- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.226
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.641
Ben daha yeni okuyabildim Mi'cim Bizim oğlan Doğa kız Pera
Puru en net seninkini hatırlıyormuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha yeni okuyabildim Mi'cim Bizim oğlan Doğa kız Pera
Allah sabır versin bu kadar kör cahil insan kaldı mı dediğim her gün daha cahilini duyuyorum Gelişeceğimize geri gidiyoruz maşallah bize
Ben de seninkiniPuru en net seninkini hatırlıyormuşum
Teşekkür ederim yaptıracağım inşallah.Yaptırdım bir hekim olarak özel aşılardan özellikle rotayı ısrarla öneririm.
Rota çocukluk çağında hastane yatış gerektiren en önemli ishal etkeni.
Allah’ım ya muzu enine tepenlerden Bu Demir değil mi ??yok Defne heralde pembe yürüteçte .Yarasın paşama
Allah’ım ya muzu enine tepenlerden Bu Demir değil mi ??yok Defne heralde pembe yürüteçte .Yarasın paşama
Kuzu senin ikisi birbirine benziyor nasil basardın bunu tek yumurta görünümlü çift yumurtayıErkek gibi kız doğurduğum doğrudur Demir daha kibar yiyor Sadece enine tepse iyi hepsini bir anda yemek istiyor nasıl başaracaksa
Kuzu senin ikisi birbirine benziyor nasil basardın bunu tek yumurta görünümlü çift yumurtayı
Biz hiç söylemedik , zaten uzun süre çocuk düşünmediğimiz için bende sürekli bir sorun olduğunu düşünüyordu erkek tarafı, çünkü ordinaryüs olduklarından uzaktan bakarak anlayabilme yetenekleri vardı . Birde bu konulara girip hiç açıklama yapmak istemedim . Sadece annemler ve bir kaç yakın arkadaşım biliyordu .Bizde aileler biliyor . Benim tarafımda komsular bile biliyor ama eşimin köyünde bakış açıları farklı olduğundan sakliyoruz böyle kafam rahat ya
Biz hiç söylemedik , zaten uzun süre çocuk düşünmediğimiz için bende sürekli bir sorun olduğunu düşünüyordu erkek tarafı, çünkü ordinaryüs olduklarından uzaktan bakarak anlayabilme yetenekleri vardı . Birde bu konulara girip hiç açıklama yapmak istemedim . Sadece annemler ve bir kaç yakın arkadaşım biliyordu .
Benim çançinçonlardan diğeri de diş çıkardı çok şükür
Ceremesini 3 ay çektik
Mübarek ayda çıktığı için dişin adını Ramazan koydum
Ay bunu ben de çok merak ediyorum.Kızlar bebekler bir yaşına geldiğinde ya da 10 aylık bu 2_3 saatte uyut olayı ve yorulunca bağırma ya da konuşmaya hazırlık çığlık atma azalıyor mu?
Ne sordun anlamadim cevap verecektim amaKızlar bebekler bir yaşına geldiğinde ya da 10 aylık bu 2_3 saatte uyut olayı ve yorulunca bağırma ya da konuşmaya hazırlık çığlık atma azalıyor mu?
Ahahah iyimis ya benim oglani kp e benzetmem adamı 3 yıldır görmüyorum nasıl benzettim ona şaşkınımHamilelikte uzun süre kocayı gönderiyorsun sonra hep kendine bakıyorsun Sonuç bu oluyor
Şaka bi yana ben benzetemiyorum pek ama ilk görenler çok benziyorlar birbirlerine diyorlar
Uyku olayı için bir sey diyemem ama benım kızım cıglık hiç atmaz oğlum çok atardı. Oğlum birkac kelime konuşmaya başladıktan sonra çok fark etti artık nadır çığlık atar. Bu arada çok güzel bi duygu oğlum ilk anne dedı kızım babaKızlar bebekler bir yaşına geldiğinde ya da 10 aylık bu 2_3 saatte uyut olayı ve yorulunca bağırma ya da konuşmaya hazırlık çığlık atma azalıyor mu?
Ben uyku eğitiminden sonra anladım ki 7 ay hiç uyutmamışım kucağımda yorgunluktan ve sallanmaktan sersemleyip bayılmışlarKızlar bebekler bir yaşına geldiğinde ya da 10 aylık bu 2_3 saatte uyut olayı ve yorulunca bağırma ya da konuşmaya hazırlık çığlık atma azalıyor mu?
Altı bilmiyorum da diğeri üstteki 4 dişini bir haftada çıkarttı altta hala 2 tane var onunHadi mübarek olsun diğerleriyle bir çıkartır toptan biter inşallah Alt üst 4 diş tek seferde olamaz mı ki
Ahahah iyimis ya benim oglani kp e benzetmem adamı 3 yıldır görmüyorum nasıl benzettim ona şaşkınım
Kuzu sen daha detaylı bakıyorsundur ama ilk bakista ikisi cok benziyorlar en azindan bizimkiler gibi cok farkli degiller