- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.996
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.181
Benim kızlarım da bayiliyor avokadoyaZamane bebeleri, avokadoya bayılıp yoğurda bu ne be dediler
Merhaba kızlar ani şekilde sünnet ettirdik bebeleri. Geldik eve ağlıyorlar tabii açtık kontrol edelim kanama vs var mı diye birinde hiç yok diğerinde birkaç damla çevresinde vardı alıntı şeklinde değil ama gözleyelim diye düşündüm normaldir değil mi ? bir de nasıl morarmış yaVerdikleri kağıtta ödem şişme olur demişte insan kıyamıyor
Benim minigimin birinin dişi patladi teyzeleri
Zamane bebeleri, avokadoya bayılıp yoğurda bu ne be dediler
Amiin kuzum çok teşekkür ederim2 gün huzursuzluğun çekeceksin 15 gün içinde yarası tamamen kapanıyor. Hafif şişlik hep oluyor. 1 ay civarı şişliği iniyor.Hayırlı uğurlu olsun canım düğünlerinide göresiniz inşallah Askerliği demiyorum bedelli yapsınlar
Amiin kuzum çok teşekkür ederimmorarma normal mi peki ?
Biz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .Kuzum evdeki tarhanalardan yapayım diyorum sorun olur mu kiakrabalar falan bolca tarhana verdiler
Ay benimkiler hiç sevmedi avakadoyu . Şimdi karnıbahar brokoli patates yapıyorum. Bunu sevmislerdi. Her hafta yiyorlarZamane bebeleri, avokadoya bayılıp yoğurda bu ne be dediler
Hayırlı olsun kilyacim. Hemen iuilesicekler bak göreceksin. Çok iyi olmuş.Merhaba kızlar ani şekilde sünnet ettirdik bebeleri. Geldik eve ağlıyorlar tabii açtık kontrol edelim kanama vs var mı diye birinde hiç yok diğerinde birkaç damla çevresinde vardı alıntı şeklinde değil ama gözleyelim diye düşündüm normaldir değil mi ? bir de nasıl morarmış yaVerdikleri kağıtta ödem şişme olur demişte insan kıyamıyor
Hah aynı benimkiler de ondanYaw bir benimkiler mi geleneksel bebe anacımAvakadoyu bu ne bizim zamanımızda avakado mu vardı ver bize tarhana, yoğurt yiyek modundalar
Benimkilerin biri hala sıfır dişDaha yeni mi diş çıkarıyor seninkilerÇıktı diye biliyordum. Biz mi erken başladık bu dişe
Hayırlı olsun inci gibi dizilsin inşallahKızlarda diş önemli
Biz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .
Ay benimkiler hiç sevmedi avakadoyu . Şimdi karnıbahar brokoli patates yapıyorum. Bunu sevmislerdi. Her hafta yiyorlar
Hayırlı olsun kilyacim. Hemen iuilesicekler bak göreceksin. Çok iyi olmuş.
Hah aynı benimkiler de ondan
Benimkilerin biri hala sıfır diş
Diğerinde 5 tane var
Ben anlamadım valla diğeri de çok erken çıkarmadı aslında ilk dişiniDişsiz 1 yaşı zorlayacak o zamanAman ağrı sızı salya yoksa devam dişi olup napacak zaten
Ama suyu bile büyüdüğünde damağıyla emerek içecek benden söylemesiHala herşeyi öyle içerim Sanırım geç çıkarmanın ilerdeki tek etkisi bu
Bu arada bugün yarın kızında geliyor bizim. Hiç bana çekmemişler
Ben anlamadım valla diğeri de çok erken çıkarmadı aslında ilk dişini
Bi anda ağzı diş dolacak muhtemelen
Zaten diş fırçalama işini de hiç sevmemiştim biriyle idare ediyoruz iyi böyle
Öyle yapcam bendeBiz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .
Ay benimkiler hiç sevmedi avakadoyu . Şimdi karnıbahar brokoli patates yapıyorum. Bunu sevmislerdi. Her hafta yiyorlar
Ay dalga dalga görünce şaşırdım üzüldüm valla inşallah sorunsuz geçerNormal benimki hala mor gibi görünüyor sanırım iç tarafı ince deri olduğu için yani gözümüz eskisine alışkın olduğundan mor gibi görüyoruz
Sağ ol kuzum benim. Bir şekilde olacaktı. Bir de kaka yaptı şansıma iki üç günde yapan bebekBiz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .
Hayırlı olsun canım, mürüvvetlerini de görün inşallahMerhaba kızlar ani şekilde sünnet ettirdik bebeleri. Geldik eve ağlıyorlar tabii açtık kontrol edelim kanama vs var mı diye birinde hiç yok diğerinde birkaç damla çevresinde vardı alıntı şeklinde değil ama gözleyelim diye düşündüm normaldir değil mi ? bir de nasıl morarmış yaVerdikleri kağıtta ödem şişme olur demişte insan kıyamıyor
Ay en büyük dileğim yoğurttu ya, inşallah yarın severlerYaw bir benimkiler mi geleneksel bebe anacımAvakadoyu bu ne bizim zamanımızda avakado mu vardı ver bize tarhana, yoğurt yiyek modundalar
Ben de brokoliye korkuyorum ya, denemem lazım amaBiz yapıyoruz evdekilerden çok seviyor benim bebeler, hem kırmızı tarhana var hem beyaz tarhana var. En doğalı onlar kuzum ver gitsin .
Hey maşallahBenimkilerin biri hala sıfır diş
Diğerinde 5 tane var
Sağ ol kuzum cümlemiz inşallahHayırlı olsun canım, mürüvvetlerini de görün inşallah
Ay en büyük dileğim yoğurttu ya, inşallah yarın severler
Ben de brokoliye korkuyorum ya, denemem lazım ama
Hey maşallah
Hayırlı olsun canım, mürüvvetlerini de görün inşallah
Ay en büyük dileğim yoğurttu ya, inşallah yarın severler
Ben de brokoliye korkuyorum ya, denemem lazım ama
Hey maşallah