiyor ama yayla corbasindaki pirinciyerken öğürüyor gibi yapiyor ağam bunlar bizlen eglenür mü😄

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı . 16 haftalık ikiz gebeyim . Doğum için hastane ve doktor araştırıyorum. Perinatolog olması daha iyi olur dediler . Hastane doğum fiyatları cok artmış. Bir de ikiz olunca bebek yoğun bakım hassasiyeti oluyor . Rica etsem bana memnun olma veya olmayan da olsa olur deneyimlerinizi yazar mısınız? İstanbul , Anadolu yakasında oturuyorum. Teşekkürler 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı . 16 haftalık ikiz gebeyim . Doğum için hastane ve doktor araştırıyorum. Perinatolog olması daha iyi olur dediler . Hastane doğum fiyatları cok artmış. Bir de ikiz olunca bebek yoğun bakım hassasiyeti oluyor . Rica etsem bana memnun olma veya olmayan da olsa olur deneyimlerinizi yazar mısınız? İstanbul , Anadolu yakasında oturuyorum. Teşekkürler 🙏🏻
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben doğumumu küçük bir özel hastanede yaptım yenidoğan yoğun bakım ünitesi vardı
Doktorum da kadın doğum uzmanıydı perinatoloh falan değildi
Çoklu gebelikler zaten riskli ama bebeklerin veya sizin hayatınızı tehlikeye atacak bir durum yoksa bence perinatolog şart değil

Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun çok geçmiş olsun canım
Olacağı varsa gözünün önünde de oluyor malesef
Allahtan ne yapacağını biliyormuşsun

Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah. Ben kavacık medistate’te takipteydim ve doğum yaptım. Yenidoğan yb çok iyi. Riskli bir durum yoksa perinatoloğa gerek yok. Ben normal takipteydim. Tuğba hanım var orda çok iyidir.

Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun çok geçmiş olsun canım
Olacağı varsa gözünün önünde de oluyor malesef
Allahtan ne yapacağını biliyormuşsun

Nosking Nosking vallaha hala ne olduğunu çözmeye çalışıyorum desem yeridir. İçim hala rahat değil bakalım şuan gözlem yapıyorum o anlık mıydı diye 🤷‍♀️ İkiz cidden çok zormuş yine yine yine tekrarlayayım🤦🏼

Ne kadar perinatologa giden olsa sürekli panik halinde dolaşıyor. Hep en kötüsünü söylüyorlar resmen. Bende normal tüp bebek doktorumda takipteydim ve inanılmaz rahat bir gebelik geçirdim. En azından psikolojik olarak 👍 Hayırlı doğumlar nasip etsin şimdiden 🤲 Burdaki tek İstanbulu nicecream nicecream oda cevap vermiş zaten 👍

Canın mı sıkkın bir sorun yok değil mi küçük prenses iyi?
Bizimkiler 8'de yatıp 6.30'da kalkmaya başladılar bu ara 😂 İleri gideceğimiz geri gidiyoruz bebekken yapmaları gerekeni şimdi yapıyorlar
Çok şükür iyiyiz teyzesi ,üst kat sabah sabah bir hareket ,gürültü, bir yere gittiler heralde ... onlara huylandm birazcık

Mamadan kaynaklanmadigindan mi endise ediyosun kuzum suphelendirecek bise mi oldu ki

Aynen kuzum dün yine sanki beti benzi attı gözler gitti gibi oldu ama tam uykusu geldiği zamandı birazda geç yatırayım diye bekletiyordum işin açığı. Uyku yüzünden mi yaptı yoksa tekrar aynı şeyi mi yaşadı emin olamadım 🤷‍♀️ Hatta ben mi paranoya yaptım, annelik iç güdüsü mü delirmek üzereyim 😩
Eşimin işi bu ara yoğun haftaya kesin doktora gidicem ama yinede içim rahat etmeyecek gibi. Ailemede soramıyorum hemen gel diyecekler diye ablamın eşi hastane yöneticisi bu tarz konuda çok pimpirikliler birde geçmiş hastalık hikayelerinden biri hapşursa hastanedeyiz normalde 🤦🏼

Çok şükür sadece o olsun aman 👍
Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 Sen gel bize ben sana hareket göstereyim sabahın 5'ine kadar uyumayan gırgır şamata üniversite öğrencileri var üst katımda hemen haline şükredersin 😬

X