2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

2021'dekileri hepsi yaptırdı diye biliyorum ben. Kimisi 2 doz olandan kimisi 3 doz olandan yaptırdı.

Yaptırmayan var mı kızlar?

Öncelikle cevap verdiğiniz için tesekkür ederim. Sıkıntı yaşayan oldumu peki
Bildiğim kadarıyla olmadı Hatta şu sıralar Rota virüsü salgını varmış fışkırarak kusma ardından ishal ile devam eder iyi ki ne yaptırmışım Biliyorum şu an aşılarını ikiz olduğu için biraz maliyetli fiyatı Ama değer çocuklarımıza

Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Cekinceniz ne asiyla alakali ? Mutlaka yapilmasi gereken bir aşı diyor doktorlar çünkü.

Benm için fiyatı önemli değil canm biri dedi işte yaptırdım çocuğum hastalıklardan kurtulamadı diye korktum bnde ama karar verdim yaptircam inşallah teşekkür ederim cevap için

Öncelikle cevap verdiğiniz için tesekkür ederim. Sıkıntı yaşayan oldumu peki

Rica ederim canım aşı değil zaten ağız damlası. Ben diğer aşılarla beraber yaptırdım birde yan etki yaptıysa bile hissetmedim araya kaynadı. Hastalığı çok ağır oluyor ishal, istifar, yüksek ateş ve genelde evde hallolmayan bir şekilde seyrediyor.
Benim yeğenim 10 gün hastanede yatmıştı bu hastalık yüzünden. Ondan aksatmayacağım bir aşıydı ve hep aklımdaydı. 18 yıl önce bu kadar bilindik değildi yaptırmamıştık ağır geçirmişti. Keşke yaptırsaydık demişliğimiz var o dönem çok kilo verip, yeme bozukluğu oluşmuştu. Korkutmak gibi olmasın tabi ben sadece başımdan geçtiği için atlamadım.

Selam teyzoşlar biz de bulaşık makinesine girdik

Eki Görüntüle 3039332

Ya yerim kiiiii
Niye bu kadar çok seviliyor bu bulaşık makineleri. Benim baş belası oğlum ilk tabağını kırdı örümcekle sarkarak

Bu zamana gelince tencere tava hepsi ayrı bir hava olacak anlaşıldı şekil 2B kızlar

10 yıl sonra anne yeaaa ben yapmam desinler hele
Açıp çarşaf çarşaf göstericem bunları
Inşallah durur da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…