2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim ilaçsız transfer oldu folik asit kullandım transferden sonra 10. Hafta da progestan fitil başladı 34. Haftaya kadar devam edeceksin dedi

Benim ilaçsız transfer oldu folik asit kullandım transferden sonra 10. Hafta da progestan fitil başladı 34. Haftaya kadar devam edeceksin dedi

Kizlar ikiz gebelikde ikili üçlü testler yapilmiyo diyolar . Peki nasil öğreniyoruz bebekde down sendromu riskini amniyosentezmi yaptırılıyor direk
Ayrıntılı ultrason taramaları oluyor ayrıca fetal dna testleri( verifi-harmony-nifity) var onları yaptırabilirsin eğer onlarda bir risk çıkarsa amniyosentez veya kordonsentez yapılabilir

Evet canım ikiz inşallah detaylimiz da iyi çıkar rabbim buradaki herkesin yardımcısı olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar siz tecrübelisiniz hadi bana ümit verin 5+3üm, kanamam var. Adet sancısı gibi sancım başladı hemen arkasından kıpkırmızı kanamam.. ikiz gebelikte kanama yaşayıp sağlıkla doğuma yaklaşanlarınız varsa yazarsa içime su serpilecek valla

Canim oncelikle kanama kirmiziysa vakit kaybetmeden acile git ya da gittin mi yeni mi basladi kanama ? ama panik de olma burda yasmayanimiz nerdeyse yok kanamayi. İnsallah sen de progesteron takviyesiyle atlaticaksin kanama surecini. Gecmis olsun

Kanaması olmayan 2 3 kişiyi çıkarırsak hepimiz yaşadık canım korkma ilaçlarını kullan ve dinlen

Kanaması olmayan 2 3 kişiyi çıkarırsak hepimiz yaşadık canım korkma ilaçlarını kullan ve dinlen
Nasılsın? Çok dua ediyorum bebeklerin için. Bir gelişme var mı? Doktor arkadaşıma sordum kalpteki delik sonradan kapanır dediler kendini üzme Allahım büyük yardım eder hepimize inşallah.

Nasılsın? Çok dua ediyorum bebeklerin için. Bir gelişme var mı? Doktor arkadaşıma sordum kalpteki delik sonradan kapanır dediler kendini üzme Allahım büyük yardım eder hepimize inşallah.
Şimdilik aynı canım bekliyoruz. Allah razı olsun hepinizden. Evet doktorumuzda öyle söyledi küçük oldukları için olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi

Kizlar bende ikiz bebek bekliyorum 3 yasinda bitanede kizim var ben çok hareketliyim hergun parka gidiyoruz çocuğumu surekli kucagima alıyorum 18 kilo bi zararı olurmu benim gibi olan varmı yoksa surekli yatarakmi geçiriyosunuz evde surekli ayaktayim

Doktorun ne diyor canim? asil onemli olan o eger bi riskin yoksa normalde bunlari 2.gebeligi olan anneler hep yapiyor. Herhangi bir riskin var yatmalisin agir kaldirmamalisin gibi uyardi mi doktorun?

Doktorun ne diyor canim? asil onemli olan o eger bi riskin yoksa normalde bunlari 2.gebeligi olan anneler hep yapiyor. Herhangi bir riskin var yatmalisin agir kaldirmamalisin gibi uyardi mi doktorun?
Hayir uyarmadı bende sormadim heycandan zaten daha bi kere kese gormeye gittik yarinda kalp atışı icin gidecez o zaman soruyum bakalim bi

Selam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldim çok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.

Valla canim her animiz korkuyla geciyor ama Rabbim zamaninda dogum nasip etsin hepimize. Cok cok gecmis olsun tekrari olmaz insallah bolca dinlen haftalar ilerledikce stres artiyor sorunlar artiyor korktugumuza ugratmasin Rabbim

Yaa vok cok gecmis olsun. Neyse ki gorunen riskli bir durum da olmamis. Allah dayanma kuvveti versin bizlere ve bebeklerimize, zamaninda gelsinler insallah. Cumartesi de gorunen bir sorun cikmaz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…