- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.681
AhBende de aynı sorun var bir haftadır uyuyamıyor sinirleniyor bağırıyor sakinleşmiyor gece doktora götürdüm idrar tahlili yapılmıştı zaten iki gün önce sorun yoktu geçmezse gel kan tahlili yapalım. Aslında yapmak için geçerli sebep yok ama içimiz rahat etsin dedi. Atak filan da demedi
Benim bebelerin yoğun bakımdan ötürü damarları hiç yok. O yüzden ben yaptırmadım. 5 aylıkken oğlanın ameliyatında bakmislardi onları söyledim. Kızimda hastanede bir gün yapltmisti o zaman yaptırmıştık. 6. Ayında. Onu söyledim.Ayy aman istemesnlerbugün asıda yıktık hastaneyi buyuyunce daha ası olmadan anlamaya basladılar napcaz bilmiyorum
Başka programlardan satın alan bi tanıdığım olmadığı için kıyaslama yapamam şu an ama ben olumlu sonuç aldımBaktım canım insta.dan 500 olmuş ..tavsiye ediyor musun ?
Aynı bizimkiler ya , bu emzik düştü olayı zaten başlı başına bi dert, kalk emziği ver yat hop yine düşsünO mızırdanmalarını saymadımMama yeme bölümüydü benim bahsettiğim. Yoksa ohooo bizde de emzik düştü, yan döndüm beğenmedim, yüzümü çizdim, emziği suratıma yapıştırdım uyanmaları olmazsa olmaz
Ben ara verdim bir süre, zaten kadrolu değilim, bir de gözüm böyle oldu şimdi zorlaniyorum görmekte, bakalım zamanla birkaç sene sonra Her sey normale dönerse yeniden başlarım belki diye düşünüyorum.20 mi mi abooo delirmelik, sen ise basladin dimi?
Genelde asgari ücretle bakıyorlar.Hanımlar işe başlamayı düşünüyorum 5 aylık ikizlerim 3 saat süt iznim var yani 8.30- 14.30 çalışma saatleri olacak eskişehirde yaşıyorum. Bakıcı ücretleri nasıl var mı çalışan bu şekilde yardımcı olurmusunuz
Bugün oğlum tam tur döndü kızımın da dişi patladıİlk dişi çıktı cazgır kızımın atak haftasındalar da ne oluyo okuyamadım fırsat olmuyor
Bu aralar buralar pek sessiz.İki gözümün çiçeklerikaderdaşlarım
Sizin, doğdunuz ve doğurduğunuz tüm kadınlarımızın gününü kutlarım. Bir gün değil hergün değer gördüğümüz yarınlara inşallah
Eki Görüntüle 3021486
Kadınlar gününüz kutlu olsun canım kadınlar yoldaşlarım
Ben iş ve ev ve bebeklerle uğraşmaktayım iyiyim ama
Kutlu olsun balımlar.Kadınlar günümüz kutlu olsun canım kizlarbir gün degil her gun degerimizin bilindigi güzel günesli günlerimiz olsun
Bende ası sonrası krizlerden dolayi aktif olamadım kızlar. Nefret ediyorum su aşılardan bebelerim daha da huysuzlastilar ay sonunda da 4 tane var resmen yıldım bıktım asılardan
Kadınlar günümüz kutlu olsun canım kizlarbir gün degil her gun degerimizin bilindigi güzel günesli günlerimiz olsun
Bende ası sonrası krizlerden dolayi aktif olamadım kızlar. Nefret ediyorum su aşılardan bebelerim daha da huysuzlastilar ay sonunda da 4 tane var resmen yıldım bıktım asılardan
Kutlu olsun balımlar.
Biz de ek gıdaya başladık dün ve uyku krizlerimiz var. Ben de okuyorum ama yazmaya vaktim kalmıyorbu 30dk lık uykular bitirdi beni. Uyutmak da 30dk sürünce kolu da teslim ettim bel ve sırttan sonra
6. Ay aşıları ateş yapmıyor. Yani bizde yapmadı en azındanNapıyon Rego bebeleri bu kadar aşı kesin memenjite erken başladın ondan
Sırf şu durumdan 1 yaşına atmadıysam yalan söylerim.
6.ay aşıları bu hafta onda bile şimdiden stres bastı beniSonra 6 ay yok ohhh.
1 yaşıda o zaman düşünürüz
6. Ay aşıları ateş yapmıyor. Yani bizde yapmadı en azından
4. Ay bizde de yapmıştı birazcık ama bunlar hiç yapmadı. Zaten menenjitten sonra bunlar ateş bile değil4.ayda yaptıBu yüzden katlanarak artar gibi geldi inşallah senin başına gelen gelir ve ateş olmaz
İki gözümün çiçeklerikaderdaşlarım
Sizin, doğdunuz ve doğurduğunuz tüm kadınlarımızın gününü kutlarım. Bir gün değil hergün değer gördüğümüz yarınlara inşallah
Eki Görüntüle 3021486