- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.121
Ekmek can simidi
Bakıyorum olmuyor birer parça ekmek veriyorum ellerine bir saat oyalanma garantili
Yoğurdu bile ekmekle yiyor benimkiler
Tek çekincem tıkanma durumuydu5 aylıkken ellerine ekmek verdi annem ilk. Babam sürekli kızdı durdu. Hatta giderken eşime tembihlediği tek şey çocuklara ekmek verdirme olmuşO kadar iştahla geveliyorlardı ki adamın aklı kaldı ekmekte
Evet ust ustelerKoskoca evde başka yer yokmuş gibi üst üste oturmalarını ben de anlamıyorum
Mecaz değil ha bildiğin üst üste
Is yine benim dediğime çıkıyor tek tehlike kardesleri
Tek çekincem tıkanma durumuydu
Geçen baktım biri parmagiya koskocaman ekmegin hepsini ağzına tıkıştırdı
Emdi emdi yuttu
O koca ekmekle boğulmadiysa daha da korkmam
Taze ekmek olunca kolay kopmuyor bi de o daha iyi oluyor
Somun hiç vermedim bu arada hep açık ekmek veriyorum
Lastik gibi çiğneyip dursunlar
Ben lahmacun da verdim çok sevdiler
Biri zaten kebapçı elimizde görse yedirmiyor
Acı macı veriyorum yiyor valla
Sebzeyi sevdiremedim yalnız etin kilosu olmuş kaç milyordolar
Ocağıma incir ağacı diktiler
Noss hayalimdeki bebeler suan seninkilerTek çekincem tıkanma durumuydu
Geçen baktım biri parmagiya koskocaman ekmegin hepsini ağzına tıkıştırdı
Emdi emdi yuttu
O koca ekmekle boğulmadiysa daha da korkmam
Taze ekmek olunca kolay kopmuyor bi de o daha iyi oluyor
Somun hiç vermedim bu arada hep açık ekmek veriyorum
Lastik gibi çiğneyip dursunlar
Ben lahmacun da verdim çok sevdiler
Biri zaten kebapçı elimizde görse yedirmiyor
Acı macı veriyorum yiyor valla
Sebzeyi sevdiremedim yalnız etin kilosu olmuş kaç milyordolar
Ocağıma incir ağacı diktiler
Zeynep de elini emerken ağzıma sokuyorAllah kolaylık versin ben küçükken bir elimi emerken diğerini annemin ağzına sokarmışım yada kulak memesiyle oynarmışımÇok yabancı gelmedi
Zeynep de elini emerken ağzıma sokuyorsenin gelin tam sen gibi sanki mii
Oşşş büyümüş kız bunlar maşallahNasıl kaçırdım ben bu soruyu
BizAfacan Dennis ile Tweety oluyoruz
Kalkıyorlar canım ama tam performans değilEvet ust usteler
Tutup kalkiyolar mi zumrem
Ben tarhanayı çok üst üste verdim bıktılar şimdi yemiyorlarİnsan doğası yaşamaya kodlanmış birazcıkta ilk yardım bilgimiz var gerisinide Allah'a emanet. Yoksa öğrenemezler abimin oğlan gibi 2 yaşına kadar püre yedirip suratına üfleriz sonra
En güzel yediğimiz tavukların kemiklerini ellerine tutuşturduğumdaki halleriO kemiği bir yalayışları, emçüklemeleri var ölüceeemm hergün tavuk yiyesim geliyor.
Kebapla, lahmacunda iyiymiş bak kızların ağzının tadını biliyorlar. Etin kilosu kaç milyondoları geçtim et bulunmuyor geçen mikrosta 1 hafta et yoktuParayla bile alamıcaz bu gidişle
Bende aynı et performansını Demirden bekliyorum çünkü sebze hiç sevmiyor. Daha doğrusu tatlımsı tat sebzeleri sevmiyor içine bir kaç damla limon sıkarsam yiyor. Napıcam bu ekşi aş eren tiple bilemiyorum.
