2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok geçmiş olsun canım, nasıl o kadar hasta oldular kuzum ?

Allah size de şifa,versin bazı,çocuklar çok alerjik oluyor. En korktuğum da toz alerjisi . Yaz gelsin tozlarda tuvaelabip alışsınlar istiyorum 😆

Iyiyiz kuzum sen nasılsın ?
Teşekkür ederim canım. Ah bir bilsen nasıl hasta oluyorlar nerden alıyorlar . Öyle kolay kolay dışarı çıkmayız evimiz de sıcak bilmiyorum bende nasıl hasta oluyorlar . Sakınan göze çöp düşer misali işte

Sağol canım. Yok birinin 2 dişi çıktı, diğerinde görünürde yok bişey. Tabi el hep ağızda ama çok yakında değil bence 😅
Aynı dert bende de var da yıldım afedersin🤣
Biri 4.disini çıkartıyor diğerinde hiçbir şey yok çıkacak gibi de gözükmüyor
Hayır aynı anda diş çıkarsalar ne olurdu
Onunkini çektin bi de öbürünün huysuzlugunu çek isin yoksa🤣

Merhaba deneyimli anneler size bir sorum olacaktı?
Bir aylık ikiz bebeklerim bar. Birkaç gündür mama yedirdikten 5-10 dk sonra iki bebeğimde kusuyor. Fazlada vermiyorum her zaman verdiğim ölçüde yapıyorum. Prematüre mamadan 1 numara mamaya geçtik ondan olabilir mi acaba böyle birşey yaşayanınız var mı ?

Bir aylık ikiz bebeklerim bar. Birkaç gündür mama yedirdikten 5-10 dk sonra iki bebeğimde kusuyor. Fazlada vermiyorum her zaman verdiğim ölçüde yapıyorum. Prematüre mamadan 1 numara mamaya geçtik ondan olabilir mi acaba böyle birşey yaşayanınız var mı ?
Bazı bebekler kusuyor maalesef. Benimkilerden de biri o civarda kusmaya başladı yeni yeni geçti. Fışkırarak kusmasınlar önemli olan o. Yine de kontrolde doktorunuza sorarsınız.

Nerdeyse tum bebeklerde gorulen bi durum canim uzunca bir sure kusmalari devam edecek hic endiselenme cok normal yani ortlama 4 aya kadar kusma oluyor belirgin sekilde

Bazı bebekler kusuyor maalesef. Benimkilerden de biri o civarda kusmaya başladı yeni yeni geçti. Fışkırarak kusmasınlar önemli olan o. Yine de kontrolde doktorunuza sorarsınız.

Nerdeyse tum bebeklerde gorulen bi durum canim uzunca bir sure kusmalari devam edecek hic endiselenme cok normal yani ortlama 4 aya kadar kusma oluyor belirgin sekilde
Bu birkaç güne kadar yoktu böyle birşeyleri yeni başladı o yüzden endişelendim. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻

Cok sukur iyiler teyzesi bol bol afacanlik kosusturma var 🤗
Okul da guzel zumrem 3 gun gidiyorum yogun ama gun az
Iki gün evde olman çok iyi olmuş
Maaş karşılığı mı ders aldın?

Yesıl ama maviyide hemen hemen aynı alıyorum
Bide bence yesıl paketi daha iyiydi
Ben de maviyi daha çok sevdim
Yeşil marketlerde var ama indirime pek girmiyor
Sen nerden alıyorsun?

X