2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

🤦🏼 Allah sabır versin bu kadar kör cahil insan kaldı mı dediğim her gün daha cahilini duyuyorum 😬 Gelişeceğimize geri gidiyoruz maşallah bize 😂

Hemde ne cahiller var . Hurafe desen dolu . Neymiş çocukların kafasına demir tabak onlar çanak takacakmis ki kafasını tutsun ne alakaysa

Böyle giderse başarır gerçi 🤦🏼 IMG_20220404_112352.jpg

Kuzu senin ikisi birbirine benziyor nasil basardın bunu 😂 tek yumurta görünümlü çift yumurtayı

Hamilelikte uzun süre kocayı gönderiyorsun sonra hep kendine bakıyorsun 😂 Sonuç bu oluyor 🤣

Şaka bi yana ben benzetemiyorum pek ama ilk görenler çok benziyorlar birbirlerine diyorlar 🙈

Bizde aileler biliyor . Benim tarafımda komsular bile biliyor ama eşimin köyünde bakış açıları farklı olduğundan sakliyoruz böyle kafam rahat ya
Biz hiç söylemedik , zaten uzun süre çocuk düşünmediğimiz için bende sürekli bir sorun olduğunu düşünüyordu erkek tarafı, çünkü ordinaryüs olduklarından uzaktan bakarak anlayabilme yetenekleri vardı 😂 . Birde bu konulara girip hiç açıklama yapmak istemedim . Sadece annemler ve bir kaç yakın arkadaşım biliyordu .

Biz hiç söylemedik , zaten uzun süre çocuk düşünmediğimiz için bende sürekli bir sorun olduğunu düşünüyordu erkek tarafı, çünkü ordinaryüs olduklarından uzaktan bakarak anlayabilme yetenekleri vardı 😂 . Birde bu konulara girip hiç açıklama yapmak istemedim . Sadece annemler ve bir kaç yakın arkadaşım biliyordu .

Ne zamanlardan geçmişiz Allahım cidden akıl tutulması.
Bizde de benim çok istediğimi bildikleri için ne zaman ne zaman diyip duruyorlardı. En sonunda eşime sustur şunları yoksa birine nasıl yapıldığını bilmiyoruz göstermek ister misin dicem rezil olacak demiştim 😂😂 Bitane daha güzel fikrim vardı ama burda söyleyip banlanmıyam şimdi durduk yere 😁😁

Benim çançinçonlardan diğeri de diş çıkardı çok şükür
Ceremesini 3 ay çektik
Mübarek ayda çıktığı için dişin adını Ramazan koydum🤣

Hadi mübarek olsun diğerleriyle bir çıkartır toptan biter inşallah 🤭 Alt üst 4 diş tek seferde olamaz mı ki 😬

Hamilelikte uzun süre kocayı gönderiyorsun sonra hep kendine bakıyorsun 😂 Sonuç bu oluyor 🤣

Şaka bi yana ben benzetemiyorum pek ama ilk görenler çok benziyorlar birbirlerine diyorlar 🙈
Ahahah iyimis 😂 ya benim oglani kp e benzetmem 😐 adamı 3 yıldır görmüyorum nasıl benzettim ona şaşkınım 🤭
Kuzu sen daha detaylı bakıyorsundur ama ilk bakista ikisi cok benziyorlar en azindan bizimkiler gibi cok farkli degiller 😅

Kızlar bebekler bir yaşına geldiğinde ya da 10 aylık bu 2_3 saatte uyut olayı ve yorulunca bağırma ya da konuşmaya hazırlık çığlık atma azalıyor mu?
Uyku olayı için bir sey diyemem ama benım kızım cıglık hiç atmaz oğlum çok atardı. Oğlum birkac kelime konuşmaya başladıktan sonra çok fark etti artık nadır çığlık atar. Bu arada çok güzel bi duygu oğlum ilk anne dedı kızım baba 🌺

Kızlar bebekler bir yaşına geldiğinde ya da 10 aylık bu 2_3 saatte uyut olayı ve yorulunca bağırma ya da konuşmaya hazırlık çığlık atma azalıyor mu?
Ben uyku eğitiminden sonra anladım ki 7 ay hiç uyutmamışım kucağımda yorgunluktan ve sallanmaktan sersemleyip bayılmışlar

Ahahah iyimis 😂 ya benim oglani kp e benzetmem 😐 adamı 3 yıldır görmüyorum nasıl benzettim ona şaşkınım 🤭
Kuzu sen daha detaylı bakıyorsundur ama ilk bakista ikisi cok benziyorlar en azindan bizimkiler gibi cok farkli degiller 😅

İnşallah kayınpederi seviyorsundur 🤭
Vallaha iyi oldu en azından belki ikizler mi sorusunu daha az duyarım 🙊 ( Hiç sanmıyordu 🤦🏼)

X