- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.921
City gross ve çağdaş marketlerdenIki gün evde olman çok iyi olmuş
Maaş karşılığı mı ders aldın?
Ben de maviyi daha çok sevdim
Yeşil marketlerde var ama indirime pek girmiyor
Sen nerden alıyorsun?
Marii bizimkilerde öyleÖyle böyle değil ama valla gülmeyin çok kötüyüm
Günaydın kuzuSelam kızlarbir günaydın yazarım diye girdim sayfaları okumaya daldım derken kakalı bez mama kahvaltı uyutma derken zaman geçti nasılsınız ? Hasta olanlara acil şifalar; bebelere huzur sağlık iştah uyku diliyorum
Teşekkür ederim canım .Ben de bilmiyorum ki basıl üşütüyorlar nerden hasta oluyorlar . Tavsiyen için teşekkür ederim ama bıldırcın yumurtası 1 yaşından küçüklere verilmez . Çünkü alerjen seviyesi çok yüksek . Normal yumurtadab 10 kat daha etkili ,
Öyle böyle değil ama valla gülmeyin çok kötüyüm
Bebivitaya devam ediyor musun kuzu? Ne durumdasiniz mama konusunda?Kızlar ben bir ara ebebekten 3 kutu bebivita almıştım ama gaz yapmıştı sindirim sistemleri tam gelişmediğinden. Oğlanın yemesi azalınca, dün, hazır 4. Aya da giriyorken , yedirebilirim artık diye düşündüm , denedim. Oğlan gayet yedi ve kakası da düzgün . Pırtta da sorun yok. Kıza da denedim durum böyle olunca o da yiyor. Kaka ve pırtta sorun yok. Ayrıca kızım mesela sma comfortta 4 ölçekle 2 saatte acıkıyordu ama bunda 3 ölçekle 3 saate yakın duruyor. Evdeki sma comfortları bitirdikten sonra bebivitaya geçmeyi düşünüyorum . Gece saat 22:30 da uyudular ve 03:30 da uyandılar. Aslında oğlum uyumaya devam edecekti de kız uyanınca bütünlük bozulmasın diye ona da ben uykusunda yedirip yatırdım
Biz neden böyle bir milletiz ya, çok üzülüyorum bazen
Yok çok şükür fışkırır şekilde değil çok teşekkür ederim yardım içinKusma cok normal fiskirir tarzda olmadigi surece
Sadece bebek olayı değil bir insanın hayatında önemli dönemeçlerin her birinde yapıyoruz. Farkına varsak bile ki bu kısmını kendim için konuşuyorum onun parçası oluyorumBiz neden böyle bir milletiz ya, çok üzülüyorum bazen
Yavrum kaç zamandır aklımdasın nasıl oldun nasılsın ?Bebivitaya devam ediyor musun kuzu? Ne durumdasiniz mama konusunda?
Ben direk o şekilde başladım. Yani hem önlerine koyuyorum hem de kaşıkla iri tane veriyorum. Çok güzel eziyorlar damaklarıyla. Bir de onların öğürme refleksleri dil ortasında halen o yüzden boğaza kaçmadan çıkarabiliyorlar.Parmak godaya başlayan var mı? Cesaret edemiyorum boğazlarında kalır diye. Büyük lokma ısırırlarsa
Ne anlıyorlar bundan bilemedim . Çığlığı atıyor atıyor dönüp bakıyor birde . Duymuyorum ilgi çektiğini anlayıp alışkanlık yapmasın diye ama bazen alıp fırlatasım geliyor . Onun çığlıklarından diğeri korkup ağlıyorMarii bizimkilerde öyleemzik veriyorum emzikle daha cok bagırıp çığlık atıyor
Trajikomik günler geçiriyoruzAğlanacak halimize gülüyoruz bebeğim senden az değiliz merak etme
Bizde de var bir çığlık atan
Kardes bagırıyor korkma oglum diyorum bendeNe anlıyorlar bundan bilemedim . Çığlığı atıyor atıyor dönüp bakıyor birde . Duymuyorum ilgi çektiğini anlayıp alışkanlık yapmasın diye ama bazen alıp fırlatasım geliyor . Onun çığlıklarından diğeri korkup ağlıyor
Evet canım geçen yine aldık değişiklik olsun diye memnunumBebivitaya devam ediyor musun kuzu? Ne durumdasiniz mama konusunda?
2 kere boğazlarında kaldı. Daha hazır defiller mı diye düşünüyorum. Kıpkırmızı kesildi. Daha bugun sabah yaşadım kalın dogranmış eskı kasar verdım Elıne bogazında kaldı. Esim cıkarttı.Ben direk o şekilde başladım. Yani hem önlerine koyuyorum hem de kaşıkla iri tane veriyorum. Çok güzel eziyorlar damaklarıyla. Bir de onların öğürme refleksleri dil ortasında halen o yüzden boğaza kaçmadan çıkarabiliyorlar.