2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hicbir şey
Hiç karışmıyorum kendileri uyuyor
Uyandırsın valla kocam 8 aydır mışıl mışıl uyuyor biraz da o kalksın
Gece uykularında sınır yok bu yöntemde sabaha kadar uyguluyorsun
Nasıl yani sabaha kadar ağlatıyor muyuz diye düşünüyor insan bi korkuyorsun ama bir saat içinde zaten uyuyorlar
Kırılma noktası 30.dakika
Gündüz uykularında 1 saat sınır var ama
Bir saat içinde uyumamış olursa çıkıp derin bi nefes alıyorsun yüksek sesle günaydın diyerek perdeyi açıyorsun
Amaç bebeğe ben seni ağladın diye almadım süre doldu diye aldım mesajı vermek

Aynen kuzum menenjit asilarini vuruldular. Erken mi oldu bilemiyorum. 3. Ve 5. Ay dedimisti doktor. Ay sonundakilerde saglik ocaginin asilari 6. Ay sonu diye geciyor bunuda mi erken vuruyorlar bize anlamadm ya

Kuzum rotalari 2 3 ve 4 te vurulduk.
3 ce 5 te menenjitleri yaptrin demisti. Menenjitin 2. Dozlarini oldular. Bu ay sonundada saglik ocagi cagirdi ama bende anlamadm biz 6. Ay sonu mu oluyoruz kafam karisti

Günümüz kutlu mutlu olsun canımlar ben de diş yüzünden giremiyorum buralara.Oğlanın 2 tane altta bembeyaz biri ele geliyor ağlama krizleri,uykusuzluk fena.Kızın da görünüyor gelecek.Bi yandan ek gıda
Bizimde bakti doktor henuz yok dis dedi. Bende huysuuklari ondan diyodum ama degilmis

Bu arada uyku eğitimi mi benimki bilmiyorum ama her akşam 8i geçirmeden uyutuyorum ve beslenme alt açma dışında asla 6ya kadR odadan çıkarmıyorum böyle böyle bir düzen oturuyor gibi şükürler olsun ama ben zaten hiç sallamadım nerdeyse pış pış pat pat :) ve tabiki beyaz gürültü...
Ama 7.30-8de yatan bebelerim erken kalkıolar sabahları babayla oynuyolar
Bu ay son gelecek ay odama geçicem... ah ah amerikan pediatri akademisi yaktın beni şafak bir ay gerçi ben sonrada gelir kalırım odalarında ara ara...
Ek gıda demişken ben bizim yemeklerden tattırıyorum arada...bugün biz çorba içerken baktılar aç aç bahratlı naneli havuçlu bezelyeli patatesli minnacık köfteli yoğurtlu aş çorbasının suyundan tattırdım nasıl da severek yedi sopalık sıpalarhayır alerji olsa hangisine?
3 gün kuralıymış...hani nerdesin?
Allahım bir de doktor olcam demire de başlamadım huzursuz olurlar diye...güneşe çıkarıyorum diye d vit de vermiyorum bu ara oğlum kum döktükten sonra korkuyorum...
Neyse genel durumları iyi şükür...
Böyle durumlarda eşim “bizim analarımız bizde kullandı mı? Yoook bişey olmaz” diyor...
Söyleyeceklerim bu kadar

Bu gece bizi kapatırlar heralde bir odaya ya da dışarıya atarlar vira bismillah dedik artık bakalım ne olacak .

Emzik alıyor mu canım diğeri?
Benimkilerin de biri emzikci biri parmakcı
Emzik alanın yatağına 6-7 tane emzik attım kendi bulup aliyor
Hatta emzikle yatırırsam uykuya geçişte zorlanıyor kendi bulursa daha hızlı uyuyor
Bi de öyle dene bakalım belki daha hızlı sakinleşir

Nos bişey sorcam. Gündüz uyku süreleri uzadı mı? 30-40 dklık uykular 6. Aydan sonra uzamaya başlar diyorlar.

4. Ay bizde de yapmıştı birazcık ama bunlar hiç yapmadı. Zaten menenjitten sonra bunlar ateş bile değil

Tamam o zaman çok Amin Menenjit korkum bitmedi bitmeyecek bazen 2 yaşını bile beklesem tek aşı mı vurunsa demiyor değilim. Yeterki çok aşı vurulmasılar ben dışarı bile çıkmam, kimseyide eve sokmam

Aynen kuzum menenjit asilarini vuruldular. Erken mi oldu bilemiyorum. 3. Ve 5. Ay dedimisti doktor. Ay sonundakilerde saglik ocaginin asilari 6. Ay sonu diye geciyor bunuda mi erken vuruyorlar bize anlamadm ya

Bizde ayı bitirip 10 gün sonra vuruluyoruz. İlk aşımızda verem aşısı açık yoktu onu beklerken zaman geçmişti. Ondan böyle oldu. Sonrada erkene geri çekmedim.

Yok kuzum ne mümkün asla almıyor
Emzik ya da parmak emmeye alıştırmanın püf noktaları varmı ?

Hmm ondan o zaman ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…