2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Moda seninkiler ne güzel sıkılıyorlarmış işte kullanabilirsin bunu. Ama benimkiler üstünde olmadıklarında yıkıyorlar ortalığı 🤦🏼 Başım büyük dertte.
Ya bu popo soyuldu kanadı bile bizde😩 Analarına burda çekmeselerdi bari ciltleri çok hassas 🤦🏼 H ile mi başlıyor
Kuzum kremin adına bakmayı unutuyorum kaç gündür benim krem f ile başlıyormuş.
Krem ismi vermek yasak mi ki canim ?
Yurutec baya rahatlatan bisey. Bizimkiler yurutecte yaramazlık bile yapmaya başladılar. Herşeyi merak ediyorlar . Uzanabildikleri herşeyi çekiyorlar aşağı 😄😆
Pişik mi oldu seninkiler. Ben Bepanthol kullanıyorum sürekli. Ek gıdaya gectiğimizden beri sürekli yiyip kaka yapıyorlar. Bazen farketmiyorum kakali kalıyor altları. Kızarmış o yüzden oğlanın poposu biraz, ıslak mendille sildikten sonra sürekli sürüyorum artık kremi. Bir de unibaby 6+ ıslak mendilini kullanıyorum. Şükür pişik yaşamadık şimdiye kadar. Inşallah olmaz bundan sonra da. Gün aşırı banyo yapıyorlar, bazen kaka yapınca popolari yıkıyorum sadece.

Selam hanımlar nasılsınız ? Epeydir bakamıyordum buraya kızların telaşından . Özledim sizleri ☺️
Iyi diyelim iyi olalım. Annem hala küs. torunlarını bile ozlemedi. Geçen cumartesi gittik ailecek . Napayım özlesem de taş başarım bağrıma, benim tansiyonum var, artık yardıma gelmicem dedi. Kayinvalidemle devam edicez bakalım nereye kadar gelebilecek o da bilmiyorum. Anam da inadını ne zaman kırar onu da bilmuyorum. Bakalım hayirlisi olsun diyorum artık.

Burdayım burdayım. Valla anam dert oldu içime. Günlerdir ağla ağla helak oldum. Hiç hareket yok kendisinden. En son perşembe günü hastaneye gidicez gözüm için dedim gelir misin bebeklere kayinvalideme yardıma diye mesaj attım, mesajımı açma gereği bile duymadi. O gün eşim bi akrabasını çağırdı, saolsun yardimci oldu kadın ama ben çok üzüldüm annemin tepkisizligine. O günden beri ben de aşırı kirginim. Onu arayasım. Gidip özür dileyesim gelmiyor. Bu kini hiç haketmedim.

Burdayım burdayım. Valla anam dert oldu içime. Günlerdir ağla ağla helak oldum. Hiç hareket yok kendisinden. En son perşembe günü hastaneye gidicez gözüm için dedim gelir misin bebeklere kayinvalideme yardıma diye mesaj attım, mesajımı açma gereği bile duymadi. O gün eşim bi akrabasını çağırdı, saolsun yardimci oldu kadın ama ben çok üzüldüm annemin tepkisizligine. O günden beri ben de aşırı kirginim. Onu arayasım. Gidip özür dileyesim gelmiyor. Bu kini hiç haketmedim.
Yaslandıkca daha da inatlasıyorlar bence. Senin daha fazla uzulmemen lazım sıkma kendini duzelecektir insallah 🙏🏻 gozun ne durumda doktor ne dedi.

Yaslandıkca daha da inatlasıyorlar bence. Senin daha fazla uzulmemen lazım sıkma kendini duzelecektir insallah 🙏🏻 gozun ne durumda doktor ne dedi.
Gözüm için dahiliyeye sevk etmişti. O da kan tahlili falan yaptı, tansiyon olasılığı üzerine kardiyolojiye yönlendirdi, 24 martta holter takılıp tansiyonum gün boyu kontrol edilecek. Gözüm hala bulanık görüyor. 25 martta da göz randevum var eğer bulaniklik geçmezse iğne olacak. Insalalh iğneye kalmaz . Ama pek bulaniklik geçecek gibi de durmuyor malesef şu durumda.

Gözüm için dahiliyeye sevk etmişti. O da kan tahlili falan yaptı, tansiyon olasılığı üzerine kardiyolojiye yönlendirdi, 24 martta holter takılıp tansiyonum gün boyu kontrol edilecek. Gözüm hala bulanık görüyor. 25 martta da göz randevum var eğer bulaniklik geçmezse iğne olacak. Insalalh iğneye kalmaz . Ama pek bulaniklik geçecek gibi de durmuyor malesef şu durumda.
Insallah gerek kalmaz canim. Kan sulandiriciyla falan toparlarsın. Suan tansiyonla ilgili bisi kullanmiyorsun belki dahiliyeci verecektir ve gozundeki bulanaklik o zaman gecer diye dua edelim. Sen su surecte bebeklerine ve kendine odaklan sadece sen iyi olmalısin ki bebeklerine guzelce bakabilesin. Kirginligin var ama surekli düsünerek ağlayarak çözecegin bir durum degil zamana birak.

