2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Uyku eğitimi der susarım rego

Kimden aldın nos eğitimi

Bizde de durumlar çığırından çıktı
Bakınız ek 1
Mutfakta otursun bari dedim en son pes edip
Tazgahı toparlıyorum
Dişlerini yesinler onun maşallah
Çiçek ailem Ahu Tükel canım
Akademi eğitimi aldım ben 300 tl ödemiştim
Fiyatlar guncellenecekti kaç oldu şimdi bilmiyorum

Zaten uyku saatinde sakin tutabiliyorsan fazlasına gerek yok
Ben hiç beceremedim onu saatlerce ağladılar egitimden önce de
Benimkiler de aynı anda uyumuyor biri hep önce uyuyor
Ama çok şükür ağlayan uyuyanı uyandırmadı şimdiye kadar

O tabloların Allah bin belasını versin. Zaten ne geldiyse başıma onlar yüzünden geldi.
Sonra dedim ki sivri zekalı sen nesinde bebelerin ne olacak
Birde benim sağlık ocağındaki ebeninde suçu var Çocuklar zayıf gibi davrandı. Lan tablolara bakıyorum çocuklar ortalamanın üstünde. Hani şu en düşük şu kilo en yüksek şu kilo olan. En sonunda doktoru gördü durumları iyi dedi de sakinledim Demir ilacını bile verme gerek yok dedi. Ben o zaman napayım Kiloyu dedim. Demekki iyi besleniyorlar

Yeliz yarım saat mi var aralarında Bizde öyle oğlan 9'da uyuyorsa kız 9,30 da uyuyor yada tam tersi oluyor İkisini aynı anda çok çok nadir uyutabiliyorum.

Kuzu senin bebelerede zayf diyenin ben aklina sasarim
O tablolar cok fena benim kiza bakmama gerek yok en altta ilerliyoruz bakalim. Aman sagliklari yerinde olsunda kilo önemli degil modundayim. Onrmli besinlerini alsinlar yeterli bana

Kuzu senin bebelerede zayf diyenin ben aklina sasarim
O tablolar cok fena benim kiza bakmama gerek yok en altta ilerliyoruz bakalim. Aman sagliklari yerinde olsunda kilo önemli degil modundayim. Onrmli besinlerini alsinlar yeterli bana

Ebemiz 120 kilo kadar toplu olduğu için kendi gibi bebek istedi herhalde dedik en son
Biz zayıf bir aileyiz hiç bir olumsuzluğunu da görmedim zayıflığın şimdiye kadar. Rahmetli babaannem çok çıt kırıldım bir kadındı. Ne tansiyon, ne şekeri olduğunu bilirim. Hayatı boyunca hastaneye yatmışlığı olmadı. 97 yaşında yaşlılıktan vefat etti Ben zayıflığı kilolu olmaya tercih ederim hep bu yüzden.
Sende takılma kan değerleri yerinde olsun yeter

Bende de aynı sorun var bir haftadır uyuyamıyor sinirleniyor bağırıyor sakinleşmiyor gece doktora götürdüm idrar tahlili yapılmıştı zaten iki gün önce sorun yoktu geçmezse gel kan tahlili yapalım. Aslında yapmak için geçerli sebep yok ama içimiz rahat etsin dedi. Atak filan da demedi

Aynen o ara sabırsızlanıyorum gerçekten ama haklıyım sessizlik olmalı korkuyorum uyuyan uyanacak diye...

Alıştırmışsan sorun olmaması lazım. Benim bebeleri ben hiç ayrı yatırmadım. Birbirlerinin seslerine kayıtsızlar o yüzden. Bizim çıtırtımıza uyansalarda birbirlerinin çığlıklarına bana mısın demiyorlar

Bizimde ailede genetik zayflik ama 30 yasa kadar zayifiz sonra kilo aliyoruz abimde bende öyle olduk ama bebeklik cocukluklarimiz bir deri bir kemik modundaydi ondanda bisi diyemiyorum kizima bize cekmis ne yapayım
Benimde babaannem oyle zayf kadin 97 hala hayatta gayette saglikli. Ama anne tarafimda 75 i gecen olmuyor kilo ve seker var
Bu arada kan degerlerine ne zaman baktrmak gerekiyor bizim henuz bakilmadi doktorun mu gerek görmesi gerekiyor

İnşallah güzel genetikler geçmiştir sizede
Kan değerlerini bizim oğlanın sünneti için baktılar kızımda kusuyor hala neden diye özellikle gittik o zaman bakıldı. Tesadüfi yani
Normalde benim bildiğim 1 yaşta bakılıyor. Ama doktorun yönlendirir zaten seni herhalde

8 aylıkken sağlık ocağı kontrolünde istediler bizim.

Canım maşallah bizdede önceden öyleydi ama artık durumlar değişti .. umarım hep böyle devam eder sende..

Bugun kontrolumuz vardi bisi demedi gerekli görürse söyler sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…