2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Şimdiden o kadar sıcakmı ya 😳Biz halen 3 4 derece olsa seviniyoruz hava iyi diye faturayı görseniz aklınız şaşar.

Terleme olayı biz de çok kötü ya sırılsıklam uyanıyorlar her seferinde . Doktora sordum genetik bir geçiştir diyor . Benve de öyle biz de çok terlermişiz bebekken . Sanırım bu yüzden de çok çabuk hasta oluyorlar .

O neydi ki 🤦🏼 Amanın nerdeyse bir asgari ücret sadece ısınmaya 😮 Hayat çok zor 😬 Gittikçede zorlaşıyor 💩

O neydi ki 🤦🏼 Amanın nerdeyse bir asgari ücret sadece ısınmaya 😮 Hayat çok zor 😬 Gittikçede zorlaşıyor 💩
Sorma ya nasıl olacak biz de bilmiyoruz bu kadar da olmaz ki yani elektrik te 917 TL cik gelmiş . Depolar 1000 TL ye doluyor . Geçen sene 400 e doluyordu . Artık yaşamadı çok zor bir ülkemiz var. Allah yardım etsin olmayan ne yapacak bu şartlar da çok üzülüyorum.

Beni de o korkutuyor şimdiden böyleyse temmuz ağustosta ne olur bilemiyorum
Genellikle donsuz geziyor herkes diyormuşumm😄😜 şaka şaka klimanin gözünü yanagini yani kople ger yerini sevesin öpesin geliyor mayisa girelim asil o zaman yanmaya baslicaz benim misafir odamda var oturma odam muflak bir amerikan mutfak bu bir avantaj ikiz annesi olunca daha da sevdim neyse orda da var dun yatak odasina da taktirdik anlican evin dış cepheden her yani klima kasasiyla dolu adananin sicagiyla boyle baş edebiliyoz bacim yaylamizda yok varda yok kayinvalide ile görüşmüyoruz ondan dolayi işte bizimde yaylamiz evimiz😄 bu sene 3 bebe ile denize gidecez allahin izniyle nasıl olur hic bilmiyorum

Genellikle donsuz geziyor herkes diyormuşumm😄😜 şaka şaka klimanin gözünü yanagini yani kople ger yerini sevesin öpesin geliyor mayisa girelim asil o zaman yanmaya baslicaz benim misafir odamda var oturma odam muflak bir amerikan mutfak bu bir avantaj ikiz annesi olunca daha da sevdim neyse orda da var dun yatak odasina da taktirdik anlican evin dış cepheden her yani klima kasasiyla dolu adananin sicagiyla boyle baş edebiliyoz bacim yaylamizda yok varda yok kayinvalide ile görüşmüyoruz ondan dolayi işte bizimde yaylamiz evimiz😄 bu sene 3 bebe ile denize gidecez allahin izniyle nasıl olur hic bilmiyorum
Ben nisanda atarım benimkileri suya hiç acımam
Bacım bizde de 4 tane klima var ama onlar çalışırken elektrik sayacını düşünüp duruyorum🤣
Memur maaşıyla faturayı ödeyebilmek için böbreğime alıcı bulmakla uğraşmak istemiyorum bi de🤣

Ben nisanda atarım benimkileri suya hiç acımam
Bacım bizde de 4 tane klima var ama onlar çalışırken elektrik sayacını düşünüp duruyorum🤣
Memur maaşıyla faturayı ödeyebilmek için böbreğime alıcı bulmakla uğraşmak istemiyorum bi de🤣
Yaa nosss 😄 beni güldürdun allahta seni guldursun bacim 😁 aman ha cocuklari yavas alistir suya hasta etme klimayi d aha acma ustleri ince giydir hafif pike ort ustlerine

BLW'yi yanlış mı anladık acaba 🤔😂😂

IMG_20220404_112348.jpg

Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yaptırdım bir hekim olarak özel aşılardan özellikle rotayı ısrarla öneririm.
Rota çocukluk çağında hastane yatış gerektiren en önemli ishal etkeni.

Niye tüp günah mı onlara göre 🤦🏼 Yada bebeler patlar korkuları olan tipler mi 🤣 Boşver öğrenirler sende diken üstünde yaşamazsın daha iyi olur.
Hem elalem ne derle yaşayan kaldı mı ya hala ülkede 🤔 Eğer öyleyse söyleyeyim sanada onları hiç bir zaman memnun edemezsin. Hep konuşacak birşeyini bulurlar.

Onları memnun etmek için değil de çocuklarımı onların saçma düşüncelerinden korumak için canım.
Başkasının çocuğu gözüyle bakıyorlar tüp olayina

Onları memnun etmek için değil de çocuklarımı onların saçma düşüncelerinden korumak için canım.
Başkasının çocuğu gözüyle bakıyorlar tüp olayina

🤦🏼 Allah sabır versin bu kadar kör cahil insan kaldı mı dediğim her gün daha cahilini duyuyorum 😬 Gelişeceğimize geri gidiyoruz maşallah bize 😂

Bana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam🤦🏼

Çoğunuzun bebeklerinin isimlerini bilmiyorum. Bana ya özelden ya burdan yazın ayar etmeyin. Zaten üç kuruşluk uykum var. Onda da aaa ismi neydi biliyor uyum unuttum yoksa hiç mi bilmiyorum tribine sokmayın.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hem 😂

Sabah ilk işiniz bu olsun. Başka mesaj atıp mesajımı kaynatanı döverim 😬
Ben daha yeni okuyabildim Mi'cim🤗 Bizim oğlan Doğa kız Pera

X