Neyse tarhanaya devam
Benim hayalim ek gıdaya kebapla geçmekti yapamadıkNoss hayalimdeki bebeler suan seninkilervereyim lahmacunu kebabı yesinler istiyorum onlarda kurtulsun bende
Kalkıyorlar canım ama tam performans değil
Bazen dizlerinin üstünde öyle kalıyorlar nadiren ayağa tam kalkıyorlar
Tutundukları nesne çok yüksek değilse popoları dikip ayağa kalkıyorlar
Ben tarhanayı çok üst üste verdim bıktılar şimdi yemiyorlar
Limon da iyi fikirmiş hiç denememiştim tarhanayla limon sıkıp ekmekle verebilirim bak
Ağzına yedikçe koysana minik minik denedin mi hiç kıyma falan?
Benim hayalim ek gıdaya kebapla geçmekti yapamadık
Neyse en azından yiyorlar
Ama biz yiyemiyoruz
Ben bulamadım bizimkilere neye benziyor hele siz bakın bacılar Eki Görüntüle 3031326
Bizde her türlü tarhanaya lımon sıkılır.. Nane eklenir. Yesıl mercimek, erıste, tel sehriye katılabilir içine.Kalkıyorlar canım ama tam performans değil
Bazen dizlerinin üstünde öyle kalıyorlar nadiren ayağa tam kalkıyorlar
Tutundukları nesne çok yüksek değilse popoları dikip ayağa kalkıyorlar
Ben tarhanayı çok üst üste verdim bıktılar şimdi yemiyorlar
Limon da iyi fikirmiş hiç denememiştim tarhanayla limon sıkıp ekmekle verebilirim bak
Ağzına yedikçe koysana minik minik denedin mi hiç kıyma falan?
Benim hayalim ek gıdaya kebapla geçmekti yapamadık
Neyse en azından yiyorlar
Ama biz yiyemiyoruz
Aynen cnm sanırım öyle oluyorEskiden erkekler annelerine benzer kız bulurlardı şimdi anneler oğullarına kendi gibi kız buluyor desene
Içine giren malzemeyle de ilgili birazYiyorlar ya köfte, balık, tavuk tattırdım ben onları seviyorlar et ve et ürünlerinde sorun yaşanmıcak belli
Tarhanaya değilde sebzelerde 1-2 damla limon sık kesin yerler. Gerçi benim tarhana ekşi ondan sıkmaya ihtiyaç duymuyor olabilirim. Antalya'da annem getirmişti oranın tarhanası uzun süre bekletiliyor dökmeden önce ondan ekşili oluyor
Mercimek de denicemBizde her türlü tarhanaya lımon sıkılır.. Nane eklenir. Yesıl mercimek, erıste, tel sehriye katılabilir içine.
Geçmiş olsun canım inşallah bu son olurCanım kızlar anne olduğumdan beri 8 yıldır en çok canımı yakan şeyOglumun çaresizce ağlayışını gördüğüm ve şifa bulması için çabalayıp sonunun ameliyat sedyesine yatırıp ameliyata gidişi ile alev alev yaniyor ve bu sureklilik haliyle devam ediyor etkisinden kurtulamıyorum elimi tutup gözlerimin icine bakmasi aglamasi ölümden beter hic bir çocuk hasta olmasin hiç canı yanmasın yine ameliyat yolu göründü bize dualarinizi esirgemeyin teyzeleri
Geçmişler olsun canım, allah şifa versinCanım kızlar anne olduğumdan beri 8 yıldır en çok canımı yakan şeyOglumun çaresizce ağlayışını gördüğüm ve şifa bulması için çabalayıp sonunun ameliyat sedyesine yatırıp ameliyata gidişi ile alev alev yaniyor ve bu sureklilik haliyle devam ediyor etkisinden kurtulamıyorum elimi tutup gözlerimin icine bakmasi aglamasi ölümden beter hic bir çocuk hasta olmasin hiç canı yanmasın yine ameliyat yolu göründü bize dualarinizi esirgemeyin teyzeleri