-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.641
Geçmiş olsun canım yaşayınca zor biliyorum ama stres yapma bebekler stres olursa daha zor olur sakin kalmaya çalış Allahın izniyle birşey olmazSelam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah ...Allah m birdaha böyle aksilikler yaşatmasn..kendini yormuyorsun dimi..Selam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Amin ..inşallah canım seninde güzel haberler ini alırız...Günaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
Canım çok geçmiş olsun umarım kızlar zamanını bekler. İçini ferah tut Allah in izni ile birşey olmaz inşallah. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalışSelam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Doktorlar tüm önlemleri alıyor inşallah bebekler de yardımcı olur onlara . Zamanını bekler . Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
Amin canim senin bebisler de bekler icini ferah tut haftan guzel masallah bebisler de guclu vaktinde gelirlerGünaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
Amin canım benimValla canim her animiz korkuyla geciyor ama Rabbim zamaninda dogum nasip etsin hepimize. Cok cok gecmis olsun tekrari olmaz insallah bolca dinlen haftalar ilerledikce stres artiyor sorunlar artiyor korktugumuza ugratmasin Rabbim
Sağolasın,İnşallah canım benim Allah'ın izniyle sagsalim kavuşacağız tedbiri bizden takdiri allah'tan.Yaa vok cok gecmis olsun. Neyse ki gorunen riskli bir durum da olmamis. Allah dayanma kuvveti versin bizlere ve bebeklerimize, zamaninda gelsinler insallah. Cumartesi de gorunen bir sorun cikmaz insallah..
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım yaşayınca zor biliyorum ama stres yapma bebekler stres olursa daha zor olur sakin kalmaya çalış Allahın izniyle birşey olmaz
Amin canım sağolasın.Yok canım genelde yatıyorum kızlarımın kiyafetlerini bile daha yıkama ütüleme yapamadımAmin canım inşallah ...Allah m birdaha böyle aksilikler yaşatmasn..kendini yormuyorsun dimi..
Canım teşekkür ederim, inşallah teyzesi.Canım çok geçmiş olsun umarım kızlar zamanını bekler. İçini ferah tut Allah in izni ile birşey olmaz inşallah. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış
Günaydın canım kontrol altindasin bu güzel elbette doktorlarimiz elinden geleni yapiyolar.Günaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
canim cok cok gecmis olsun, acilma sanci olmamasi cok iyi. yipratma kendini, son haftalar gercekten macera dolu, ne olacagi hic belli olmuyor. senin icin hersey yolunda gitmis cok sukur, boyle de devam etsin insallah. stres yapma daha fazla, en kritik esigi gecmek uzeresin sen de, icini ferah tut, yolunda gitmemesi icin hicbir sebep yok bak, hep boyle dusunSelam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
canim sana da cok cok gecmis olsun, haftalar ilerledikce rahim agzi uzunlugu kisaliyor, hayirlisiyla cikarsin bugun insallah hastaneden. dun benim de kontrolum vardi, daha ciger gelistirici igne yapilmadi bana. bebeklerden biri 1 hafta geriye dusmus,nstde ikisinin de hareketleri iyi gorunuyordu, sanci da cikmamisti. ama doktor hemen perinatolojiye yonlendirdi doppler icin, kan akisinda sıkıntı cikarsa doguma alacaklardi geriden gelen bebegin oksijensiz kalma riski var diye. apar topar perinatologa gittik, dopplerde normal haftalarinda gorunduler cok sukur, kan akisinda da sorun cikmadi. diyecegim o ki, perinatolog 33 hafta ikiz gebelikte cok iyi bir hafta, acil dogumu gerektiren bir durum yok simdi ama suyun gelir sancin baslar, doktorunu da zorlama dogumu durdurmak icin, birak gelsinler, kisa bir sure kuvezde kalip cikarlar, kuvezi öcü gibi gormeyin, ikizlerde cok nadirdir kuveze girmeden eve donen, rahat olun dedi. beklemek istiyorlarsa da beklerler belki 36-37yi bile gorursun, ama gunasiri nst yi, bebek hareketlerinin takibini ve haftalik kan idrar tahlillerini aksatmaman gerekir, bir ayagin surekli hastanede olacak dedi. rahat ol sen de canim, haftan cok iyi senin, insallah hayirlisiyla cikarsin zamaninda kavusursun miniklerine sen de.Günaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
Canım çok geçmiş olsunSelam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
Çok geçmiş olsunSelam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Sağol canım benim sen nasılsın şükür senin iyi gidiyoCanım çok geçmiş olsunÇok şükür bir sorun çıkmamış sen de stres yapma yeter ki
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunbugün aklıma gelmiştin sabahleyin hamilelikte insanda hisler kuvvetli oluyor sanki Yatarak dinlenerek geçirdikten sonra inşallah bi sorun olmaz canım doktor da yapabileceği herşeyi yapmış zaten kalbini ferah tut sen .
Çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah. Sağlıkla vaktinde gelsin minikler. İnsan ister istemez artık bu haftalardan sonra tedirgin oluyor.Selam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederiz verdiğin bilgilerden dolayı ,uzun uzun ayrıntılı yazmışsın sağol cnmcanim sana da cok cok gecmis olsun, haftalar ilerledikce rahim agzi uzunlugu kisaliyor, hayirlisiyla cikarsin bugun insallah hastaneden. dun benim de kontrolum vardi, daha ciger gelistirici igne yapilmadi bana. bebeklerden biri 1 hafta geriye dusmus,nstde ikisinin de hareketleri iyi gorunuyordu, sanci da cikmamisti. ama doktor hemen perinatolojiye yonlendirdi doppler icin, kan akisinda sıkıntı cikarsa doguma alacaklardi geriden gelen bebegin oksijensiz kalma riski var diye. apar topar perinatologa gittik, dopplerde normal haftalarinda gorunduler cok sukur, kan akisinda da sorun cikmadi. diyecegim o ki, perinatolog 33 hafta ikiz gebelikte cok iyi bir hafta, acil dogumu gerektiren bir durum yok simdi ama suyun gelir sancin baslar, doktorunu da zorlama dogumu durdurmak icin, birak gelsinler, kisa bir sure kuvezde kalip cikarlar, kuvezi öcü gibi gormeyin, ikizlerde cok nadirdir kuveze girmeden eve donen, rahat olun dedi. beklemek istiyorlarsa da beklerler belki 36-37yi bile gorursun, ama gunasiri nst yi, bebek hareketlerinin takibini ve haftalik kan idrar tahlillerini aksatmaman gerekir, bir ayagin surekli hastanede olacak dedi. rahat ol sen de canim, haftan cok iyi senin, insallah hayirlisiyla cikarsin zamaninda kavusursun miniklerine sen de.
İyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklarSağol canım benim sen nasılsın şükür senin iyi gidiyoaz kaldı evlatlarina kavuşmaya...
Seninle hemen hemen aynıyız galiba Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsinİyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar