2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

10 yıl sonra anne yeaaa ben yapmam desinler hele
Açıp çarşaf çarşaf göstericem bunları
Inşallah durur da

Bende tam çıkarttırmak için fotoları kurcalıyordum.
100 tanesini 50 TL'ye basıyorlar kargo bedaaave İstersen watşup iletişim hattını atayım sanada. Malum sosyal medyasızsın sen
Bastırayımda sonra delil olarak kullanırım dedim Sende bastır bence telefonların ne yiyeceği belli olmuyor

Ay o neden oyle ucuz ki

At hemen sorman hata
Videoları da bastırabilsek keşke fotoğrafları öyle hallediyoruz da

At hemen sorman hata
Videoları da bastırabilsek keşke fotoğrafları öyle hallediyoruz da

Ya evet video konusunda bende napacamı şaşırdım Flash alsam oda kayboluyor. Bi sürü yere depoluyorum oda çözüm olmuyor nedense senelerdir.
Kanayan yaram bu durum benim. Ben beceremiyorum bir türlü

Ay o neden oyle ucuz ki

Sürümden kazanıldığından Sana adres attım bak ordan yorumlarada herkes memnun Sanada yakın Niğde'den çabuk gelir

Bana da att sosyal medyam yoq yasasin whatsap

Soyle zumrem soyle
Bu kitabı ünlü düşünür Goethe yazmış
Harddisk almak lazım
Hoş biz onda da kaybederiz

Cok şükür iyi kuzum toparladi baya maşallah asıl teyzem nasil doktor bulmustunuz sanirim insallah faydasını da gorursunuz cnm rabbim sifasini versin insallh
Iyi diyelim iyi olsun bacım
Geçen yatakta yatarken düşmüş bi o eksikti
Mr sonucunu bekliyoruz işte yakından uzağa birkaç doktor var sırayla görünecek bakalım

Tam üstüne bastın Yaptım onuda kaybettim koca harici diski
Yakisir ev luna park gibi yururken sag park edilmis iki yurutec solda iki mama sandalyesi ayaklarimin altinda legolar efe yerlere kagit kirpmis kalemler bla bla bla kendimi bide emzikleri bulunca cok mutlu oluyorum

Mr sonucunu bekliyoruz işte yakından uzağa birkaç doktor var sırayla görünecek bakalım

Geçmiş olsun Nosum ya yataktan düşme kötü olmuş hissetmediği için olabilecek şeyler bunlar. Ablamın hala sağ tarafı tam kontrollü değil. Tümör tamamen kaybolmasına rağmen.
Bunla geçmiş olur inşallah

Canim teyzem benim ya kırık falan yok degil mi cnm bide onunla ugrasmasin canm tyzem ya canim sıkıldı hasta ve hasta yakini psikolojisini cok iyi anlarım kiyamam mübarek ayin yüzü suyu hurmetine rabbim anneni size bagislasin cnm bnm bizim gibi aciz kullarin rlinden sevdikleri insanlar icin dua etmekten baska caremiz kalmiyor rabbim korusun

Yakisir ev luna park gibi yururken sag park edilmis iki yurutec solda iki mama sandalyesi ayaklarimin altinda legolar efe yerlere kagit kirpmis kalemler bla bla bla kendimi bide emzikleri bulunca cok mutlu oluyorum

Efeye serbest kızlar az dağıtsınlar söyle onlara
Bu arada iyi olmasına sevindim Efe'nin Allahım bir daha hastalık yüzü göstermesin kuzuma

Bu arada şimdi kaybetmem kesin ben bu haltı yediğimde evli ve çocuksuzdum

Her düşmede psikolojik olarak biraz daha geriye gidiyor ona üzülüyorum yoksa yaralar iyileşir
Geçen ben o kadar dua ediyorum iyileşmek için hiçbir ise yaramıyor inancımı kaybetmeye başladım dedi
Içim parçalandı inan ne söylenebilir ki?
Teselli etmeyi bıraktık hayata tutunması için bir şeyler söylemeye çalışıyoruz artık
Hastalıktan önce de karamsardı zaten şimdi daha kötü oldu
Bir noktadan sonra aynı cümleleri tekrar tekrar duymak onu da yoruyor

Seni ecli ve cocuksuz mi yi daha dogrusu kiniyorum suan eli öpülesi ana kralicesin birak daginik kalsin bu kafa bana cok iyi geldi ama beyim şoklarda nolduu paşam birak daginik kalsin diyorum bölee bakiyor

Amin kuzum allah razı olsun
Tüm hastalara şifa hasta yakınlarına da sabır ve dayanma gücü versin insallah

Cano psikolojik destekle gitseniz nasıl olur? Bir yerden sonra aile yetemiyor telkin ve teskin edebilmek için.
Profesyonel desteğe ihtiyaç duyuyorsun.
Hatta hasta bakanlar içinde aynı durum söz konusu.
Çok ağır biliyorum her bünye kaldıramıyor yaşananları ve hayatına fazla yansıyor bu durum farketmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…