- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.661
Dişlerini yesinler onun maşallahUyku eğitimi der susarım rego
Kimden aldın nos eğitimi
Bizde de durumlar çığırından çıktı
Bakınız ek 1
Mutfakta otursun bari dedim en son pes edip
Tazgahı toparlıyorum
Zaten uyku saatinde sakin tutabiliyorsan fazlasına gerek yokKızlar maşallah bi si
Çok şükür ben kendi uygulamam şöyle akşam 10 gibi önce biberon veriyorum. iki park yataklarına koyuyorum hafif gece lambası yanlarına özellıkle bir peluş yastık baykuş figürlü önce onu yakalıyorlar ,,emzikleri ağızlarında oda sakinleştiriyor sonra ninni faslımız en güzel küçük kurbağayı söylüyorum sonrası eee eee ee la la...aynı anda hiç uyumadılar biri hep sonraya kalıyor.. sesim onları sakinleştiriyor teysesi .. Ama gece saat 2 ve sabah 6 gibi illa yine biberon istiyorlar...sabah uykuları da güzel çok şükür..oyuncak peluşları sadece uyurken veriyorum.. anlıyorlar arada fire veriyiz ama sabır...
Parol içtim sabaha karsi uykusuzluktan basim agriyor gozume de sıçradı agri, ilac da biuma yaramadi
Yaa bide su tablolar oluyor ya 180 ml icmeleri lazim su ayda falan Allahım ben gördükce deliriyorum. 8 defa beslemek cidden eziyet yenidogduklarinda boyle olur normal insanlarinbide gece tek bakiyorum perisan durumdayim. 5 saate cıkarmam şart oldu
Bizimde evde muzikler bagrmalar güzelce deliriyoruz günduzleribi zil takmadigim kaliyor onuda tarkan sayesinde alabilirim geççek geççek diye diye
Çok iyi anlıyorum kuzum insan çaresiz hissediyor. Yeni bir sorun ileyim bir haftadır. Biri sürekli ağlıyorHemen gecsin su sancilar ya ne versek de fayda etmiyod
Kızlar maşallah bi si
Çok şükür ben kendi uygulamam şöyle akşam 10 gibi önce biberon veriyorum. iki park yataklarına koyuyorum hafif gece lambası yanlarına özellıkle bir peluş yastık baykuş figürlü önce onu yakalıyorlar ,,emzikleri ağızlarında oda sakinleştiriyor sonra ninni faslımız en güzel küçük kurbağayı söylüyorum sonrası eee eee ee la la...aynı anda hiç uyumadılar biri hep sonraya kalıyor.. sesim onları sakinleştiriyor teysesi .. Ama gece saat 2 ve sabah 6 gibi illa yine biberon istiyorlar...sabah uykuları da güzel çok şükür..oyuncak peluşları sadece uyurken veriyorum.. anlıyorlar arada fire veriyiz ama sabır...
Kuzu senin bebelerede zayf diyenin ben aklina sasarimO tabloların Allah bin belasını versin. Zaten ne geldiyse başıma onlar yüzünden geldi.
Sonra dedim ki sivri zekalı sen nesinde bebelerin ne olacak
Birde benim sağlık ocağındaki ebeninde suçu varÇocuklar zayıf gibi davrandı. Lan tablolara bakıyorum çocuklar ortalamanın üstünde. Hani şu en düşük şu kilo en yüksek şu kilo olan. En sonunda doktoru gördü durumları iyi dedi de sakinledim Demir ilacını bile verme gerek yok dedi. Ben o zaman napayım Kiloyu dedim. Demekki iyi besleniyorlar
Kuzu senin bebelerede zayf diyenin ben aklina sasarim
O tablolar cok fena benim kiza bakmama gerek yok en altta ilerliyoruz bakalim. Aman sagliklari yerinde olsunda kilo önemli degil modundayim. Onrmli besinlerini alsinlar yeterli bana
Benim kiz oyle, aglarken de asla asla asla meme almiyor paso mamaya döndük onda ona da ayri uzuluyorum ofÇok iyi anlıyorum kuzum insan çaresiz hissediyor. Yeni bir sorun ileyim bir haftadır. Biri sürekli ağlıyor
Bende de aynı sorun var bir haftadır uyuyamıyor sinirleniyor bağırıyor sakinleşmiyor gece doktora götürdüm idrar tahlili yapılmıştı zaten iki gün önce sorun yoktu geçmezse gel kan tahlili yapalım. Aslında yapmak için geçerli sebep yok ama içimiz rahat etsin dedi. Atak filan da demediAy yaaa annişler çıldırıcam 5 gündür kızın çığlık çığlığa ağlıyor uykuya geçemiyor ne yapsam sakinleşmiyor en son ağlamaktan yoruluyor uykuya dalıyor ..gece boyunca da arada çığlık atıp uyanıyor sallıyorum uyuyorNosking nos canım 5 hafta mı dedin bu atak mı yoksa Bana da atar mısın notlarını canım
Öyle meme almıyor mamayı da boğuyor resmen sinirle çekiyorBenim kiz oyle, aglarken de asla asla asla meme almiyor paso mamaya döndük onda ona da ayri uzuluyorum of
Aynen o ara sabırsızlanıyorum gerçekten ama haklıyım sessizlik olmalı korkuyorum uyuyan uyanacak diye...Yeliz yarım saat mi var aralarındaBizde öyle oğlan 9'da uyuyorsa kız 9,30 da uyuyor yada tam tersi oluyor İkisini aynı anda çok çok nadir uyutabiliyorum.
