2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet adaşmışız 🥰 gülce de çok güzel bir isim ya. İsimleriyle yaşasınlar.
Senin kız da minik ve mız mız mı ?
Benim kızım sakin maşallah, oğlan fena. Bakalım yürürse duz duvara tırmanacak gibi 😆 , Alperler öyle oluyormus kimse demedi bana koymadan önce. Bilsem mülayim koyardım 😁. Gerçi çocuk doğduğundan beri aynı kuvozde bile kıyameti koparmış. Hemşireler alın götürün bunu dediler çıkarken. Hiç bir bebek ağlamazken bizimki sürekli ağlıyormuş, diğer bebekleri de uyandiriyormus. Cidden 3 ay hiç durmadan ağladı, baygınlık geciriyordum artık kucakta taşımaktan. Gerçi şimdi de her şeye ağlıyor. Istiyor ki hep dik duram.

Bizimkiler
Miran
Mira Nur
Büyük oğlumda
Remzi Miraç
İnşallah tanıdık çıkmaz buralardan 🤭

Benden de +1 amin 😂

Tanıdık çıksa perişan halimizden korkup gördüğünü bile söylemez ben size diyim.
Sonra yardım etmek zorunda filan kalırlar aman diyim 🤣

Benim eş kişisi nickimi de biliyor burayıda biliyor. Korkusundan tek satır okumuşluğu yok 🤭 Neden çünkü kesin şahsına ve anasına giydirmişimdir. 😂 Ve kesin bunu yapmakta haklıyımdır. 🙈

Allah için bana bi akıl verin beynim durdu resmen
Bizim buraya sıcaklar şimdiden bastirdi
Ev çok güneş alıyor özellikle kızların odası.
Dışarısı 27-28 dereceyken çocuk odası 32-33 derecelere kadar çıkıyor.
3 gündür klimayı soğutmada çalıştırıyorum 24 dereceye sabitleyip, uyku tulumlarını da giydirmiyorum
Klima açmak için çok erken kısa kollu badiyle yatırıp klimayı çalıştırmasam çok mu sıcak olur sizce?

Tanıdık çıksa perişan halimizden korkup gördüğünü bile söylemez ben size diyim.
Sonra yardım etmek zorunda filan kalırlar aman diyim 🤣

Benim eş kişisi nickimi de biliyor burayıda biliyor. Korkusundan tek satır okumuşluğu yok 🤭 Neden çünkü kesin şahsına ve anasına giydirmişimdir. 😂 Ve kesin bunu yapmakta haklıyımdır. 🙈

Benim eşimde biliyor buraya girdiği hiç merak etmiyor nedense 😂 benim çevrem şu tüp olayını çevrem bilmiyor korkum ondan ya

Allah için bana bi akıl verin beynim durdu resmen
Bizim buraya sıcaklar şimdiden bastirdi
Ev çok güneş alıyor özellikle kızların odası.
Dışarısı 27-28 dereceyken çocuk odası 32-33 derecelere kadar çıkıyor.
3 gündür klimayı soğutmada çalıştırıyorum 24 dereceye sabitleyip, uyku tulumlarını da giydirmiyorum
Klima açmak için çok erken kısa kollu badiyle yatırıp klimayı çalıştırmasam çok mu sıcak olur sizce?

Sıcağa alışkın olmadığından hemen klimaya sarılmışsın 😂😂 Bir Antalyalı olarak bebeler ortama uyum sağlamada hepimizden iyidir diyorum. Klimaya hasta edersin daha şimdiden bebeleri. Kısa kollu giydir üstlerine ince bir pike at uyurlar.
Merak etme bizim kadar of yandım ölüyorum demez onlar daha güzel uyurlar 🤭

Benim eşimde biliyor buraya girdiği hiç merak etmiyor nedense 😂 benim çevrem şu tüp olayını çevrem bilmiyor korkum ondan ya

Niye tüp günah mı onlara göre 🤦🏼 Yada bebeler patlar korkuları olan tipler mi 🤣 Boşver öğrenirler sende diken üstünde yaşamazsın daha iyi olur.
Hem elalem ne derle yaşayan kaldı mı ya hala ülkede 🤔 Eğer öyleyse söyleyeyim sanada onları hiç bir zaman memnun edemezsin. Hep konuşacak birşeyini bulurlar.

