- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.161
Gecmis olsun canimHastalık şampiyonu olacağız , meşale elimizde6. Hastalık denilen zımbırtıdan selamlar . 3 gündür inatçı düşmeyen ateşle savaştık. Ne ilaç ne fitil 38in altına indirmedi . Şimdi kırmızı döküntü oluştu vücutta . Doktorumuz 6. Hastalık dedi . Nereden gelip buluyor anlamıyorum . Doğru düzgün kimseyi görmüyoruz bile.
Üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum çok zor bir durumCanım kızlar anne olduğumdan beri 8 yıldır en çok canımı yakan şeyOglumun çaresizce ağlayışını gördüğüm ve şifa bulması için çabalayıp sonunun ameliyat sedyesine yatırıp ameliyata gidişi ile alev alev yaniyor ve bu sureklilik haliyle devam ediyor etkisinden kurtulamıyorum elimi tutup gözlerimin icine bakmasi aglamasi ölümden beter hic bir çocuk hasta olmasin hiç canı yanmasın yine ameliyat yolu göründü bize dualarinizi esirgemeyin teyzeleri
Geçmiş olsun maricim ilk kez duydum bu hastalığı sanırım bulaşıcı bir şey olsa gerek . Ya zaten bu sene hastalıklar hiç yakamızı bırakmadı hamd olsun . Hafta geçmiyor evden birisi hasta ve de hepte bulaşıcılığı çok yüksek . Eşinizin okulla bir bağlantısı varsa kesin ordan geliyordurHastalık şampiyonu olacağız , meşale elimizde6. Hastalık denilen zımbırtıdan selamlar . 3 gündür inatçı düşmeyen ateşle savaştık. Ne ilaç ne fitil 38in altına indirmedi . Şimdi kırmızı döküntü oluştu vücutta . Doktorumuz 6. Hastalık dedi . Nereden gelip buluyor anlamıyorum . Doğru düzgün kimseyi görmüyoruz bile.
Yaaa koronayı tek çocukla kurtardık ama ona şükrediyorum gerçekten çok ağır geçirdi ikinciyi kaldırmak çok zordu . Ama eve bir hastalık girdi mi herkesi geziyor . Sonuçta aynı. Oyuncakları oynuyor ağızlarına götürüyorlar hele emzik bakıyorum bulmuş diğerininkini almış ağzınaBüyükler taşıyıcı o zaman cidden çok öpmesinler madem gelinceBu böyle sürekli hastalık sanada zor kızlarada zor
İkizin tek başına geçirdiği hastalık oluyor mu kiBizde ne olursa şıp hemen diğerinde kesin oluyor. Dur ben kardeşime bulaştırmayın yazık demediler şuana kadar
Ateşimiz düştü dün gece bir anda şimdi kırmızılıklar var vücudunda . Henüz dökülmedi ama .O kırmızılıklar döküntüye döndü ise hastalık bitecektir. Ama ateşi kontrol et sık sık. Bunda en önemli sey ateş
Saol kuzum , çok bebek geçiriyormuş bunu .Gecmis olsun canimyegenlerimden biliyorun bu hastaligi
Maalesef bulaşıcı bakalım diğerinde henüz bir şey yok ama 10-15 gün kuluçkası varmış . Eşimin okulla alakası yok ama okulla alakası olan yeğenlerim var onlardan belki ama onlarında hiç sorunu yoktu . Geliyor işte ya hasta olmadan çocuk büyütülmüyormuş.Geçmiş olsun maricim ilk kez duydum bu hastalığı sanırım bulaşıcı bir şey olsa gerek . Ya zaten bu sene hastalıklar hiç yakamızı bırakmadı hamd olsun . Hafta geçmiyor evden birisi hasta ve de hepte bulaşıcılığı çok yüksek . Eşinizin okulla bir bağlantısı varsa kesin ordan geliyordur
Amin cnm insallahÜzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum çok zor bir durumrabbim şifalar versin. Durumu tam net olarak bilmiyorum ama en azından bir tedavisi var ki ameliyat olacak. İnş kısa sürede iyileşir
Yaaa koronayı tek çocukla kurtardık ama ona şükrediyorum gerçekten çok ağır geçirdi ikinciyi kaldırmak çok zordu . Ama eve bir hastalık girdi mi herkesi geziyor . Sonuçta aynı. Oyuncakları oynuyor ağızlarına götürüyorlar hele emzik bakıyorum bulmuş diğerininkini almış ağzına
Ne yazık kiSaol kuzum , çok bebek geçiriyormuş bunu .
Ne yazık kihatta bu 5. Ve 6. Hastalıgı eski mezun cocuk doktorları bilmiyorlar yeni oldugu icin. Arkadasım cocuk doktoru o bize soruyorlar falan yaşca büyük olan meslektaslarimiz demisti. Suriyelilerle geldigi söyleniyor ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Sizinkiler büyüdükleri icin kurtarmisTöbe dedim bende yeğenlerimin başına nasıl gelmemiş hayret diyordum ki yeniymiş21-19 ve 14 yıl önce olmuş olsaydı kesin bilirdim Çünkü nerde garip hastalık var gelip tepemize biner bizim ailenin
Mesela annem pnömo konyoz olmuştu öğrenene kadar göbeğim çatlamıştıMaden işçilerinin hastalığı dedi doktor öyle anladıydık Bu ne alaka dersin ama gelip bizi bulmuştu Böyle bir ailede bu 5.ve 6.hastalık olmayınca şaşırmıştım
Sizinkiler büyüdükleri icin kurtarmis
Annenin hastaligini bende ilk kez duydum ilgincmis cidden
Aman bebelerin cekmesin öyle
Yaaa cok teşekkür ederim bunu söylediğin için zaten emzirmediğim için kendimi kötü yetersiz anne gibi hissediyorumYesin hiç çekme o dönemler İştahları açık oluyor çok kilo alırlar diye düşünmeDiş dönemi kapanıyor tüm İştahları o zaman telafi ediliyor.
Maşallah kuzuya, inci gibi dişleri olsunBenim minigimin birinin dişi patladi teyzeleri
Yaaa cok teşekkür ederim bunu söylediğin için zaten emzirmediğim için kendimi kötü yetersiz anne gibi hissediyorum