2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ahh ahh keşke kırabilsem ama benim yapıma ters be bacım. Kendim bin parça olurumda yinede kıramam. Ha çocuklarımla ilgili bişey olursa o zaman ayrı 🤭 Zamanında panter emel vardı vallahide ona dönüşürüm alayını un ufak ederim 🙊

Yalan yok bu ara koca 1 gün gece çalışıyor 1 gün evde yani bebelere 1,5 kişi bakıyoruz 😁😁 Arada güzellik yapıyorum o buçukluğun hatrına 😂😂
Buçuk mu 😂😂😂çok güzel bir benzetme oldu bu ya . kıvrak zekalıları severim

Ooooo ballısın ne diyim bacım . O sahanın attır tozunu 😂😂bak olmayan var

Kız şimdi böyle yazıyorum diyeceksiniz ki ne azgın karı bu böyle 🤣🤣 değilim gerçekten ama arada da olsun yani ne öyle haftada bir olmaz ki 😂😂Zaten adet günüm 10 gün olmaz yani 😂
Darisi saanaa diyim kuzum 😄

Yurumeye basladilar mi, bazi seyler zorlasir yuruyunce ama sen daha rahat etmis olursun en azindan.
11 aylık biri 12 aylıkken diğeri yürüdü. Yani 9 10 aydır yürüyorlar. Çok hareketli iki bebeğim var. Yürüdükleri andan itibaren bebek arabasına binmeyi red ettiler. Öncesi de sıkıntıya gelemiyorlardi zor biniyorlardi da yürüyünce hiç binmek istemediler. Geçen yaz yine zorla iki ay bindirdik. Eylül den beri boşta. Puset yine aynı şekilde bebek olmalarına rağmen 2 . Ay dan sonra o da bitti ne bilim kuduruklar 🤣

Nosking Nosking canım annen nasıl bulabildiniz mi doktor .
Korkutsaydın kız biraz
Çocukları sana yatıya göndercem ramazanda diyeydin beşini birden🤣
Bence yapar sonra da her yerde anlatır avatarın dolmalarını ben yaptım oğlum ac diye🤣
Anneme doktor bulduk canım çok şükür
Bugün mr çekilecek sonuçlarla beraber 3 farklı doktora gidecekler
Tek istediğim boşa umutlandırmayacak gerçekleri söyleyecek bir doktor
Hayatini böyle geçirecekse lafı dolandırmadan söylesinler 2 yıldır düzelecek diye umut etmekten tükendik hepimiz

Korkutsaydın kız biraz
Bence yapar sonra da her yerde anlatır avatarın dolmalarını ben yaptım oğlum ac diye🤣
Hayatini böyle geçirecekse lafı dolandırmadan söylesinler 2 yıldır düzelecek diye umut etmekten tükendik hepimi
Öyle desem heralde Ramazan boyu yemeğimi yapar heralde 😂 Bak orda haklısın bir Erzurum a yayın yapar e bacısı da çok ama oğlum aç diyemez çünkü biliyor oğlu yemeklerini beğenmez

Annen için sevindim inş iyi haberlerle gelirler bizi de haberdar et

Sagolasın kuzum 🙏🏻 bende o durumdayım yere bile etrafna yastkla koyuyorum korkumdan Allah korusun minik yavrularimızi🙏🏻😥
Ahahha nasil.ogrenmisler kuzu ya bizimkilerede gostersinler 😂
6. Ayın başında desteksiz oturmaya başladılar , çok yıkıldılar geriye ben arkaya yastık koydum onlar yana düştü filan derken artık nadirde olsa düşünce tepki vermiyorlar , bende ya hoppp diye gittin mi diye gülüyorum ağlayacak olsalar Bile gülüyorlar hemen 😁

Eşimin arkadaşı doğum yapalı 4 ay oldu
Telefonda görüşüyoruz çok zor hiçbir şeye yetişemiyorum diyor
Bi de utanmadan bana diyor
Biz ne edek benimkilerin ikisi de kolikti 🤣
Benim oglan kolik bacim anam agladi artik kiz da gazli ama oglum bambaska, zerre azalma olmadi, 3ay bitince rahatlarim diyodum simdi 4e cikti beklentim

11 aylık biri 12 aylıkken diğeri yürüdü. Yani 9 10 aydır yürüyorlar. Çok hareketli iki bebeğim var. Yürüdükleri andan itibaren bebek arabasına binmeyi red ettiler. Öncesi de sıkıntıya gelemiyorlardi zor biniyorlardi da yürüyünce hiç binmek istemediler. Geçen yaz yine zorla iki ay bindirdik. Eylül den beri boşta. Puset yine aynı şekilde bebek olmalarına rağmen 2 . Ay dan sonra o da bitti ne bilim kuduruklar 🤣
Oyle oyle yürüyünce araba istemiyorlar cidden hele bi 2 yas gelsin ben kendim ben kendim donemi baslicak 😂 kapiyi aciyorum mesela ben kendim acicam diyo kapatip geri aciyo

Öyle desem heralde Ramazan boyu yemeğimi yapar heralde 😂 Bak orda haklısın bir Erzurum a yayın yapar e bacısı da çok ama oğlum aç diyemez çünkü biliyor oğlu yemeklerini beğenmez

Annen için sevindim inş iyi haberlerle gelirler bizi de haberdar et
Benimki de anasının yemeklerine hasta
Kadının bildiği 3 çeşit
Mercimek çorbası bulgur pilavı bamya🤣
Sevgiliyken söyle güzel içli köfte yapar böyle güzel kömbe yapar diye anlatırdı
Evlenince öğrendim ki içli köftenin içini yapıyor dışını beceremiyor ablasını çağırıyor
Kombenin içini hazırlıyor hamur açmayı bilmiyor ablasını çağırıyor
Benimki 40 yıl sonra aslında teyzesinin yemeklerini beğendiğini öğrenmiş oldu sayemde🤣

Korkutsaydın kız biraz
Hayatini böyle geçirecekse lafı dolandırmadan söylesinler 2 yıldır düzelecek diye umut etmekten tükendik hepimiz
Zumrem rabbim sifa versin

Oyle oyle yürüyünce araba istemiyorlar cidden hele bi 2 yas gelsin ben kendim ben kendim donemi baslicak 😂 kapiyi aciyorum mesela ben kendim acicam diyo kapatip geri aciyo
Üç ay var yavaştan hissettiriyorlar oğlan iki akşam önce elimi itti merdivenleri kendim çıkacağım diye gülesim geldi. Demir korkuluklardan tuttu dedeler gibi yavaş yavaş çıktı 😅

6. Ayın başında desteksiz oturmaya başladılar , çok yıkıldılar geriye ben arkaya yastık koydum onlar yana düştü filan derken artık nadirde olsa düşünce tepki vermiyorlar , bende ya hoppp diye gittin mi diye gülüyorum ağlayacak olsalar Bile gülüyorlar hemen 😁
Kızım duruyorda oglan koca kafali yigiliyor saga sola 😄 yastkla etrafini cevreleyincede sinirleniyor beyfendi 🤭 dogru yapiyosun tepki vermemek lazm insallah kendimi tutabilirim. Ben daha cok bagirabiliyorum 😅

Benimkiler anca çığlık atsın😒
Kiz evde cok cene var bizimkilerin abilerinin dk basi anne demesinide göz önünde bulundurursak kacinilmaz son ilk kelimeleri anne oldu bugun de gel gel demeye basladilar ven tekrar ediyorum hafi prensesler sizde sira diyorum gell diyolar 🙈🌸

X