2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba kızlar ani şekilde sünnet ettirdik bebeleri. Geldik eve ağlıyorlar tabii açtık kontrol edelim kanama vs var mı diye birinde hiç yok diğerinde birkaç damla çevresinde vardı alıntı şeklinde değil ama gözleyelim diye düşündüm normaldir değil mi ? bir de nasıl morarmış ya ☹️ Verdikleri kağıtta ödem şişme olur demişte insan kıyamıyor

Merhaba kızlar ani şekilde sünnet ettirdik bebeleri. Geldik eve ağlıyorlar tabii açtık kontrol edelim kanama vs var mı diye birinde hiç yok diğerinde birkaç damla çevresinde vardı alıntı şeklinde değil ama gözleyelim diye düşündüm normaldir değil mi ? bir de nasıl morarmış ya ☹️ Verdikleri kağıtta ödem şişme olur demişte insan kıyamıyor

2 gün huzursuzluğun çekeceksin 15 gün içinde yarası tamamen kapanıyor. Hafif şişlik hep oluyor. 1 ay civarı şişliği iniyor. 👍 Hayırlı uğurlu olsun canım düğünlerinide göresiniz inşallah 🤲 Askerliği demiyorum bedelli yapsınlar 😂😂

2 gün huzursuzluğun çekeceksin 15 gün içinde yarası tamamen kapanıyor. Hafif şişlik hep oluyor. 1 ay civarı şişliği iniyor. 👍 Hayırlı uğurlu olsun canım düğünlerinide göresiniz inşallah 🤲 Askerliği demiyorum bedelli yapsınlar 😂😂
Amiin kuzum çok teşekkür ederim 🤗🌸 morarma normal mi peki ?

Kuzum evdeki tarhanalardan yapayım diyorum sorun olur mu ki 🤔 akrabalar falan bolca tarhana verdiler 😅
Biz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .
Zamane bebeleri, avokadoya bayılıp yoğurda bu ne be dediler 🤦🏼‍♀️
Ay benimkiler hiç sevmedi avakadoyu . Şimdi karnıbahar brokoli patates yapıyorum. Bunu sevmislerdi. Her hafta yiyorlar 😄
Hayırlı olsun kilyacim. Hemen iuilesicekler bak göreceksin. Çok iyi olmuş.
Yaw bir benimkiler mi geleneksel bebe anacım 🤦🏼 Avakadoyu bu ne bizim zamanımızda avakado mu vardı ver bize tarhana, yoğurt yiyek modundalar 😂
Hah aynı benimkiler de ondan 😁

Biz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .

Ay benimkiler hiç sevmedi avakadoyu . Şimdi karnıbahar brokoli patates yapıyorum. Bunu sevmislerdi. Her hafta yiyorlar 😄

Tarhanayı bende dışardan almadım en doğalı ev yapımı olan değilmiydi zaten tamam işte döken var yiyen var ohh miss 😂😂
Ben yer elması denedim geçen çok severim buldum havuç patatesle onu bile zor yediler 🤭 Lan diyorum ananız çok sever yiyin illa limon sık öyle yiyelim 😬 Avakadoyu da muzla tatlandırıcakmışım 🤭 Gurme mi doğurdum naptım bilmiyorum ki 🤦🏼

Benimkilerin biri hala sıfır diş
Diğerinde 5 tane var😬

Dişsiz 1 yaşı zorlayacak o zaman 😂 Aman ağrı sızı salya yoksa devam dişi olup napacak zaten 🤣🤣
Ama suyu bile büyüdüğünde damağıyla emerek içecek benden söylemesi 😂😂 Hala herşeyi öyle içerim 🤷‍♀️ Sanırım geç çıkarmanın ilerdeki tek etkisi bu 🙈
Bu arada bugün yarın kızında geliyor bizim. Hiç bana çekmemişler 🤦🏼

Dişsiz 1 yaşı zorlayacak o zaman 😂 Aman ağrı sızı salya yoksa devam dişi olup napacak zaten 🤣🤣
Ama suyu bile büyüdüğünde damağıyla emerek içecek benden söylemesi 😂😂 Hala herşeyi öyle içerim 🤷‍♀️ Sanırım geç çıkarmanın ilerdeki tek etkisi bu 🙈
Bu arada bugün yarın kızında geliyor bizim. Hiç bana çekmemişler 🤦🏼
Ben anlamadım valla diğeri de çok erken çıkarmadı aslında ilk dişini
Bi anda ağzı diş dolacak muhtemelen
Zaten diş fırçalama işini de hiç sevmemiştim biriyle idare ediyoruz iyi böyle 🤣

Ben anlamadım valla diğeri de çok erken çıkarmadı aslında ilk dişini
Bi anda ağzı diş dolacak muhtemelen
Zaten diş fırçalama işini de hiç sevmemiştim biriyle idare ediyoruz iyi böyle 🤣

Bide o var değil mi 🤦🏼 Daha ucunda ama başlasam iyi olacak galiba bu fırçalama işine 😬
En iyisi bir anda çıkarmaları galiba 🤭 Benden tam destek çıkarmayana 👍😂😂

Öyle yapcam bende 😅 insallah severler tadını🙏🤗

Sağ ol kuzum benim. Bir şekilde olacaktı. Bir de kaka yaptı şansıma iki üç günde yapan bebek 😅korkudan heralde 🙄

Hayırlı olsun canım, mürüvvetlerini de görün inşallah 🙏🏻
Yaw bir benimkiler mi geleneksel bebe anacım 🤦🏼 Avakadoyu bu ne bizim zamanımızda avakado mu vardı ver bize tarhana, yoğurt yiyek modundalar 😂
Ay en büyük dileğim yoğurttu ya, inşallah yarın severler 😅

Ben de brokoliye korkuyorum ya, denemem lazım ama 😅
Benimkilerin biri hala sıfır diş
Diğerinde 5 tane var😬
Hey maşallah 🧿

X