2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden
Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah...biran önce eviniZe dönersiniz inşallah

İlk günler kilo vermeleri normalmiş canım henüz alım yok biri cihaza bağlı ciğerleri için. İkisininde kalbinde delik varmış ama normalmiş tedaviye başlanmış

Hayırlı olsun neyane diğer topikten hatırlıyorum seni , muallimezzz söyledi az önce doğmuslar minikler sağlıklı olmalarına çok sevindim inşaallah bı an önce oradan çıkarlar kavuşursunuz🙏🙏

Merhaba arkadaşlar. Herkesin bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın. Allah nasip ederse ikizlerime hamileyim. 13. haftama girdim. Sizlere sorularım olacak. Aşırı mide bulantılarım devam ediyor. Ne zaman hafifler?
Şimdiye kadar klozet kullandım, şimdi alafranga tuvalet kullanmak istiyorum. Bunun gebeliğe etkisi olur mu?

Benim ilk zamanlar her şey çıkıyordu 26 dan sonra hafifledi ama yine ara ara devam ediyor ilk hamilelikte hıc yoktu ama ikizler beni çok zorladı

Bugün eve çıktım canım kızlarımı bırakıp geldim 😔
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi gördüm. En kısa sürede sağlıkla kavuşursun inşallah yavrularına. Ben de kızımda erken doğum yapmıştım. 21 gün kuvozde kaldı. Çok şükür sağlıklı 5 yaşında şimdi neredeyse. Gerçekten yaşayan anlar kolay bir durum değil. Ama geçiyor bu günler önemli olan sağlıkla eve gelsinler. Allah yardımcın olsun. Geçecek.bu günler merak etme bir bakmışsın eve gelmişler. Benim kızımda kalbinde delik.vardi ve bir damar kurulmamış demişti. Hepsi büyüdükçe düzeldi şükür.

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi gördüm. En kısa sürede sağlıkla kavuşursun inşallah yavrularına. Ben de kızımda erken doğum yapmıştım. 21 gün kuvozde kaldı. Çok şükür sağlıklı 5 yaşında şimdi neredeyse. Gerçekten yaşayan anlar kolay bir durum değil. Ama geçiyor bu günler önemli olan sağlıkla eve gelsinler. Allah yardımcın olsun. Geçecek.bu günler merak etme bir bakmışsın eve gelmişler. Benim kızımda kalbinde delik.vardi ve bir damar kurulmamış demişti. Hepsi büyüdükçe düzeldi şükür.
İnşallah canım Rabbim tüm evlatları annesine bağışlasın

Amin canım ya inşallah Takip ediliyorum şuan sürekli nabız kontrolu oluyo EKG falan çekiliyo ilk yattığım gün 130/140 lardaydı şimdi 100/110 arası ekstra bi ilaç vermediler nabız için

Bende 32 de girecektim nst ye 30 da doğum raporunu almayı gidince doktor nst ye sokalımmı dedi bende merak ediyodum öylesine girmiş oldum sancım çıktı bende bi gün kıyafetleri yıkadım bi gün ütüledim üçüncü günde valizi hazırlıycaktım hastanedeyim nasip işte herşey

Benim evim hastaneye çok uzak oyuzden salmadı doktor gözlem altında kalmak herzmn iyi tabiki rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah herkes bebişlerini sağ sağlim alır kucagına
Canım nasılsın tekrar nst çekildi mi sancılar durdu mu

Kizlar ikiz gebelikde ikili üçlü testler yapilmiyo diyolar . Peki nasil öğreniyoruz bebekde down sendromu riskini amniyosentezmi yaptırılıyor direk

Ölçümlere doktor güzel dedi kan sonucu da düşük risk olarak çıktı ama benim için önemli olan detaylı ultrason

X