- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.401
Çalışıp yeni efenin bez parasını kazanırsa neden olmasinEfe diyo ki annemin 3 cocugu var efe hifa ve nisa ama bi tane daha efe olsun babasindan önce benim oglan sinyal veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıp yeni efenin bez parasını kazanırsa neden olmasinEfe diyo ki annemin 3 cocugu var efe hifa ve nisa ama bi tane daha efe olsun babasindan önce benim oglan sinyal veriyor
Yurumeye basladilar mi, bazi seyler zorlasir yuruyunce ama sen daha rahat etmis olursun en azindan.Aynen biz öyle baktık ailelerle dönüşümlü 16. Ay evime geldim yardımcı ile baktım. Yeni bugün eşim ile tek bakmaya başladık. Çalışıyorum birde o okula getiriyor ben geri eve çıkarıyorum bakalım zor bir süreç bizi bekliyor
Eşimin arkadaşı doğum yapalı 4 ay olduKesinlikle parmaginda oynatirsin her seyi var yaaaa, ben bunlar dogunca dedim ki tek bebekte niye zorlanmisim ki ben
Adim gibi kimsesiz hissediyorum kendimi o yüzden 3 nüz yetersiniz bana dedimÇalışıp yeni efenin bez parasını kazanırsa neden olmasin
Oh Allah muhabbetinizi arttirsinEki Görüntüle 3035865
Ikizlerden fırsat bulmusken
Eki Görüntüle 3035865
Oh Allah muhabbetinizi arttirsin
Bu da bizim son durum
Biri uyudu diğerinin gözler fıldır fıldır
Burda hava erken karariyorNapsın çocuk gündüz daha
Dogru cewapp yarisinda uyandilar bacim zatenBiz neden böyle yaptığımız an bebeler uyanıyor peki
A) Kahve kokusuna
B) Babayı kıskandıkları için
C) Anneyi kıskandıkları için
D) Keyif yapılmasını kıskandıkları için
E) HEPSi
Hele gozlere gozlere severimOh Allah muhabbetinizi arttirsin
Bu da bizim son durum
Biri uyudu diğerinin gözler fıldır fıldır
Yok kız koyunun bacağını baştan kıracaksın bırak zamanı keşke bunu en başta yapsaymışım diyorum şahsenSüpersin Bizim biraz daha zamanımız var galiba bunu diyebilecek kıvama gelmek için
Aheyy ahey ahey güzel bir sunum kıskandım bak şimdi ( maşallahhh ) şaka tabiEki Görüntüle 3035865
Öpüyorum anlınızdan böyle anları buluyorsunuz yaBiz neden böyle yaptığımız an bebeler uyanıyor peki
A) Kahve kokusuna
B) Babayı kıskandıkları için
C) Anneyi kıskandıkları için
D) Keyif yapılmasını kıskandıkları için
E) HEPSi
Kapasaydın telefonu suratına Bana şikayet edenleri nasıl susturmuşsam artık tık yok . Sadece beni dinliyorlar acıyarak kapatıyorlar İnanmayacaksınız ama kaynanam bugün Ramazan için kadayıf dolmalarını ben sararım dedi Ben şook . Bir süre sessizlikten sonra çok iyi olur dedim Düşünün artık halimizi benim için kılını kıpırdatmayan kadından bahsediyorum halen şoktayım inanamıyorum . Oğluna dedim diyo ki anam seni kafalamıştır kesin çok sevinme . Valla öyle bir şey ederse bu sefer döverim heralde duygularımla oynatmam Sizce yapar mı kızlar ne dersiniz ??? Vallaha yaparsa söz burdan paylaşacağımEşimin arkadaşı doğum yapalı 4 ay oldu
Telefonda görüşüyoruz çok zor hiçbir şeye yetişemiyorum diyor
Bi de utanmadan bana diyor
Biz ne edek benimkilerin ikisi de kolikti
Izinliydi eşim 1 haftadir evde ondan boyle biraz vakit ayirma kendimize yatakta mutlaka bulusuyoruz cocuklari uyutmak icin caba sarfetmeme gerek kalmiyor o gün birini salliyor uyutuyor sonra digerini büyük oglum zaten erken yatiyor sahalar bizimAheyy ahey ahey güzel bir sunum kıskandım bak şimdi ( maşallahhh ) şaka tabi
Kız ben fırsat bulsam da bizim herifi bulamıyorum Yok anam gece 10 dan önce bulamıyorum . Bu da en erken saat bazen 12 bile oluyor mutlu son zaten o zaman da benim pilim bitmiş oluyor . Kız anam yatakta bile buluşamıyorüz. Ne olacak halimiz bizim böyle Vallaha kuruduk . Geçen diyor ki vallaha yormak istemediğim için uyandırmak istemiyorum . Ben de dedim ki belki ben yorulmak istiyorum ne biliyorsun Diyo ki aboooo nasıl yani . Dedim anladığın gibi işte ama sonuç yok yine kızlar uyandı . Bizim koca ayı uyudu .Acaba biz mi böyleyiz sadece ????
Yapar bence yaKapasaydın telefonu suratına Bana şikayet edenleri nasıl susturmuşsam artık tık yok . Sadece beni dinliyorlar acıyarak kapatıyorlar İnanmayacaksınız ama kaynanam bugün Ramazan için kadayıf dolmalarını ben sararım dedi Ben şook . Bir süre sessizlikten sonra çok iyi olur dedim Düşünün artık halimizi benim için kılını kıpırdatmayan kadından bahsediyorum halen şoktayım inanamıyorum . Oğluna dedim diyo ki anam seni kafalamıştır kesin çok sevinme . Valla öyle bir şey ederse bu sefer döverim heralde duygularımla oynatmam Sizce yapar mı kızlar ne dersiniz ??? Vallaha yaparsa söz burdan paylaşacağım
Ooooo ballısın ne diyim bacım . O sahanın attır tozunu bak olmayan varIzinliydi eşim 1 haftadir evde ondan boyle biraz vakit ayirma kendimize yatakta mutlaka bulusuyoruz cocuklari uyutmak icin caba sarfetmeme gerek kalmiyor o gün birini salliyor uyutuyor sonra digerini büyük oglum zaten erken yatiyor sahalar bizim
Ben de öyle umut ediyorumYapar bence ya
Yok kız koyunun bacağını baştan kıracaksın bırak zamanı keşke bunu en başta yapsaymışım diyorum şahsen
Öpüyorum anlınızdan böyle anları buluyorsunuz ya