- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.461
O bir ara bizde de vardı bana gülüyordun hatırlarsanÇığlığa +1Çıldırıcam oğlanın tiz çığlığı yetti bu ara. Konuşma öncesi şeysi mi acaba bu
Hayır bi dertleri olsa anlarsınHayatımda böyle tiz bir çığlık duymadım ya sürekli sürekli. Sağır etse iyi tüm sinir hücrelerime etki ediyorAllahtan kızda yok oda eklenirse yandı gülüm keten helva
Yalnız çok çok daha rahat edeceksin emin olKıyamamGazan mübarek olsun Aramıza hoşgeldin
Benimkilere hala yeni denediğim şeyler ilk birkaç gün gaz yapıyorNosking sen bebekler kolik demistin ek gidaya geciste nasil yaptin dun patates havuç verdik mama ile acip cok gaz yapti.Hersey gaz yapiyor sanki.
O bir ara bizde de vardı bana gülüyordun hatırlarsantepkisiz kal geçiyor . Dikkatini başka şeye Çek çaktırmadan
Hayır bi dertleri olsa anlarsın
Hobi olarak çığlık atıyorlar resmen
Yalnız çok çok daha rahat edeceksin emin ol
Benimkilere hala yeni denediğim şeyler ilk birkaç gün gaz yapıyor
Çok umursamıyorum ya alıştım gazla yaşamaya
Aşırı değil tabi de
Zeytinyağı kat biraz sebzelerin içine tamamen kesmese de kabız olmasını engeller
9 ayda öğrendiğim tek bir şey varYa kızın bağırmasından sonra hiçbiri beni sarmaz diyordum ama bu çığlık başka birşeymiş
Valla ben pekmez mekmez bilmem bi kere günkurusu verdim vermez olaydımÇığlık filminde oynatsak oscar almazlarsa bende bişey bilmiyorum
Daha iyisi var kabızlığa meyvenin içine azcık pekmez katmakHem meyvedeki C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor. Hem demir ilacı niyetine hemde kabız olmuyorlar. Bir taşla 2 kuş Severim böyle birden çok fayda sağlayan şeyleri
Bizimkilerin biri enne diyor birisi de abisinin adını söyleyip duruyor agga ( Hakan ) demeye çalışıyorTeyzeler biz iki kelime öğrendik anne ve gel
Cok tatli soyluyorlar amaBizimkilerin biri enne diyor birisi de abisinin adını söyleyip duruyor agga ( Hakan ) demeye çalışıyor
Hahahhaha hadi gari bir kalıptırAntalya'da ilk taşındığımızda abla manav bana hadi gari dedi küfür mü etti demiştim de eniştem kopmuştu gülmektenAklıma o geldi birden
Ay ciglik atsınlar boşver ağlamaktan iyidir. Benim oğlan kendini yerden yere,atıyor, ne oturuyor ne yatıyor. Hep ayakta dursun. Valla yürüse de rahatlasak dedim bugün eşime.Benimkiler anca çığlık atsın
Deme ya o günler aklıma geldikçe ağlayasım geliyor12 benim sabahım diyince o zamanlara kadar yatabildiğim aklıma geldi hey gidi günler hey
Rego senin bebelerle benim bebeler paralel gidiyor
Tamam ona varım ona çok varım ama çığlığa yokumKendimi bildim bileli çığlık atanı sevmem kendi bebem bile olsa
Ayakkabilarin kaybolsunnnnnnn
Su soğuk ama girince alışıyorsunNapiyorsunuz annemin gitmesine 25 gün kaldı bilen arkadaslarim vardir bi sorun yasamistik onun üstüne oğlumun ameliyati vs biraz hak verdi bana git artik hallederim dedim nisan sonu gidecegim dedi yok dedim artik bakarim diye ben soz verdigim zaman gidecegim seni boyle birakirsam icime sinmez dedi 25 gun sonra 3 bebe ile daha enerjik eglenceli gunler beni bekliyor canlarim
BenARANIZDA HALA EMZIREN ANNELER VAR MII
Aahh böyle guzel yorumlar gordukce anne ya tamam sen git ben bakarim gadi hadi diyesim gelmiyor degil haniSu soğuk ama girince alışıyorsunşaka bi yana yalnız bakmanın 4. Gününden bildiriyorum, oluyor bi şekilde. Çok da güzel oluyor
Bende hala emziriyorum canim ikisinide biri asiri memede durmakisyiyor dis cikaram kizim acaba disten dolayimi bu kadar düşkünlüğü artti seninkilerde boyle bi durum var mi