Kalp atışı yok aldırmalımıyım lütfen yardım

Gittim. Bu doktorda kalp atışını gördü ama çok az dedi. Düşer durmaz dedi. Ama bi umut 1 hafta daha bekleyelim dedi :( son regl e göre 8+3 olması gerekiyor. Ama ultrasonda 6+3 çıktı. Belki tutunur belki düşmez :(
Tatlımmmmmm inşallah bebeğin seninle olur. Ne kadar işin tıp yonunu düşünsekte dualarda çok önemli lütfen gün içinde Meryem suresini okuyunuz eğer okuyamıyorsanız açıp sesli dinleyin lütfen ♥️♥️♥️♥️♥️

Arkadaşlar doktorların hesabına göre yani regl tarihine göre şuan 8 haftalık bebeğim. Ama kese ölçümleri bugün 6+3. Özel hastanede 2 ayrı doktora gittim ikiside kalp atışı yok dedi. Zeynep kamil acile 2 kere gittim ikiside kalp atışı görünüyor dedi. Kafam allak bullak oldu. Özeldeki doktor alalım diyor devlet bekle diyor. Ama sanırım anneye zararlarıda varmış beklemenin. Ama kıyamıyorum nolur bişey diyin bu durumu yaşayan var mı
Nasılsınız son durum nedır çok geçmiş olsun inşallah iyisindir

Arkadaşlar doktorların hesabına göre yani regl tarihine göre şuan 8 haftalık bebeğim. Ama kese ölçümleri bugün 6+3. Özel hastanede 2 ayrı doktora gittim ikiside kalp atışı yok dedi. Zeynep kamil acile 2 kere gittim ikiside kalp atışı görünüyor dedi. Kafam allak bullak oldu. Özeldeki doktor alalım diyor devlet bekle diyor. Ama sanırım anneye zararlarıda varmış beklemenin. Ama kıyamıyorum nolur bişey diyin bu durumu yaşayan var mı
Zararı yok asla 10 haftaya kadar bekledim gelişir diye bir ümit. 4 doktora gittim devlette hepsi zararı yok dedi.

Back
X