- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.801
Aynen öyle erkek cocugunda farkli bir enerji var sanki kizlar daha sakinlesiyor bizde öyle oldu.Bu soruyu bende çok soruyorum bazen ama hareketlenmeye başlayınca durum tersine dönüyor
Erkekler aşırı hareketli ve meraklı oluyor
Kuzum kremin adına bakmayı unutuyorum kaç gündür benim krem f ile başlıyormuş.Moda seninkiler ne güzel sıkılıyorlarmış işte kullanabilirsin bunu. Ama benimkiler üstünde olmadıklarında yıkıyorlar ortalığıBaşım büyük dertte.
Ya bu popo soyuldu kanadı bile bizdeAnalarına burda çekmeselerdi bari ciltleri çok hassas H ile mi başlıyor
Buralar bu ara çok sessiz zaten Mari fazla bişey kaçırmamışsındır
Iyi diyelim iyi olalım. Annem hala küs. torunlarını bile ozlemedi. Geçen cumartesi gittik ailecek . Napayım özlesem de taş başarım bağrıma, benim tansiyonum var, artık yardıma gelmicem dedi. Kayinvalidemle devam edicez bakalım nereye kadar gelebilecek o da bilmiyorum. Anam da inadını ne zaman kırar onu da bilmuyorum. Bakalım hayirlisi olsun diyorum artık.Selam hanımlar nasılsınız ? Epeydir bakamıyordum buraya kızların telaşından . Özledim sizleri
Burdayım burdayım. Valla anam dert oldu içime. Günlerdir ağla ağla helak oldum. Hiç hareket yok kendisinden. En son perşembe günü hastaneye gidicez gözüm için dedim gelir misin bebeklere kayinvalideme yardıma diye mesaj attım, mesajımı açma gereği bile duymadi. O gün eşim bi akrabasını çağırdı, saolsun yardimci oldu kadın ama ben çok üzüldüm annemin tepkisizligine. O günden beri ben de aşırı kirginim. Onu arayasım. Gidip özür dileyesim gelmiyor. Bu kini hiç haketmedim.
Yaslandıkca daha da inatlasıyorlar bence. Senin daha fazla uzulmemen lazım sıkma kendini duzelecektir insallahBurdayım burdayım. Valla anam dert oldu içime. Günlerdir ağla ağla helak oldum. Hiç hareket yok kendisinden. En son perşembe günü hastaneye gidicez gözüm için dedim gelir misin bebeklere kayinvalideme yardıma diye mesaj attım, mesajımı açma gereği bile duymadi. O gün eşim bi akrabasını çağırdı, saolsun yardimci oldu kadın ama ben çok üzüldüm annemin tepkisizligine. O günden beri ben de aşırı kirginim. Onu arayasım. Gidip özür dileyesim gelmiyor. Bu kini hiç haketmedim.
Gözüm için dahiliyeye sevk etmişti. O da kan tahlili falan yaptı, tansiyon olasılığı üzerine kardiyolojiye yönlendirdi, 24 martta holter takılıp tansiyonum gün boyu kontrol edilecek. Gözüm hala bulanık görüyor. 25 martta da göz randevum var eğer bulaniklik geçmezse iğne olacak. Insalalh iğneye kalmaz . Ama pek bulaniklik geçecek gibi de durmuyor malesef şu durumda.Yaslandıkca daha da inatlasıyorlar bence. Senin daha fazla uzulmemen lazım sıkma kendini duzelecektir insallahgozun ne durumda doktor ne dedi.
Insallah gerek kalmaz canim. Kan sulandiriciyla falan toparlarsın. Suan tansiyonla ilgili bisi kullanmiyorsun belki dahiliyeci verecektir ve gozundeki bulanaklik o zaman gecer diye dua edelim. Sen su surecte bebeklerine ve kendine odaklan sadece sen iyi olmalısin ki bebeklerine guzelce bakabilesin. Kirginligin var ama surekli düsünerek ağlayarak çözecegin bir durum degil zamana birak.Gözüm için dahiliyeye sevk etmişti. O da kan tahlili falan yaptı, tansiyon olasılığı üzerine kardiyolojiye yönlendirdi, 24 martta holter takılıp tansiyonum gün boyu kontrol edilecek. Gözüm hala bulanık görüyor. 25 martta da göz randevum var eğer bulaniklik geçmezse iğne olacak. Insalalh iğneye kalmaz . Ama pek bulaniklik geçecek gibi de durmuyor malesef şu durumda.
Çok doğru söyledin canim, insan durumun içindeyken bazen farkedemiyor malesef. Çok saolasin desteğin için.Insallah gerek kalmaz canim. Kan sulandiriciyla falan toparlarsın. Suan tansiyonla ilgili bisi kullanmiyorsun belki dahiliyeci verecektir ve gozundeki bulanaklik o zaman gecer diye dua edelim. Sen su surecte bebeklerine ve kendine odaklan sadece sen iyi olmalısin ki bebeklerine guzelce bakabilesin. Kirginligin var ama surekli düsünerek ağlayarak çözecegin bir durum degil zamana birak.
Günaydın kuzum
Ahh ahhh ne desem bilemedim . İnsan onlara nasıl dayanabilir ki hiç bilmiyorum. Hiçbir şeyden haberleri olmayan masumlardan ve en güzel zamanlarından insan kendini niye alıkoyar ki .Iyi diyelim iyi olalım. Annem hala küs. torunlarını bile ozlemedi. Geçen cumartesi gittik ailecek . Napayım özlesem de taş başarım bağrıma, benim tansiyonum var, artık yardıma gelmicem dedi. Kayinvalidemle devam edicez bakalım nereye kadar gelebilecek o da bilmiyorum. Anam da inadını ne zaman kırar onu da bilmuyorum. Bakalım hayirlisi olsun diyorum artık.
