- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.701
Kadınlar gününüz kutlu olsun canım kadınlar yoldaşlarım
Ben iş ve ev ve bebeklerle uğraşmaktayım iyiyim ama
Hicbir şeySelam herkese kızlar ben bugün kızları sallamadan uyuttum.Nosking den aldığım ilham ve tavsiyelerle hiç umudum yoktu açıkçası ama gerçekten uyudular çok mutlu oldum . Karanlık oda ve müzik tek şart . Öyle çokta ağlamadımlar 5 dakika bile olmadı uykuya geçmeleri . Desteksiz uyutmak isteyenler hemen başlayın bence . Arada bi uyandılar hiç oralı olmadım tekrar ağlayarak uykuya geçtiler . Yalnız gece be yapacağım bilmiyorum çünkü ağlarlarsa herkesi uyandırırlar tekrar uykuya geçerken. Nosking sen gece ne yapıyorsun ?
Aynen kuzum menenjit asilarini vuruldular. Erken mi oldu bilemiyorum. 3. Ve 5. Ay dedimisti doktor. Ay sonundakilerde saglik ocaginin asilari 6. Ay sonu diye geciyorNapıyon Rego bebeleri bu kadar aşı kesin memenjite erken başladın ondan
Sırf şu durumdan 1 yaşına atmadıysam yalan söylerim.
6.ay aşıları bu hafta onda bile şimdiden stres bastı beniSonra 6 ay yok ohhh.
1 yaşıda o zaman düşünürüz
Kuzum rotalari 2 3 ve 4 te vurulduk.Regen_ hangi aşıları yaptırdın kuzum ya 4. Aydan sonra biz bu ay bi tek rotanın son dozunu yapıcaz sonra gelecek ay 6. Ay aşılarını yapcaz
menenjitleri ben de bir sene sonrasında yaptırcam sanırım
Bizimde bakti doktor henuz yok dis dedi. Bende huysuuklari ondan diyodum ama degilmisGünümüz kutlu mutlu olsun canımlarben de diş yüzünden giremiyorum buralara.Oğlanın 2 tane altta bembeyaz biri ele geliyor ağlama krizleri,uykusuzluk fena.Kızın da görünüyor gelecek.Bi yandan ek gıda
Bu gece bizi kapatırlar heralde bir odaya ya da dışarıya atarlarHicbir şey
Hiç karışmıyorum kendileri uyuyor
Uyandırsın valla kocam 8 aydır mışıl mışıl uyuyor biraz da o kalksın
Gece uykularında sınır yok bu yöntemde sabaha kadar uyguluyorsun
Nasıl yani sabaha kadar ağlatıyor muyuz diye düşünüyor insan bi korkuyorsun ama bir saat içinde zaten uyuyorlar
Kırılma noktası 30.dakika
Gündüz uykularında 1 saat sınır var ama
Bir saat içinde uyumamış olursa çıkıp derin bi nefes alıyorsun yüksek sesle günaydın diyerek perdeyi açıyorsun
Amaç bebeğe ben seni ağladın diye almadım süre doldu diye aldım mesajı vermek
Emzik alıyor mu canım diğeri?Nosking 2. Gün bu gün akşam 7 de uyudular hala uyuyolar :) birazdan rüya öğünü ile devam edicem
Kendime göre bi ön düzen yapıyorum bakalım
Parmak emen çiçeğim kendi kendine uykuya geçebiliyor beni hiç yormuyor ama
Diğer böceğim baya bi zırvalıyor :)
Nos bişey sorcam. Gündüz uyku süreleri uzadı mı? 30-40 dklık uykular 6. Aydan sonra uzamaya başlar diyorlar.Emzik alıyor mu canım diğeri?
Benimkilerin de biri emzikci biri parmakcı
Emzik alanın yatağına 6-7 tane emzik attım kendi bulup aliyor
Hatta emzikle yatırırsam uykuya geçişte zorlanıyor kendi bulursa daha hızlı uyuyor
Bi de öyle dene bakalım belki daha hızlı sakinleşir
4. Ay bizde de yapmıştı birazcık ama bunlar hiç yapmadı. Zaten menenjitten sonra bunlar ateş bile değil
Aynen kuzum menenjit asilarini vuruldular. Erken mi oldu bilemiyorum. 3. Ve 5. Ay dedimisti doktor. Ay sonundakilerde saglik ocaginin asilari 6. Ay sonu diye geciyorbunuda mi erken vuruyorlar bize anlamadm ya
Düzen şart ya uyku eğitimi olmasa bileBu gece bizi kapatırlar heralde bir odaya ya da dışarıya atarlarvira bismillah dedik artık bakalım ne olacak .
Uzadı canım sabah en az 1 öğlen en az 2 saat uyuyorlarNos bişey sorcam. Gündüz uyku süreleri uzadı mı? 30-40 dklık uykular 6. Aydan sonra uzamaya başlar diyorlar.
Peki bu eğitimden önce mi oldu, eğitimden sonra mı? Bi de tam olarak kaçıncı ayda vermiş oldun eğitimi? Düzeltilmiş ay olarak yani.Uzadı canım sabah en az 1 öğlen en az 2 saat uyuyorlar
Yok kuzum ne mümkün asla almıyorEmzik alıyor mu canım diğeri?
Benimkilerin de biri emzikci biri parmakcı
Emzik alanın yatağına 6-7 tane emzik attım kendi bulup aliyor
Hatta emzikle yatırırsam uykuya geçişte zorlanıyor kendi bulursa daha hızlı uyuyor
Bi de öyle dene bakalım belki daha hızlı sakinleşir
Maşallah sıkıntısız sancısız patlasın tüm dişler inşallahHeheh bizim de artık 1 dişimiz varbu sabah kaşık testi ile sesini duyduk
Hmm ondan o zaman ☺Tamam o zaman çok AminMenenjit korkum bitmedi bitmeyecek bazen 2 yaşını bile beklesem tek aşı mı vurunsa demiyor değilim. Yeterki çok aşı vurulmasılar ben dışarı bile çıkmam, kimseyide eve sokmam
Bizde ayı bitirip 10 gün sonra vuruluyoruz. İlk aşımızda verem aşısı açık yoktu onu beklerken zaman geçmişti. Ondan böyle oldu. Sonrada erkene geri çekmedim.