2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım kızlar anne olduğumdan beri 8 yıldır en çok canımı yakan şey 😭 Oglumun çaresizce ağlayışını gördüğüm ve şifa bulması için çabalayıp sonunun ameliyat sedyesine yatırıp ameliyata gidişi ile alev alev yaniyor ve bu sureklilik haliyle devam ediyor 😔 etkisinden kurtulamıyorum elimi tutup gözlerimin icine bakmasi aglamasi ölümden beter 😭 hic bir çocuk hasta olmasin hiç canı yanmasın yine ameliyat yolu göründü bize dualarinizi esirgemeyin teyzeleri 🙏

Derdi veren şifasınıda tez vakitte versin inşallah 🤲 Geçmiş olsun çok 😞

Içine giren malzemeyle de ilgili biraz
Bol yoğurtlu seviyorum ben tarhanayı
Bugün sebzeli limonlu combo yapcam bakalım sevecekler mi🤣

Mercimek de denicem
Yeşil giriyorsa bence kırmızı mercimek de girer🤣

Vallaha çocuklara acıyorum ne varsa içine atıyoz 😬 Yararlı faydalı diye sonra aciyip bişey oluyor tövbeler olsun 😂

Selam bacılarım
Hoppala ya da yürüteç düşünmüyorum hep bu amerikan pediatri akademisi yaktı beni. bKalım dayanabilecek miyim😂ama evde bakıcı olduğu için benim için konuşması ekstra kolay kabul ediyorum.🙏🏻
Ek gıda ile ilgili bayağı heyecanlıyım
Havuç kabak patates yoğurt denendi. Bizim yemeklerden de verdim ilk başlarda alerji olmadı ama tuzlu yağlı diye kendim özel yapıyorum artık.
2 gündür bebek tarhanası yapıyorum bayağı sevdiler bir dolu kaseyi bitiriyorlar onlar yiyo ben mutlu oluyorum😂
Hippin yulaflı elmalı? Tahılllı? 6. Ay ibaresi olan ürünlerini deneyen var mı?
Kızım 4.5 aylıkken patlattı dişlerini oğluşumunki de bu aralar olacak gibi...
Oğlan dönüyor ama kızım bayağı tembel anca bacaklarını diksin havaya totoyu sağa sola çevirmeye dair hiçbir çaba yok😂
Karın üstü egzersizden de nefret ediyor.
Yarın beşinci ay kontrolüne 5.5 aylıkken gidebileceğiz ancak😂
Ben hippin beş tahıllı karışımını almıştım sadece çok sevmediler kaldı öyle . Arada muhallebiye karıştırıp bitirsem olur. Bebek tarhanasını bizimkilerde seviyor ama o havuç yok mu o havuç anında pişik oluyoruz . Tarhananın içinde ki havuç bile yaptı . O yüzden farklı çorbaların içine 1 çay kaşığı kadar koyuyorum o zaman sorun olmuyor . Yürüteç bizde de yok doktorumuz izin vermedi . Hoppala aldık günde 1-2 kez onda takılıyorlar .

Hastalık şampiyonu olacağız , meşale elimizde 😩 6. Hastalık denilen zımbırtıdan selamlar . 3 gündür inatçı düşmeyen ateşle savaştık. Ne ilaç ne fitil 38in altına indirmedi . Şimdi kırmızı döküntü oluştu vücutta . Doktorumuz 6. Hastalık dedi . Nereden gelip buluyor anlamıyorum . Doğru düzgün kimseyi görmüyoruz bile.

Kalkıyorlar canım ama tam performans değil
Bazen dizlerinin üstünde öyle kalıyorlar nadiren ayağa tam kalkıyorlar
Tutundukları nesne çok yüksek değilse popoları dikip ayağa kalkıyorlar 🤣

Ben tarhanayı çok üst üste verdim bıktılar şimdi yemiyorlar
Limon da iyi fikirmiş hiç denememiştim tarhanayla limon sıkıp ekmekle verebilirim bak
Ağzına yedikçe koysana minik minik denedin mi hiç kıyma falan?