Popo soyulup kanamasını bizde yaşadık ek gıda sonrası doktorumuz bize su… ve ha… olanı dönüşümlü sür dedi çok fayda etti . Krem ismi vermek yasak mı ? Bende öyle yazdım ama , birde bizimkiler üstüne egzama oldu , atopikmiş ciltleri ilk kortizonsuz kremle geçirmek için uğraştık ama vücuda yayılmaya başlayınca kullanmak zorunda kaldım kıpkırmızı olmuşlardı. Alerjik bir durum var ama neye çözemedim .Prizlere ilgi duymuyor benimkiler ne hikmetse
Elektrik ilgi alanları dışında olsada mutfak gereçleri en sevdikleri her çocuk gibi. Oyuncaklara bu kadar ilgileri yok
Aşçı olsalar bari sonradan işime gelse benimde
Robot süpürgenin hastası ama ikiside peşinde koşup duruyorlar. Köşeye sıkıştırıyorlar, altlarına alıyorlar yada sürekli önüne geçip makinenin beynini yakıyorlarEv tam tımarhane
Moda seninkiler ne güzel sıkılıyorlarmış işte kullanabilirsin bunu. Ama benimkiler üstünde olmadıklarında yıkıyorlar ortalığıBaşım büyük dertte.
Ya bu popo soyuldu kanadı bile bizdeAnalarına burda çekmeselerdi bari ciltleri çok hassas H ile mi başlıyor önerdiği krem?
Ay ben hiç sen nasilsin dememişim, nasıl kendi derdime daldıysamGünaydın kuzumburalardayım canım okuyorum hep iyi işte bizim zıpçıktılarla uğraşıyorum. Tadımlara başladık. Uykularla cebelleşiyoruz. Yenidoğan gibi kucakta uyumaya başladılar geceleri. Sırt ağrısından ölüyorum sen nasılsın?
Çok tşk ederimGün farketmiyor 30+ olduktan sonra istediğin gün olur
Evet geçen mesaj attım artık daha sakinler, dahaguzel oynuyorlar diye , mesaja bakma gereği bile duymadi. Okuduğuna eminim de üstten okudu muhtemelen.Ahh ahhh ne desem bilemedim . İnsan onlara nasıl dayanabilir ki hiç bilmiyorum. Hiçbir şeyden haberleri olmayan masumlardan ve en güzel zamanlarından insan kendini niye alıkoyar ki .
Benim kızımın bacaklarında oluyordu kuruluklar, bioderma kullanıyordum , sonra ebebegin kendi çamaşır deterjanından aldım denemek için. Ondan beri olmadi bir daha kuruluk. Ariel , unibaby falan kullanıyordum. Belki sizin de ondan olabilir.Popo soyulup kanamasını bizde yaşadık ek gıda sonrası doktorumuz bize su… ve ha… olanı dönüşümlü sür dedi çok fayda etti . Krem ismi vermek yasak mı ? Bende öyle yazdım ama , birde bizimkiler üstüne egzama oldu , atopikmiş ciltleri ilk kortizonsuz kremle geçirmek için uğraştık ama vücuda yayılmaya başlayınca kullanmak zorunda kaldım kıpkırmızı olmuşlardı. Alerjik bir durum var ama neye çözemedim .
Popo soyulup kanamasını bizde yaşadık ek gıda sonrası doktorumuz bize su… ve ha… olanı dönüşümlü sür dedi çok fayda etti . Krem ismi vermek yasak mı ? Bende öyle yazdım ama , birde bizimkiler üstüne egzama oldu , atopikmiş ciltleri ilk kortizonsuz kremle geçirmek için uğraştık ama vücuda yayılmaya başlayınca kullanmak zorunda kaldım kıpkırmızı olmuşlardı. Alerjik bir durum var ama neye çözemedim .
Kuzum kremin adına bakmayı unutuyorum kaç gündür benim krem f ile başlıyormuş.
Krem ismi vermek yasak mi ki canim ?
Yurutec baya rahatlatan bisey. Bizimkiler yurutecte yaramazlık bile yapmaya başladılar. Herşeyi merak ediyorlar . Uzanabildikleri herşeyi çekiyorlar aşağı
Pişik mi oldu seninkiler. Ben Bepanthol kullanıyorum sürekli. Ek gıdaya gectiğimizden beri sürekli yiyip kaka yapıyorlar. Bazen farketmiyorum kakali kalıyor altları. Kızarmış o yüzden oğlanın poposu biraz, ıslak mendille sildikten sonra sürekli sürüyorum artık kremi. Bir de unibaby 6+ ıslak mendilini kullanıyorum. Şükür pişik yaşamadık şimdiye kadar. Inşallah olmaz bundan sonra da. Gün aşırı banyo yapıyorlar, bazen kaka yapınca popolari yıkıyorum sadece.
Aynen öyle erkek cocugunda farkli bir enerji var sanki kizlar daha sakinlesiyor bizde öyle oldu.
Ohh ohh sevindim o zamannapıyor senin bıcırıklar
Ay ne güzelAy ben hiç sen nasilsin dememişim, nasıl kendi derdime daldıysamRegen_
Bizimkiler kucakta uyumuyor hiç ya, anca sallican , ya da işte akşam uyumasinda yanına yatıp öyle uyutuyor.
Nasıl yaptın eziyormusun rondodan mı geçirdinİlk günler yapıyorlar sevmediler diye düşünme
Benimkiler şuan pırasa yiyorlar havuçlu pirinçli bayıla bayıla
Benim o oyun oynamalarında umudum yok senin yine bekleyecek bir zamanın var. Bebelerim birbirlerinden hala nefret ediyorlar