- 14 Mart 2021
- 870
- 2.713
- 27
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.501
Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba teyzoşlar, kardeşim uyurken oyuncakların tadını çıkarayım dedim Eki Görüntüle 3038999
Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ben yaptırdım 2 dozunda ikisine deArkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Öncelikle cevap verdiğiniz için tesekkür ederim. Sıkıntı yaşayan oldumu peki2021'dekileri hepsi yaptırdı diye biliyorum ben. Kimisi 2 doz olandan kimisi 3 doz olandan yaptırdı.
Yaptırmayan var mı kızlar?
Bildiğim kadarıyla olmadı Hatta şu sıralar Rota virüsü salgını varmış fışkırarak kusma ardından ishal ile devam eder iyi ki ne yaptırmışım Biliyorum şu an aşılarını ikiz olduğu için biraz maliyetli fiyatı Ama değer çocuklarımızaÖncelikle cevap verdiğiniz için tesekkür ederim. Sıkıntı yaşayan oldumu peki
Benimkilerde hicbir etki göstermediÖncelikle cevap verdiğiniz için tesekkür ederim. Sıkıntı yaşayan oldumu peki
Cekinceniz ne asiyla alakali ? Mutlaka yapilmasi gereken bir aşı diyor doktorlar çünkü.Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Benm için fiyatı önemli değil canm biri dedi işte yaptırdım çocuğum hastalıklardan kurtulamadı diye korktum bnde ama karar verdim yaptircam inşallah teşekkür ederim cevap içinBildiğim kadarıyla olmadı Hatta şu sıralar Rota virüsü salgını varmış fışkırarak kusma ardından ishal ile devam eder iyi ki ne yaptırmışım Biliyorum şu an aşılarını ikiz olduğu için biraz maliyetli fiyatı Ama değer çocuklarımıza
1.5 ay sonra benim minikleri goruyor bu gözler bu vaziyette masallah ballarima
Daha çok hasta oluyormuş bebekler öyle demişti biri ama yaptircam teşekkür ederim cevap içinCekinceniz ne asiyla alakali ? Mutlaka yapilmasi gereken bir aşı diyor doktorlar çünkü.
Bunca tıp doktoru bosa okumus olamaz kimseye kulak asmayin derim saglikla buyusun kuzularDaha çok hasta oluyormuş bebekler öyle demişti biri ama yaptircam teşekkür ederim cevap için
Doğru diyorsunuz. Teşekkür ederimBunca tıp doktoru bosa okumus olamaz kimseye kulak asmayin derim saglikla buyusun kuzular
Oğlun nasıl oldu canım?1.5 ay sonra benim minikleri goruyor bu gözler bu vaziyette masallah ballarima
Öncelikle cevap verdiğiniz için tesekkür ederim. Sıkıntı yaşayan oldumu peki
Kizlar bebeklere balık yediren oldu mu ?
10 yıl sonra anne yeaaa ben yapmam desinler heleYa yerim kiiiii
Niye bu kadar çok seviliyor bu bulaşık makineleri. Benim baş belası oğlum ilk tabağını kırdı örümcekle sarkarak
Bu zamana gelince tencere tava hepsi ayrı bir hava olacak anlaşıldı şekil 2B kızlar