Aynen o ara sabırsızlanıyorum gerçekten ama haklıyım sessizlik olmalı korkuyorum uyuyan uyanacak diye...
Bizimde ailede genetik zayflik ama 30 yasa kadar zayifiz sonra kilo aliyoruzEbemiz 120 kilo kadar toplu olduğu için kendi gibi bebek istedi herhalde dedik en son
Biz zayıf bir aileyiz hiç bir olumsuzluğunu da görmedim zayıflığın şimdiye kadar. Rahmetli babaannem çok çıt kırıldım bir kadındı. Ne tansiyon, ne şekeri olduğunu bilirim. Hayatı boyunca hastaneye yatmışlığı olmadı. 97 yaşında yaşlılıktan vefat ettiBen zayıflığı kilolu olmaya tercih ederim hep bu yüzden.
Sende takılma kan değerleri yerinde olsun yeter
Bizimde ailede genetik zayflik ama 30 yasa kadar zayifiz sonra kilo aliyoruzabimde bende öyle olduk ama bebeklik cocukluklarimiz bir deri bir kemik modundaydi ondanda bisi diyemiyorum kizima bize cekmis ne yapayım
Benimde babaannem oyle zayf kadin 97 hala hayatta gayette saglikli. Ama anne tarafimda 75 i gecen olmuyor kilo ve seker var
Bu arada kan degerlerine ne zaman baktrmak gerekiyor bizim henuz bakilmadi doktorun mu gerek görmesi gerekiyor
8 aylıkken sağlık ocağı kontrolünde istediler bizim.Bizimde ailede genetik zayflik ama 30 yasa kadar zayifiz sonra kilo aliyoruzabimde bende öyle olduk ama bebeklik cocukluklarimiz bir deri bir kemik modundaydi ondanda bisi diyemiyorum kizima bize cekmis ne yapayım
Benimde babaannem oyle zayf kadin 97 hala hayatta gayette saglikli. Ama anne tarafimda 75 i gecen olmuyor kilo ve seker var
Bu arada kan degerlerine ne zaman baktrmak gerekiyor bizim henuz bakilmadi doktorun mu gerek görmesi gerekiyor
Canım maşallah bizdede önceden öyleydi ama artık durumlar değişti .. umarım hep böyle devam eder sende..Alıştırmışsan sorun olmaması lazım. Benim bebeleri ben hiç ayrı yatırmadım. Birbirlerinin seslerine kayıtsızlar o yüzden. Bizim çıtırtımıza uyansalarda birbirlerinin çığlıklarına bana mısın demiyorlar
Bugun kontrolumuz vardi bisi demedi gerekli görürse söyler sanirim.İnşallah güzel genetikler geçmiştir sizede
Kan değerlerini bizim oğlanın sünneti için baktılar kızımda kusuyor hala neden diye özellikle gittik o zaman bakıldı. Tesadüfi yani
Normalde benim bildiğim 1 yaşta bakılıyor. Ama doktorun yönlendirir zaten seni herhalde
Ayy aman istemesnler8 aylıkken sağlık ocağı kontrolünde istediler bizim.
Baktım canım insta.dan 500 olmuş ..tavsiye ediyor musun ?Dişlerini yesinler onun maşallah
Çiçek ailem Ahu Tükel canım
Akademi eğitimi aldım ben 300 tl ödemiştim
Fiyatlar guncellenecekti kaç oldu şimdi bilmiyorum