Sıcağa alışkın olmadığından hemen klimaya sarılmışsın 😂😂 Bir Antalyalı olarak bebeler ortama uyum sağlamada hepimizden iyidir diyorum. Klimaya hasta edersin daha şimdiden bebeleri. Kısa kollu giydir üstlerine ince bir pike at uyurlar.
Merak etme bizim kadar of yandım ölüyorum demez onlar daha güzel uyurlar 🤭
Foşur foşur terleyip yatakları çarşafları sırılsıklam etmeseler belki uyurlar 🤣
Terlemeseler zaten bi çözüm arayışına hiç girmeyegim ama 33-34 derece de az değil biz o sıcakları temmuzun ortasında iki gün görüyorduk 🤣

Terlemeseler zaten bi çözüm arayışına hiç girmeyegim ama 33-34 derece de az değil biz o sıcakları temmuzun ortasında iki gün görüyorduk 🤣

Alışırlar bir kaç güne 😂 Biz 50 görmüş insanız vız geliyor 33-34 🤣

Müslin örtü varsa altına üstüne ondan ser, çeker teri daha az rahatsız olurlar 👍

Kızlar benim dolmalar geldi 😂Hem kadın dolması hem yaprak dolması . Hepsini çekmedim ama bayağı yapmış canım kaynanam . Bir de hoşaf ve su böreği getirmiş benim nerelere kaçam nerelere gidemmmmm . Şarkılar yazılır bu harekete 😂21 yıllık geliniyim ilk kez böyle bir şey gördüm . Bu işin bir tarifi varmış o da iyi bir sıçıp sıvazlamakmış sonuç bu . Kız vallaha kötünün yeri var .Bundan sonra yaşadın kötülük 🦹‍♀️

Eklentiler

• 009DA12C-5A78-4D8D-9F52-79E21F7ADB6C.jpeg
    009DA12C-5A78-4D8D-9F52-79E21F7ADB6C.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar benim dolmalar geldi 😂Hem kadın dolması hem yaprak dolması . Hepsini çekmedim ama bayağı yapmış canım kaynanam . Bir de hoşaf ve su böreği getirmiş benim nerelere kaçam nerelere gidemmmmm . Şarkılar yazılır bu harekete 😂21 yıllık geliniyim ilk kez böyle bir şey gördüm . Bu işin bir tarifi varmış o da iyi bir sıçıp sıvazlamakmış sonuç bu . Kız vallaha kötünün yeri var .Bundan sonra yaşadın kötülük 🦹‍♀️
Vala ben de seni merak ediyordum ıyi oldu yazdığın🤣
Güzel hareket kaynanadan yıllar sonra geldi ama neyse en azından sağken iyiliğini gördün 🤣

Doğumdan beri yazamadım üç buçuk aylık oldu benim kızlar, malum bir de beş yaş çocuğu olunca evde günler epeyi yorucu geçiyor. Bir dönem annem kayınvalidem, sonra kırk gün kadar yatılı bakıcı, şimdiyse annem ve erkek kardeşim bizde kalıyorlar. Bakıcı olayı tam bir hüsrandı benim için annemse resmen bizim zorumuzla kalıyor hiç memnun değil halinden. Bu aylarda tek başına bakan anneler nasıl idare ettiniz neler yaptınız, iki bebeğe bakmakta bir ben mi zorlanıyorum yardımcı olun bana da
Bn 2bucuk ay 3yas kizima ve ikizlere kendim baktım akil sagligimi yitiriyorfum nerdeyse kaynanamin evine geldim 3 gaftadr burdayim, kocam çalıştığımız sehirde kaldi

33 34 ne kuzu ya 😂 biz ne sıcaklar gördük hiçbiri öldürmedi 🤭
Valla bende simdiden dusunuyorum ev sıcak daha sıcaklarda yavrular ne yapacak diye 😥 anaları odayı 18dereceye getirip öyle oturuyor ama bebelerle olmaz napcam bilmiyorum 😐

33 34 ne kuzu ya 😂 biz ne sıcaklar gördük hiçbiri öldürmedi 🤭
Valla bende simdiden dusunuyorum ev sıcak daha sıcaklarda yavrular ne yapacak diye 😥 anaları odayı 18dereceye getirip öyle oturuyor ama bebelerle olmaz napcam bilmiyorum 😐

O iş yaş artık Rego çıplanıp oturcan 😂 Bir takım mikini yollayım sana istersen 🙈

Ben hep diyorum kötülerin dünyası bu dünya ne kadar kötü olursan o kadar kıymetin bilinir, değerli olursun.
Nasılda kaynana hizaya geldi ufak bir sarsıntıyla 😂
Afiyetle yiyin inşallah güzel görünüyor şifa niyetine olsun 🤤

Şimdiden o kadar sıcakmı ya 😳Biz halen 3 4 derece olsa seviniyoruz hava iyi diye faturayı görseniz aklınız şaşar.

Terleme olayı biz de çok kötü ya sırılsıklam uyanıyorlar her seferinde . Doktora sordum genetik bir geçiştir diyor . Benve de öyle biz de çok terlermişiz bebekken . Sanırım bu yüzden de çok çabuk hasta oluyorlar .

Eklentiler

• B70497C4-33F7-4F34-B6AA-6FB655EF2073.jpeg
    B70497C4-33F7-4F34-B6AA-6FB655EF2073.jpeg
    499,3 KB · Görüntüleme: 38
X