Insallah gerek kalmaz canim. Kan sulandiriciyla falan toparlarsın. Suan tansiyonla ilgili bisi kullanmiyorsun belki dahiliyeci verecektir ve gozundeki bulanaklik o zaman gecer diye dua edelim. Sen su surecte bebeklerine ve kendine odaklan sadece sen iyi olmalısin ki bebeklerine guzelce bakabilesin. Kirginligin var ama surekli düsünerek ağlayarak çözecegin bir durum degil zamana birak.
Çok doğru söyledin canim, insan durumun içindeyken bazen farkedemiyor malesef. Çok saolasin desteğin için.

Ilaç verdi bi tane ama tansiyonum 14.9 ve üzerine çıkarsa icmemi söyledi doktor. Henüz içmedim daha . Holter takıldiktan sonra karar verirler belki ilaca. Bir de emzirince herşey daha sorun oluyor tabi. Her ilacı kullanamıyor insan.

Inşallah zamanla gözüm de annem de düzelir. Ama çok inat , torunlarını bile ozlemiyor . Çok aşırı seviyordu halbu ki. Bu iNada hiç degmedi bence buxkadwr ayrı kalmak.

Iyi diyelim iyi olalım. Annem hala küs. torunlarını bile ozlemedi. Geçen cumartesi gittik ailecek . Napayım özlesem de taş başarım bağrıma, benim tansiyonum var, artık yardıma gelmicem dedi. Kayinvalidemle devam edicez bakalım nereye kadar gelebilecek o da bilmiyorum. Anam da inadını ne zaman kırar onu da bilmuyorum. Bakalım hayirlisi olsun diyorum artık.
Ahh ahhh ne desem bilemedim . İnsan onlara nasıl dayanabilir ki hiç bilmiyorum. Hiçbir şeyden haberleri olmayan masumlardan ve en güzel zamanlarından insan kendini niye alıkoyar ki .

Prizlere ilgi duymuyor benimkiler ne hikmetse 🤭
Elektrik ilgi alanları dışında olsada mutfak gereçleri en sevdikleri her çocuk gibi. Oyuncaklara bu kadar ilgileri yok 😬
Aşçı olsalar bari sonradan işime gelse benimde 🤭
Robot süpürgenin hastası ama ikiside peşinde koşup duruyorlar. Köşeye sıkıştırıyorlar, altlarına alıyorlar yada sürekli önüne geçip makinenin beynini yakıyorlar ☺️ Ev tam tımarhane 🤣

Moda seninkiler ne güzel sıkılıyorlarmış işte kullanabilirsin bunu. Ama benimkiler üstünde olmadıklarında yıkıyorlar ortalığı 🤦🏼 Başım büyük dertte.
Ya bu popo soyuldu kanadı bile bizde😩 Analarına burda çekmeselerdi bari ciltleri çok hassas 🤦🏼 H ile mi başlıyor önerdiği krem?
Popo soyulup kanamasını bizde yaşadık ek gıda sonrası doktorumuz bize su… ve ha… olanı dönüşümlü sür dedi çok fayda etti . Krem ismi vermek yasak mı ? Bende öyle yazdım ama , birde bizimkiler üstüne egzama oldu , atopikmiş ciltleri ilk kortizonsuz kremle geçirmek için uğraştık ama vücuda yayılmaya başlayınca kullanmak zorunda kaldım kıpkırmızı olmuşlardı. Alerjik bir durum var ama neye çözemedim .

Günaydın kuzum 🤗 buralardayım canım okuyorum hep🤭 iyi işte bizim zıpçıktılarla uğraşıyorum. Tadımlara başladık. Uykularla cebelleşiyoruz. Yenidoğan gibi kucakta uyumaya başladılar geceleri. Sırt ağrısından ölüyorum 😒 sen nasılsın?
Ay ben hiç sen nasilsin dememişim, nasıl kendi derdime daldıysam Regen_ Regen_
Bizimkiler kucakta uyumuyor hiç ya, anca sallican , ya da işte akşam uyumasinda yanına yatıp öyle uyutuyor.

