2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende hala emziriyorum canim ikisinide biri asiri memede durmakisyiyor dis cikaram kizim acaba disten dolayimi bu kadar düşkünlüğü artti seninkilerde boyle bi durum var mi
Var canım tam olarak biri aşırı memeci oldu bu ara. Ama o dişleri çıkarttı, onla alakası var mı bilmiyorum

Var canım tam olarak biri aşırı memeci oldu bu ara. Ama o dişleri çıkarttı, onla alakası var mı bilmiyorum
Yukari dogru uzuyor ya dis sanirim hala sıkıntı veriyor memeye yatiyor ne zaman birakirsa o zmaan kalkabiliyorum anlayamadim oruc tutacak misin cnm sen peki ben tutmayi düşünüyorum

Ben de emziriyorum , ama öyle aman aman emmiyorlar nedendir bilmem. Sürekli iki fırt çekip oturmak istiyorlar yatır kaldır yatır kaldır bi hal oluyorum .
Bu anlattigin diger kizimda cok yasiyorum oda dikkatini hemn bi ses bi hareket cekince oluyor ses ve hareket olmasin guzel emer oda 1 yasina kadar emer diyor musunuz kizlar

Kızlar bebe bisküvisi işini napıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa satın alıp önerdiğiniz doğal organik bir bisküvi var mı?
Hazir aliyorum keci boynuzu ozlu bebe biskuvisini denedim zevmedi kizlarim sade ve klasokten dewam ediyorum ama bi tarfim var oglumda yapmistim onu bulayim kurabiye coci bebe yerine ondan yapiyordum ogluma 21 tane cikiyordu birazda buyuk yapiyodum sabah kahvaltisina 1 tane yetiyordu bulayim atarim cnm

Yukari dogru uzuyor ya dis sanirim hala sıkıntı veriyor memeye yatiyor ne zaman birakirsa o zmaan kalkabiliyorum anlayamadim oruc tutacak misin cnm sen peki ben tutmayi düşünüyorum

Bende nasip olursa tutmayı düşünüyorum. Tabi zor olacak ama Allah'ım sabrını verir inşallah . Benim tek korkum ilk günler çok baş ağrısı oluyor bende mideme vuruyor sonra . Onun için sahurda bir tane parol içerim . Ben tutunca oğlumda hafta sonları benle tutuyor hem arkadaş oluruz birbirimize

Kizlar hepatitb 3.doz gozukuyor asi kartinda onu ne zaman yaptilar 6. Ay asilari ile mi cunku bize tekrar gelin denmedi bir yasa kadar yok saniyordum asi

Kızlar bebe bisküvisi işini napıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa satın alıp önerdiğiniz doğal organik bir bisküvi var mı?
Ben de bunu sorucaktım evde yaptım ben kendim sevmedim çocuklar nasış sevsin.keçisütlü aldı.m sevdiler ama evde yapsam güzel bi tarif olsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…