- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.561
Amin kuzum hepimize insallahRabbim gönlünün guzelliklerini sunsun sanada canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum hepimize insallahRabbim gönlünün guzelliklerini sunsun sanada canim benim
Kapattim artik tozlu raflara kaldirdim acmamak uzere herkes kalbinin ekmegini yer ✔Allah eşini çocuklarını senden ayırmasın gerisi dış kapı dış mandal Biz bize yeterik
Herhangi bişey olduğunda bazen yedi kat el daha yakın olur sana kan bağından bu hayat bana bunu kafama vura vura öğretti. Bak sanada öğretmek için yaşatmış benzer şeyleri belli
Sende gül benim gibi evinde mutlu ol geç
GeliiiüüüurüüummmmBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Çoğunuzun bebeklerinin isimlerini bilmiyorum. Bana ya özelden ya burdan yazın ayar etmeyin. Zaten üç kuruşluk uykum var. Onda da aaa ismi neydi biliyor uyum unuttum yoksa hiç mi bilmiyorum tribine sokmayın.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hem
Sabah ilk işiniz bu olsun. Başka mesaj atıp mesajımı kaynatanı döverim
Aşkolsun defne ve demir akılda hem kalıyor ... bende bilemiyorum arada ama olsun..Bana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Çoğunuzun bebeklerinin isimlerini bilmiyorum. Bana ya özelden ya burdan yazın ayar etmeyin. Zaten üç kuruşluk uykum var. Onda da aaa ismi neydi biliyor uyum unuttum yoksa hiç mi bilmiyorum tribine sokmayın.
Benim ikisi de aynı, öyle ses flan olmasına da gerek yok iki fırt hopp kalk iki fırt kalk, bi değişik benim bebeler anlamadım.Bu anlattigin diger kizimda cok yasiyorum oda dikkatini hemn bi ses bi hareket cekince oluyor ses ve hareket olmasin guzel emer oda 1 yasina kadar emer diyor musunuz kizlar
Bizim doktorumuz vermeyin demişti 6-9 arası. 9 aydan sonra verin der mi hiç bilmiyorum.Kızlar bebe bisküvisi işini napıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa satın alıp önerdiğiniz doğal organik bir bisküvi var mı?
Ben aldım:) kumanda, kitaplar bir de 3 bölmeli tabaklardan. Sen ne aldın kuzum :)Yarın bimden ne alacaksınız kızlar?
6-9 ay yedirilmeyecekler listesinde balıkta vardı kuzum bizim. Ama geçen hamsi tattirdikKizlar bebeklere balık yediren oldu mu ?
Aynı şeyleri ben de yaşadım biliyorsun , annemle barıştık aslında ama ben hala çok kirginim. Çoğu zaman aramak görmek hiç içimden gelmiyor gerçekten. Bu kadar yakınım olup bana eziyet ettiği için. Şimdilik susuyorum zamanı gelince şöyle bir herşey.Amin cnm bnm allah razi olsun ailenden beklemezsin ya bazi seyleri ama hepte ailendir seni inciten en cok kırgınlığım ailemedir aslinda onlar sa kendilerinde hata görmezler asla
Benim bebelerBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Benim ikisi de aynı, öyle ses flan olmasına da gerek yok iki fırt hopp kalk iki fırt kalk, bi değişik benim bebeler anlamadım.
Böyle böyle belki 2 yaşını da görürüz
Bizim doktorumuz vermeyin demişti 6-9 arası. 9 aydan sonra verin der mi hiç bilmiyorum.
Ben aldım:) kumanda, kitaplar bir de 3 bölmeli tabaklardan. Sen ne aldın kuzum :)
6-9 ay yedirilmeyecekler listesinde balıkta vardı kuzum bizim. Ama geçen hamsi tattirdik
Aynı şeyleri ben de yaşadım biliyorsun , annemle barıştık aslında ama ben hala çok kirginim. Çoğu zaman aramak görmek hiç içimden gelmiyor gerçekten. Bu kadar yakınım olup bana eziyet ettiği için. Şimdilik susuyorum zamanı gelince şöyle bir herşey.