Ahh ahhh ne desem bilemedim . İnsan onlara nasıl dayanabilir ki hiç bilmiyorum. Hiçbir şeyden haberleri olmayan masumlardan ve en güzel zamanlarından insan kendini niye alıkoyar ki .
Evet geçen mesaj attım artık daha sakinler, dahaguzel oynuyorlar diye , mesaja bakma gereği bile duymadi. Okuduğuna eminim de üstten okudu muhtemelen.
Popo soyulup kanamasını bizde yaşadık ek gıda sonrası doktorumuz bize su… ve ha… olanı dönüşümlü sür dedi çok fayda etti . Krem ismi vermek yasak mı ? Bende öyle yazdım ama , birde bizimkiler üstüne egzama oldu , atopikmiş ciltleri ilk kortizonsuz kremle geçirmek için uğraştık ama vücuda yayılmaya başlayınca kullanmak zorunda kaldım kıpkırmızı olmuşlardı. Alerjik bir durum var ama neye çözemedim .
Benim kızımın bacaklarında oluyordu kuruluklar, bioderma kullanıyordum , sonra ebebegin kendi çamaşır deterjanından aldım denemek için. Ondan beri olmadi bir daha kuruluk. Ariel , unibaby falan kullanıyordum. Belki sizin de ondan olabilir.
Yüzünde oluyordu bir de ona da biederma iyi geldi.

Popolar yeni besinlerin yüzünden oluyormuş benimkine mantar dedi. Pişik olmadığını anlamıştım zaten ondan özellikle başka krem istedim. Krem ismi vermek yasaksa diye vermedim bende yasak olmayadabilir 🤭 Dur deneyelim 🤣🤣 İlk banımı yerim belki ☺️ Senelerdir çok usluydum 😁😁
Sudokrem ve hametan işe yaramayınca gittim bende normalde hiç pişik yaptırmıyordular saolsunlar. Ama Travazol ve Hamazinc yazdı o geçirdi çok şükür. Ara ara açık kalsın havalandır ve sildikten sonra kurut dedi ama zaten yapıyordum ben onu 🤷‍♀️

Kuzum kremin adına bakmayı unutuyorum kaç gündür benim krem f ile başlıyormuş.
Krem ismi vermek yasak mi ki canim ?
Yurutec baya rahatlatan bisey. Bizimkiler yurutecte yaramazlık bile yapmaya başladılar. Herşeyi merak ediyorlar . Uzanabildikleri herşeyi çekiyorlar aşağı 😄😆
Pişik mi oldu seninkiler. Ben Bepanthol kullanıyorum sürekli. Ek gıdaya gectiğimizden beri sürekli yiyip kaka yapıyorlar. Bazen farketmiyorum kakali kalıyor altları. Kızarmış o yüzden oğlanın poposu biraz, ıslak mendille sildikten sonra sürekli sürüyorum artık kremi. Bir de unibaby 6+ ıslak mendilini kullanıyorum. Şükür pişik yaşamadık şimdiye kadar. Inşallah olmaz bundan sonra da. Gün aşırı banyo yapıyorlar, bazen kaka yapınca popolari yıkıyorum sadece.

Yaramazlık bizim diğer adımız moda sandalye devirmeler, dolap boşaltmalar daha şimdiden başladı 🤦🏼 Birde yürüteçle tam uzanamadıklar halde. Uzanmaya başlayınca daha kötü şeyler olacak hissediyorum.
Bu arada hastalığın ve annenle olan mesajlarını okudum. Anneni artık geride bırakman gerekiyor. Kapat o defteri sağlığına yoğunlaş. Kendini üzdükçe daha fazla hasta olursun. Bebeklerine şuan sen lazımsın başka kimse değil. İnşallah biran önce geçer hastalığında Allah şifa versin tez zamanda 🤲

Son düzenleme:
Aynen öyle erkek cocugunda farkli bir enerji var sanki kizlar daha sakinlesiyor bizde öyle oldu.

Kız sakinleşmesine sakinleşiyorda. Arada attığı bir çığlık, bir çomak sokma büyük bir krize sebebiyet vermeye devam etmiyor değil 😬
Sessiz atın çiftesi misali 🙊

Ohh ohh sevindim o zaman 😁 napıyor senin bıcırıklar ☺️

Vallaha iyiler şu ara çok şükür demeyi çok isterdim. Ama ben çomak soktum bebelere. Benimkiler beyaz gürültüyle tüm gece uyuyabiliyorlardı. Artık beynim ambale oldu buna bir son deme vaktiydi. Çünkü ne zaman kapatsam uyanıyorlardı ve ben seste uyuyamayan bir insan olarak uyku uyusamda dinlenemiyordum.
Bu ara onu bitirdim öyle uyutmaya uğraşıyorum doğal olarak kriz var evde 🤦🏼 İlla bir destek ister oldular. 🤷‍♀️ Ya sırtlarına pat pat ya beşik sallama ne olursa kabul durumundalar.
Senin anlayacağın bir yerden yaparken bir yerden bozma zamanımız 🙊
Seninkiler ne durumda hala iştahsızlık devam mı?

X