- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.481
Var canım tam olarak biri aşırı memeci oldu bu ara. Ama o dişleri çıkarttı, onla alakası var mı bilmiyorumBende hala emziriyorum canim ikisinide biri asiri memede durmakisyiyor dis cikaram kizim acaba disten dolayimi bu kadar düşkünlüğü artti seninkilerde boyle bi durum var mi
Ben de emziriyorum , ama öyle aman aman emmiyorlar nedendir bilmem. Sürekli iki fırt çekip oturmak istiyorlar yatır kaldır yatır kaldır bi hal oluyorum .ARANIZDA HALA EMZIREN ANNELER VAR MII
Yukari dogru uzuyor ya dis sanirim hala sıkıntı veriyor memeye yatiyor ne zaman birakirsa o zmaan kalkabiliyorumVar canım tam olarak biri aşırı memeci oldu bu ara. Ama o dişleri çıkarttı, onla alakası var mı bilmiyorum
Bu anlattigin diger kizimda cok yasiyorum oda dikkatini hemn bi ses bi hareket cekince oluyor ses ve hareket olmasin guzel emer oda 1 yasina kadar emer diyor musunuz kizlarBen de emziriyorum , ama öyle aman aman emmiyorlar nedendir bilmem. Sürekli iki fırt çekip oturmak istiyorlar yatır kaldır yatır kaldır bi hal oluyorum .
1 yasina kadar emer diyor musun cnm sence bebislerimzVar canım tam olarak biri aşırı memeci oldu bu ara. Ama o dişleri çıkarttı, onla alakası var mı bilmiyorum
Hazir aliyorum keci boynuzu ozlu bebe biskuvisini denedim zevmedi kizlarim sade ve klasokten dewam ediyorum ama bi tarfim var oglumda yapmistim onu bulayim kurabiye coci bebe yerine ondan yapiyordum ogluma 21 tane cikiyordu birazda buyuk yapiyodum sabah kahvaltisina 1 tane yetiyordu bulayim atarim cnmKızlar bebe bisküvisi işini napıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa satın alıp önerdiğiniz doğal organik bir bisküvi var mı?
Hışırtılı topYarın bimden ne alacaksınız kızlar?
Oy maşallah çok kokoş olmuşsunuz
Ayakkabilarin kaybolsunnnnnnntokaaannndaaaa masallah guzel kizima
Yukari dogru uzuyor ya dis sanirim hala sıkıntı veriyor memeye yatiyor ne zaman birakirsa o zmaan kalkabiliyorumanlayamadim oruc tutacak misin cnm sen peki ben tutmayi düşünüyorum
Olabilir belki onla alakalıdır. Yok canım ben tutamıyorum bayılıyorum tutunca.Yukari dogru uzuyor ya dis sanirim hala sıkıntı veriyor memeye yatiyor ne zaman birakirsa o zmaan kalkabiliyorumanlayamadim oruc tutacak misin cnm sen peki ben tutmayi düşünüyorum
Çok uslu duruyor fotoğraftaMerhaba teyzoşlar, kardeşim uyurken oyuncakların tadını çıkarayım dedimEki Görüntüle 3038999
Baya duruyor, yatmak istemiyor isyankar adamÇok uslu duruyor fotoğraftaoturuyor mu artık
Bize 6.ay aşılarıyla yaptılar.Kizlar hepatitb 3.doz gozukuyor asi kartinda onu ne zaman yaptilar 6. Ay asilari ile mi cunku bize tekrar gelin denmedi bir yasa kadar yok saniyordum asi
Ben de bunu sorucaktımKızlar bebe bisküvisi işini napıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa satın alıp önerdiğiniz doğal organik bir bisküvi var mı?
Bize 6.ay aşılarıyla yaptılar.