2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gecmis olsun canim yegenlerimden biliyorun bu hastaligi

Üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum çok zor bir durum rabbim şifalar versin. Durumu tam net olarak bilmiyorum ama en azından bir tedavisi var ki ameliyat olacak. İnş kısa sürede iyileşir

Geçmiş olsun maricim ilk kez duydum bu hastalığı sanırım bulaşıcı bir şey olsa gerek . Ya zaten bu sene hastalıklar hiç yakamızı bırakmadı hamd olsun . Hafta geçmiyor evden birisi hasta ve de hepte bulaşıcılığı çok yüksek . Eşinizin okulla bir bağlantısı varsa kesin ordan geliyordur

Yaaa koronayı tek çocukla kurtardık ama ona şükrediyorum gerçekten çok ağır geçirdi ikinciyi kaldırmak çok zordu . Ama eve bir hastalık girdi mi herkesi geziyor . Sonuçta aynı. Oyuncakları oynuyor ağızlarına götürüyorlar hele emzik bakıyorum bulmuş diğerininkini almış ağzına

Maalesef bulaşıcı bakalım diğerinde henüz bir şey yok ama 10-15 gün kuluçkası varmış . Eşimin okulla alakası yok ama okulla alakası olan yeğenlerim var onlardan belki ama onlarında hiç sorunu yoktu . Geliyor işte ya hasta olmadan çocuk büyütülmüyormuş.

Vallaha maşallah teki olup diğeri olmadıysa sağlam izole olmuşsunuz Ciddi kimin eli kimin cebinde belli olmuyor ikizli evde Allah beterlerinden sakınsın bu kadarla geçsin inşallah

Saol kuzum , çok bebek geçiriyormuş bunu .
Ne yazık ki hatta bu 5. Ve 6. Hastalıgı eski mezun cocuk doktorları bilmiyorlar yeni oldugu icin. Arkadasım cocuk doktoru o bize soruyorlar falan yaşca büyük olan meslektaslarimiz demisti. Suriyelilerle geldigi söyleniyor ama ne kadar dogru bilmiyorum.

Töbe dedim bende yeğenlerimin başına nasıl gelmemiş hayret diyordum ki yeniymiş 21-19 ve 14 yıl önce olmuş olsaydı kesin bilirdim Çünkü nerde garip hastalık var gelip tepemize biner bizim ailenin
Mesela annem pnömo konyoz olmuştu öğrenene kadar göbeğim çatlamıştı Maden işçilerinin hastalığı dedi doktor öyle anladıydık Bu ne alaka dersin ama gelip bizi bulmuştu Böyle bir ailede bu 5.ve 6.hastalık olmayınca şaşırmıştım

Hanımlar benım kız kulak enfeksiyonu kapmış ama ılerı derece degilmiş. Agumentın yazdı ben kullanmak istemiyorum antibiyotik napabılırım.

Sizinkiler büyüdükleri icin kurtarmis
Annenin hastaligini bende ilk kez duydum ilgincmis cidden
Aman bebelerin cekmesin öyle

Sizinkiler büyüdükleri icin kurtarmis
Annenin hastaligini bende ilk kez duydum ilgincmis cidden
Aman bebelerin cekmesin öyle

Ne bir yere çıkıyorum ne kimsem var yanıma gelecek komşu, arkadaş vs. Bir eşim işe gidip geliyor orda da herkes aynı grupla takılıyor Fazla sosyal değiller oldu mu sana asosyal bir yaşam İki yaşına kadar izolasyonun dibiyiz Sonrası Allah kerim

Yesin hiç çekme o dönemler İştahları açık oluyor çok kilo alırlar diye düşünme Diş dönemi kapanıyor tüm İştahları o zaman telafi ediliyor.
Yaaa cok teşekkür ederim bunu söylediğin için zaten emzirmediğim için kendimi kötü yetersiz anne gibi hissediyorum

Yaaa cok teşekkür ederim bunu söylediğin için zaten emzirmediğim için kendimi kötü yetersiz anne gibi hissediyorum

Hiiiiç kafana takma bende emziremedim ama bu benide senide yetersiz anne yapacak bir unsur değil Elimizde olan birşey olsa ve yapmasak tamam ama sütümüz yoksa, bebeklerimiz anne sütü emmek istemiyorsa mecbur mama vericez, aç mı kalsınlar.
Çok şeyler duyacaksın mama iğrenç yapış yapış, mama yiyen bebek fos filan Gül geç... Bu senin ayıbın değil kimin olduğunu söylememe gerek yok herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…