Benim hayalim ek gıdaya kebapla geçmekti yapamadık 🤣
Neyse en azından yiyorlar🤣
Ama biz yiyemiyoruz🤣🤣
Tam kalktiklari zaman bir sure dusme duurmlari oldugu icin ellerin hep uzerlerinde olacak 🙈

Hastalık şampiyonu olacağız , meşale elimizde 😩 6. Hastalık denilen zımbırtıdan selamlar . 3 gündür inatçı düşmeyen ateşle savaştık. Ne ilaç ne fitil 38in altına indirmedi . Şimdi kırmızı döküntü oluştu vücutta . Doktorumuz 6. Hastalık dedi . Nereden gelip buluyor anlamıyorum . Doğru düzgün kimseyi görmüyoruz bile.

Mari ilk defa duydum bu hastalığı resmen gidip baktım neymiş diye 🤦🏼
Genelde eş kişisi işten getirir hastalıkları ama senin şuankine kreş hastalığı deniliyor. Bebekleri kreşe mi verdin?
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın 😞

Mari ilk defa duydum bu hastalığı resmen gidip baktım neymiş diye 🤦🏼
Genelde eş kişisi işten getirir hastalıkları ama senin şuankine kreş hastalığı deniliyor. Bebekleri kreşe mi verdin?
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın 😞
Yok kuzum ne kreşi evde oturuyoruz valla . Gördüğümüz bi annem bi kv birde kuzenim . Haa birde yardımcımız. Etrafımda hiç bu hastalıktan olan biri yok. Ama büyükler taşıyıcı oluyorsa onu da bilmiyorum. Yalnız çevremde ki tüm çocuklu ailelerin bebekken geçirmiş çocukları . 3 gün inatçı ateş sürdü 38in altına indiremedik fitille bile bir anda gece kesildi sabah vücudunda kızarıklıklar oluşmuş baktım . Diğerinde yok henüz ama bulaşıcı olduğu için o da kuluçkada olabilir .

Yok kuzum ne kreşi evde oturuyoruz valla . Gördüğümüz bi annem bi kv birde kuzenim . Haa birde yardımcımız. Etrafımda hiç bu hastalıktan olan biri yok. Ama büyükler taşıyıcı oluyorsa onu da bilmiyorum. Yalnız çevremde ki tüm çocuklu ailelerin bebekken geçirmiş çocukları . 3 gün inatçı ateş sürdü 38in altına indiremedik fitille bile bir anda gece kesildi sabah vücudunda kızarıklıklar oluşmuş baktım . Diğerinde yok henüz ama bulaşıcı olduğu için o da kuluçkada olabilir .

Büyükler taşıyıcı o zaman cidden çok öpmesinler madem gelince 😞 Bu böyle sürekli hastalık sanada zor kızlarada zor 😢
İkizin tek başına geçirdiği hastalık oluyor mu ki 🤔 Bizde ne olursa şıp hemen diğerinde kesin oluyor. Dur ben kardeşime bulaştırmayın yazık demediler şuana kadar 🤦🏼🤣

Sabret canım. En gec 10 güne kadar geçiyor. Gecmış olsun

O kırmızılıklar döküntüye döndü ise hastalık bitecektir. Ama ateşi kontrol et sık sık. Bunda en önemli sey ateş

Kalkıyorlar canım ama tam performans değil
Bazen dizlerinin üstünde öyle kalıyorlar nadiren ayağa tam kalkıyorlar
Tutundukları nesne çok yüksek değilse popoları dikip ayağa kalkıyorlar 🤣

Ben tarhanayı çok üst üste verdim bıktılar şimdi yemiyorlar
Limon da iyi fikirmiş hiç denememiştim tarhanayla limon sıkıp ekmekle verebilirim bak
Ağzına yedikçe koysana minik minik denedin mi hiç kıyma falan?

Benim hayalim ek gıdaya kebapla geçmekti yapamadık 🤣
Neyse en azından yiyorlar🤣
Ama biz yiyemiyoruz🤣🤣
Siz niye yiyemiyorsunuz 😂 bebelerden kalmiyor mu

Canım kızlar anne olduğumdan beri 8 yıldır en çok canımı yakan şey 😭 Oglumun çaresizce ağlayışını gördüğüm ve şifa bulması için çabalayıp sonunun ameliyat sedyesine yatırıp ameliyata gidişi ile alev alev yaniyor ve bu sureklilik haliyle devam ediyor 😔 etkisinden kurtulamıyorum elimi tutup gözlerimin icine bakmasi aglamasi ölümden beter 😭 hic bir çocuk hasta olmasin hiç canı yanmasın yine ameliyat yolu göründü bize dualarinizi esirgemeyin teyzeleri 🙏
Çok gecmis olsun kuzum 🙏🏻😥

X