- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.441
Aynn cnlarim bizimkiler de oyleydi
Boğazlanan tavuk gibi evde çır çır bir an önce bitse kafa beyin kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn cnlarim bizimkiler de oyleydi
Hahahahaha sabah sabah ne güldüm benim sabahım 12Boğazlanan tavuk gibi evde çır çır bir an önce bitse kafa beyin kalmadı
Aynen benm oglanda oyleÇığlığa +1 Çıldırıcam oğlanın tiz çığlığı yetti bu ara. Konuşma öncesi şeysi mi acaba bu
biyer biter ama annee annee annee diye 7 /24 seslenis yerini aliyorBoğazlanan tavuk gibi evde çır çır bir an önce bitse kafa beyin kalmadı
Isleri gücleri şovYa bi bebek elini neden boğazına kadar sokar ve sürekli delirmem geliyor. Ada hanımın eli ağzında tamam oral dönemde ama bu kadarı da şov aq
Hahahahaha sabah sabah ne güldüm benim sabahım 12
Aynen benm oglanda oyle
biyer biter ama annee annee annee diye 7 /24 seslenis yerini aliyor
tamam o zman sıkıntı yok az daha sabret bacim12 benim sabahım diyince o zamanlara kadar yatabildiğim aklıma geldi hey gidi günler hey
Rego senin bebelerle benim bebeler paralel gidiyor
Tamam ona varım ona çok varım ama çığlığa yokum Kendimi bildim bileli çığlık atanı sevmem kendi bebem bile olsa
+1 de benden.Oğlan sürekli hımmm hoomm ve çığlık.Kız da gıh gıh ardından çığlık.Bu da kafa derler kafa susun gariii diyorumÇığlığa +1 Çıldırıcam oğlanın tiz çığlığı yetti bu ara. Konuşma öncesi şeysi mi acaba bu
+1 de benden.Oğlan sürekli hımmm hoomm ve çığlık.Kız da gıh gıh ardından çığlık.Bu da kafa derler kafa susun gariii diyorum
Bilmiyom da bizim kulakları sağır etme şeysi olduğu kesinÇığlığa +1 Çıldırıcam oğlanın tiz çığlığı yetti bu ara. Konuşma öncesi şeysi mi acaba bu
Buradayım yavrum. Welcome to bebelere yalnız bakanlar kulübü anamı yolladık artık, kendimi toplamaya çalışıyorumGünaydın nice sen yaşıyon mu nerelerdesin
Bilmiyom da bizim kulakları sağır etme şeysi olduğu kesin
Buradayım yavrum. Welcome to bebelere yalnız bakanlar kulübü anamı yolladık artık, kendimi toplamaya çalışıyorum
Egeliyim ya egede çok kullanılırKız puru yörük müsün sen Susun gari diyosun
Nosking sen bebekler kolik demistin ek gidaya geciste nasil yaptin dun patates havuç verdik mama ile acip cok gaz yapti.Hersey gaz yapiyor sanki.Bilmiyom da bizim kulakları sağır etme şeysi olduğu kesin
Egeliyim ya egede çok kullanılır
Nosking sen bebekler kolik demistin ek gidaya geciste nasil yaptin dun patates havuç verdik mama ile acip cok gaz yapti.Hersey gaz yapiyor sanki.
Tut kendini daha çok düşecekler yürümeye başlayınca ya da sıralamaya filan . Yastıkları sırtına dayamadan düşerse kafasının denk geleceği uzaklığa koy o zaman sinirlenmez belkiKızım duruyorda oglan koca kafali yigiliyor saga sola yastkla etrafini cevreleyincede sinirleniyor beyfendi dogru yapiyosun tepki vermemek lazm insallah kendimi tutabilirim. Ben daha cok bagirabiliyorum
Patatese zeytinyağı koyarak vermeyi dene ve saat 5ten sonra sadece mama ile devam et .Nosking sen bebekler kolik demistin ek gidaya geciste nasil yaptin dun patates havuç verdik mama ile acip cok gaz yapti.Hersey gaz yapiyor sanki.