2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hayatımda böyle tiz bir çığlık duymadım ya sürekli sürekli. Sağır etse iyi tüm sinir hücrelerime etki ediyor 🤦🏼 Allahtan kızda yok oda eklenirse yandı gülüm keten helva 💩
Hayır bi dertleri olsa anlarsın
Hobi olarak çığlık atıyorlar resmen
Kıyamam 😢 Gazan mübarek olsun 👍 Aramıza hoşgeldin 😍😂😂
Yalnız çok çok daha rahat edeceksin emin ol
Nosking sen bebekler kolik demistin ek gidaya geciste nasil yaptin dun patates havuç verdik mama ile acip cok gaz yapti.Hersey gaz yapiyor sanki.
Benimkilere hala yeni denediğim şeyler ilk birkaç gün gaz yapıyor
Çok umursamıyorum ya alıştım gazla yaşamaya
Aşırı değil tabi de
Zeytinyağı kat biraz sebzelerin içine tamamen kesmese de kabız olmasını engeller

Hayır bi dertleri olsa anlarsın
Hobi olarak çığlık atıyorlar resmen

Yalnız çok çok daha rahat edeceksin emin ol

Benimkilere hala yeni denediğim şeyler ilk birkaç gün gaz yapıyor
Çok umursamıyorum ya alıştım gazla yaşamaya
Aşırı değil tabi de
Zeytinyağı kat biraz sebzelerin içine tamamen kesmese de kabız olmasını engeller

Çığlık filminde oynatsak oscar almazlarsa bende bişey bilmiyorum 😬😬😂

Daha iyisi var kabızlığa meyvenin içine azcık pekmez katmak 👍 Hem meyvedeki C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor. Hem demir ilacı niyetine hemde kabız olmuyorlar. Bir taşla 2 kuş 🥰 Severim böyle birden çok fayda sağlayan şeyleri 😂😂

Ya kızın bağırmasından sonra hiçbiri beni sarmaz diyordum ama bu çığlık başka birşeymiş 🤭😬🤣🤣
9 ayda öğrendiğim tek bir şey var
Hicbir durum için daha kötüsü olamaz diye düşünmemek gerektiği
Hep bi level üstü var bu bebelerde
Daha neler görücez bakalım

Çığlık filminde oynatsak oscar almazlarsa bende bişey bilmiyorum 😬😬😂

Daha iyisi var kabızlığa meyvenin içine azcık pekmez katmak 👍 Hem meyvedeki C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor. Hem demir ilacı niyetine hemde kabız olmuyorlar. Bir taşla 2 kuş 🥰 Severim böyle birden çok fayda sağlayan şeyleri 😂😂
Valla ben pekmez mekmez bilmem bi kere günkurusu verdim vermez olaydım
Yer gök dere tepe bok oldu afedersin
Saçlarına bile bulaşıyordu 5 vakit banyo yaptırdım o ara🤦‍♀️

12 benim sabahım diyince o zamanlara kadar yatabildiğim aklıma geldi hey gidi günler hey 😂

Rego senin bebelerle benim bebeler paralel gidiyor 🤭

Tamam ona varım ona çok varım ama çığlığa yokum 😬 Kendimi bildim bileli çığlık atanı sevmem kendi bebem bile olsa 😂
Deme ya o günler aklıma geldikçe ağlayasım geliyor🥺

IMG-20220331-WA0006.jpeg

Teyzelerim nasıl olmuşum 🥰
IMG-20220331-WA0006.jpeg

Napiyorsunuz annemin gitmesine 25 gün kaldı bilen arkadaslarim vardir bi sorun yasamistik onun üstüne oğlumun ameliyati vs biraz hak verdi bana git artik hallederim dedim nisan sonu gidecegim dedi yok dedim artik bakarim diye ben soz verdigim zaman gidecegim seni boyle birakirsam icime sinmez dedi 25 gun sonra 3 bebe ile daha enerjik eglenceli gunler beni bekliyor canlarim 😜🙈

Napiyorsunuz annemin gitmesine 25 gün kaldı bilen arkadaslarim vardir bi sorun yasamistik onun üstüne oğlumun ameliyati vs biraz hak verdi bana git artik hallederim dedim nisan sonu gidecegim dedi yok dedim artik bakarim diye ben soz verdigim zaman gidecegim seni boyle birakirsam icime sinmez dedi 25 gun sonra 3 bebe ile daha enerjik eglenceli gunler beni bekliyor canlarim 😜🙈
Su soğuk ama girince alışıyorsun 😅 şaka bi yana yalnız bakmanın 4. Gününden bildiriyorum, oluyor bi şekilde. Çok da güzel oluyor 🤗

X