2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ah Kilya çok şükür benimkilerde dehiçbir sağlık problemi yok sebepsiz ağlama krizleri atak demek ki ..uyku eğitimine başlatmayı düşünüyorum

Ayy aman istemesnler bugün asıda yıktık hastaneyi buyuyunce daha ası olmadan anlamaya basladılar napcaz bilmiyorum
Benim bebelerin yoğun bakımdan ötürü damarları hiç yok. O yüzden ben yaptırmadım. 5 aylıkken oğlanın ameliyatında bakmislardi onları söyledim. Kızimda hastanede bir gün yapltmisti o zaman yaptırmıştık. 6. Ayında. Onu söyledim.

Baktım canım insta.dan 500 olmuş ..tavsiye ediyor musun ?
Başka programlardan satın alan bi tanıdığım olmadığı için kıyaslama yapamam şu an ama ben olumlu sonuç aldım
Süreç içerisinde istediğim her zaman mail yoluyla ulaşabildim ekibe
Zaten her şey var detaylarıyla fazla soru sorma ihtiyacı duymuyorsun
Benimkiler hep kaygılarımla ilgiliydi ikizlerde nasıl olur başarabilir miyim vs.
Şu an şükürler olsun her şey yolunda gidiyor Allah bozmasın
Uykunun her şeyi bu kadar etkileyebileceğini tahmin etmezdim
Ek gıdadan tut gün içindeki enerjilerine kadar her şeyi değiştirdi
Yeminle çocuk bakmak cok kolaymis yeter ki uyusun

Aynı bizimkiler ya , bu emzik düştü olayı zaten başlı başına bi dert, kalk emziği ver yat hop yine düşsün
20 mi mi abooo delirmelik, sen ise basladin dimi?
Ben ara verdim bir süre, zaten kadrolu değilim, bir de gözüm böyle oldu şimdi zorlaniyorum görmekte, bakalım zamanla birkaç sene sonra Her sey normale dönerse yeniden başlarım belki diye düşünüyorum.
Genelde asgari ücretle bakıyorlar.

Bugün oğlum tam tur döndü kızımın da dişi patladı İlk dişi çıktı cazgır kızımınatak haftasındalar da ne oluyo okuyamadım fırsat olmuyor

Senin ataktan sonra ellerini daha iyi kullanacaklar Dönmede atağın sonucundan Hayırlı olsun erkenci kuşada Hayırlı, sağlıklı dişleri olsun inşallah

Ben işteyken çocuğa bakmak için bir bakıcı daha tutarak maaşımı tamamen bakıcılara vereceğiz.
Kayınvalidem ayak sürüdü anacığım da tek başına yetemez böyle bir çözüm bulduk şimdilikneyseki az çalışıyorum ama gündüz bakım evine versem aynı paraydı sırf ev ortamından
Olmasınlar diye razı oluyorum...

Kadınlar günümüz kutlu olsun canım kizlar bir gün degil her gun degerimizin bilindigi güzel günesli günlerimiz olsun

Bende ası sonrası krizlerden dolayi aktif olamadım kızlar . Nefret ediyorum su aşılardan bebelerim daha da huysuzlastilar ay sonunda da 4 tane var resmen yıldım bıktım asılardan

Kadınlar gününüz kutlu olsun canım kadınlar yoldaşlarım
Ben iş ve ev ve bebeklerle uğraşmaktayım iyiyim ama

Kutlu olsun balımlar.
Biz de ek gıdaya başladık dün ve uyku krizlerimiz var. Ben de okuyorum ama yazmaya vaktim kalmıyor bu 30dk lık uykular bitirdi beni. Uyutmak da 30dk sürünce kolu da teslim ettim bel ve sırttan sonra

Napıyon Rego bebeleri bu kadar aşı kesin memenjite erken başladın ondan
Sırf şu durumdan 1 yaşına atmadıysam yalan söylerim.
6.ay aşıları bu hafta onda bile şimdiden stres bastı beni Sonra 6 ay yok ohhh.
1 yaşıda o zaman düşünürüz

Ya o 30 dk uykular ve 30 dk uyutmaya çalışmalar herşeyi mahvediyor zaten. Ne zaman mama yesinler uyusunlar ek gıda hangi ara verilsin karman çorman bişey oluyor sayesinde

Regen_ hangi aşıları yaptırdın kuzum ya 4. Aydan sonra biz bu ay bi tek rotanın son dozunu yapıcaz sonra gelecek ay 6. Ay aşılarını yapcaz
menenjitleri ben de bir sene sonrasında yaptırcam sanırım

6. Ay aşıları ateş yapmıyor. Yani bizde yapmadı en azından

Selam herkese kızlar ben bugün kızları sallamadan uyuttum. Nosking den aldığım ilham ve tavsiyelerle hiç umudum yoktu açıkçası ama gerçekten uyudular çok mutlu oldum . Karanlık oda ve müzik tek şart . Öyle çokta ağlamadımlar 5 dakika bile olmadı uykuya geçmeleri . Desteksiz uyutmak isteyenler hemen başlayın bence . Arada bi uyandılar hiç oralı olmadım tekrar ağlayarak uykuya geçtiler . Yalnız gece be yapacağım bilmiyorum çünkü ağlarlarsa herkesi uyandırırlar tekrar uykuya geçerken. Nosking sen gece ne yapıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…