Allah razı olsun burda çok destek gördüm. Içimi ferahları herkes. Burası olmasa o kadar çabuk düzenlemezdim.
Iyi ki varsınız
Benim bebeler
Amine Gülce
Alper Selçuk
Seninkilerin ismi neydi kuzum
Aşkolsun defne ve demir akılda hem kalıyor ... bende bilemiyorum arada ama olsun..
Yasir Ali
Yusuf Arda...
En büyük kızım Hazal
Yoldakine babamız Elif Lâm koymak istiyor...
Benimkilerin ikinci isimlerini kimse bilmiyor bombayı patlatıyorum şimdiBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Benimkilerin ikinci isimlerini kimse bilmiyor bombayı patlatıyorum şimdi
Beren Onur
Begüm Erdem
Eşim çok diretti en son onur ve erdem şimdiki erkeklerde bulunan özellikler değil benim kızlarımda olsun dedi
Kalbimi çaldı
Ay pardon benim kafa gitti iyice bebelerden sonraModa yaaa Şu sayfada tek isim kullanan ben olabilirim bebelerden bahsederken Defne-Demir
Sizinkiler soyadı gibi olmuş kuzum , soyadiniz nasıl acaba yılmaz olsa begüm erdem yılmaz sanki iki soyadı var gibi oldu valla kızlarımız hem kendi soyadlarını hem kocalarının soyadlarını kullanamicak :)Benimkilerin ikinci isimlerini kimse bilmiyor bombayı patlatıyorum şimdi
Beren Onur
Begüm Erdem
Eşim çok diretti en son onur ve erdem şimdiki erkeklerde bulunan özellikler değil benim kızlarımda olsun dedi
Kalbimi çaldı
Muhtemelen bant yapistr yanlislikla takip et cnm bir iki bez degisimin de yine aynisi olacak miBezin bantlarinin oldugu yerden birinde nokta nokta kizariklik olusmus kizlar sicaktan mi besin alerjisimi bilemedim iyi takamadim bezi bi alerji mi oldu bantin yapistiricisi filan mi geldi acaba sizintiyla iki tarafta yok sadece bi tarafta bepanthol surdum fikriniz var mi basina gelen?
Yaw siz beni öldüreceksiniz ne ilginc denisik kardeslerim var benimm yaaaKız durdun durdun bombayı patlattın ha İyiki sormuşsum dur daha neler çıkacak bakalım
Bende bişey itiraf ediyim madem benim bebelerin doğum anında konan göbek adları aşağıdaki gibidir Nüfusta yazmıyor ama
Eki Görüntüle 3039539
Sen ilk gundrn beri bombeler patlatan ikiz anasi de get allanii seven yüreğimiz kaldirmiyor artik saka bi yana yakismis yahuuBenimkilerin ikinci isimlerini kimse bilmiyor bombayı patlatıyorum şimdi
Beren Onur
Begüm Erdem
Kalbimi çaldı
Elif lâm bayildimAşkolsun defne ve demir akılda hem kalıyor ... bende bilemiyorum arada ama olsun..
Yasir Ali
Yusuf Arda...
En büyük kızım Hazal
Yoldakine babamız Elif Lâm koymak istiyor...
GünaydıııınBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Günaydıııın
Mehmet ve Kemal bizimkiler de kısaca memoş tantuni ve kemal paşa tatlısı diyoruz
Ama o tam bir memoş evet doğru bildinMemoş deme kız çocuğuma Geçen son fotosunu attığın Mehmet miydi yoksa
2021'dekileri hepsi yaptırdı diye biliyorum ben. Kimisi 2 doz olandan kimisi 3 doz olandan yaptırdı.
Yaptırmayan var mı kızlar?