2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Teşekkür ederim canım .Ben de bilmiyorum ki basıl üşütüyorlar nerden hasta oluyorlar . Tavsiyen için teşekkür ederim ama bıldırcın yumurtası 1 yaşından küçüklere verilmez . Çünkü alerjen seviyesi çok yüksek . Normal yumurtadab 10 kat daha etkili ,

Ben yediriyorum 🤭 Alıştırdım galiba. İnşallah gerek kalmaz size zaten hemen geçer 🤲

Kızlar ben bir ara ebebekten 3 kutu bebivita almıştım ama gaz yapmıştı sindirim sistemleri tam gelişmediğinden. Oğlanın yemesi azalınca, dün, hazır 4. Aya da giriyorken , yedirebilirim artık diye düşündüm , denedim. Oğlan gayet yedi ve kakası da düzgün . Pırtta da sorun yok. Kıza da denedim durum böyle olunca o da yiyor. Kaka ve pırtta sorun yok. Ayrıca kızım mesela sma comfortta 4 ölçekle 2 saatte acıkıyordu ama bunda 3 ölçekle 3 saate yakın duruyor. Evdeki sma comfortları bitirdikten sonra bebivitaya geçmeyi düşünüyorum . Gece saat 22:30 da uyudular ve 03:30 da uyandılar. Aslında oğlum uyumaya devam edecekti de kız uyanınca bütünlük bozulmasın diye ona da ben uykusunda yedirip yatırdım 🤓
Bebivitaya devam ediyor musun kuzu? Ne durumdasiniz mama konusunda?

Parmak godaya başlayan var mı? Cesaret edemiyorum boğazlarında kalır diye. Büyük lokma ısırırlarsa
Ben direk o şekilde başladım. Yani hem önlerine koyuyorum hem de kaşıkla iri tane veriyorum. Çok güzel eziyorlar damaklarıyla. Bir de onların öğürme refleksleri dil ortasında halen o yüzden boğaza kaçmadan çıkarabiliyorlar.

Marii bizimkilerde öyle😂 emzik veriyorum emzikle daha cok bagırıp çığlık atıyor 🙈
Ne anlıyorlar bundan bilemedim . Çığlığı atıyor atıyor dönüp bakıyor birde . Duymuyorum ilgi çektiğini anlayıp alışkanlık yapmasın diye ama bazen alıp fırlatasım geliyor . Onun çığlıklarından diğeri korkup ağlıyor 😂

Ne anlıyorlar bundan bilemedim . Çığlığı atıyor atıyor dönüp bakıyor birde . Duymuyorum ilgi çektiğini anlayıp alışkanlık yapmasın diye ama bazen alıp fırlatasım geliyor . Onun çığlıklarından diğeri korkup ağlıyor 😂
Kardes bagırıyor korkma oglum diyorum bende 😂 . Konusmak icin sesleri tanıyorlarmıs. Konussalarda rahatlasak 😅

Ben direk o şekilde başladım. Yani hem önlerine koyuyorum hem de kaşıkla iri tane veriyorum. Çok güzel eziyorlar damaklarıyla. Bir de onların öğürme refleksleri dil ortasında halen o yüzden boğaza kaçmadan çıkarabiliyorlar.
2 kere boğazlarında kaldı. Daha hazır defiller mı diye düşünüyorum. Kıpkırmızı kesildi. Daha bugun sabah yaşadım kalın dogranmış eskı kasar verdım Elıne bogazında kaldı. Esim cıkarttı.

X