- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.521
10 yıl sonra anne yeaaa ben yapmam desinler hele
Açıp çarşaf çarşaf göstericem bunları
Inşallah durur da
Ay o neden oyle ucuz kiBende tam çıkarttırmak için fotoları kurcalıyordum.
100 tanesini 50 TL'ye basıyorlar kargo bedaaaveİstersen watşup iletişim hattını atayım sanada. Malum sosyal medyasızsın sen
Bastırayımda sonra delil olarak kullanırım dedimSende bastır bence telefonların ne yiyeceği belli olmuyor
At hemen sorman hataBende tam çıkarttırmak için fotoları kurcalıyordum.
100 tanesini 50 TL'ye basıyorlar kargo bedaaaveİstersen watşup iletişim hattını atayım sanada. Malum sosyal medyasızsın sen
Bastırayımda sonra delil olarak kullanırım dedimSende bastır bence telefonların ne yiyeceği belli olmuyor
Aklıma çok iğrenç bi espri geldi şimdi sen öyle soruncaAy o neden oyle ucuz ki
Soyle zumrem soyleAklıma çok iğrenç bi espri geldi şimdi sen öyle sorunca
At hemen sorman hata
Videoları da bastırabilsek keşke fotoğrafları öyle hallediyoruz da
Ay o neden oyle ucuz ki
Bana da att sosyal medyam yoq yasasin whatsapBende tam çıkarttırmak için fotoları kurcalıyordum.
Bu kitabı ünlü düşünür Goethe yazmışSoyle zumrem soyle
Harddisk almak lazımYa evet video konusunda bende napacamı şaşırdımFlash alsam oda kayboluyor. Bi sürü yere depoluyorum oda çözüm olmuyor nedense senelerdir.
Kanayan yaram bu durum benim. Ben beceremiyorum bir türlü
Sürümden kazanıldığındanSana adres attım bak ordan yorumlarada herkes memnun Sanada yakın Niğde'den çabuk gelir
Cok şükür iyi kuzum toparladi baya maşallahOğlun nasıl oldu canım?
Bu kitabı ünlü düşünür Goethe yazmış
Harddisk almak lazım
Hoş biz onda da kaybederiz
Iyi diyelim iyi olsun bacımCok şükür iyi kuzum toparladi baya maşallahasıl teyzem nasil doktor bulmustunuz sanirim insallah faydasını da gorursunuz cnm rabbim sifasini versin insallh
Yakisir ev luna park gibi yururken sag park edilmis iki yurutec solda iki mama sandalyesi ayaklarimin altinda legolar efe yerlere kagit kirpmis kalemler bla bla bla kendimi bide emzikleri bulunca cok mutlu oluyorumTam üstüne bastınYaptım onuda kaybettim koca harici diski
Neyse beynimize ıyi bakalımTam üstüne bastınYaptım onuda kaybettim koca harici diski
Iyi diyelim iyi olsun bacım
Geçen yatakta yatarken düşmüş bi o eksikti
Mr sonucunu bekliyoruz işte yakından uzağa birkaç doktor var sırayla görünecek bakalım
Canim teyzem benim ya kırık falan yok degil mi cnm bide onunla ugrasmasin canm tyzem ya canim sıkıldı hasta ve hasta yakini psikolojisini cok iyi anlarım kiyamamIyi diyelim iyi olsun bacım
Geçen yatakta yatarken düşmüş bi o eksikti
Mr sonucunu bekliyoruz işte yakından uzağa birkaç doktor var sırayla görünecek bakalım
Yakisir ev luna park gibi yururken sag park edilmis iki yurutec solda iki mama sandalyesi ayaklarimin altinda legolar efe yerlere kagit kirpmis kalemler bla bla bla kendimi bide emzikleri bulunca cok mutlu oluyorum
Her düşmede psikolojik olarak biraz daha geriye gidiyor ona üzülüyorum yoksa yaralar iyileşirGeçmiş olsun Nosum ya yataktan düşme kötü olmuş hissetmediği için olabilecek şeyler bunlar. Ablamın hala sağ tarafı tam kontrollü değil. Tümör tamamen kaybolmasına rağmen.
Bunla geçmiş olur inşallah
Seni ecli ve cocuksuz mi yi daha dogrusu kiniyorumEfeye serbest kızlar az dağıtsınlar söyle onlara
Bu arada iyi olmasına sevindim Efe'nin Allahım bir daha hastalık yüzü göstermesin kuzuma
Bu arada şimdi kaybetmem kesin ben bu haltı yediğimde evli ve çocuksuzdum
Amin kuzum allah razı olsunCanim teyzem benim ya kırık falan yok degil mi cnm bide onunla ugrasmasin canm tyzem ya canim sıkıldı hasta ve hasta yakini psikolojisini cok iyi anlarım kiyamammübarek ayin yüzü suyu hurmetine rabbim anneni size bagislasin cnm bnm bizim gibi aciz kullarin rlinden sevdikleri insanlar icin dua etmekten baska caremiz kalmiyor rabbim korusun
Her düşmede psikolojik olarak biraz daha geriye gidiyor ona üzülüyorum yoksa yaralar iyileşir
Geçen ben o kadar dua ediyorum iyileşmek için hiçbir ise yaramıyor inancımı kaybetmeye başladım dedi
Içim parçalandı inan ne söylenebilir ki?
Teselli etmeyi bıraktık hayata tutunması için bir şeyler söylemeye çalışıyoruz artık
Hastalıktan önce de karamsardı zaten şimdi daha kötü oldu
Bir noktadan sonra aynı cümleleri tekrar tekrar duymak onu da yoruyor