2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Geçmiş olsun canım yaşayınca zor biliyorum ama stres yapma bebekler stres olursa daha zor olur sakin kalmaya çalış Allahın izniyle birşey olmaz

Günaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldı hal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.

Amin canım inşallah ...Allah m birdaha böyle aksilikler yaşatmasn..kendini yormuyorsun dimi..

Amin ..inşallah canım seninde güzel haberler ini alırız...

Canım çok geçmiş olsun umarım kızlar zamanını bekler. İçini ferah tut Allah in izni ile birşey olmaz inşallah. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış

Doktorlar tüm önlemleri alıyor inşallah bebekler de yardımcı olur onlara . Zamanını bekler . Çok geçmiş olsun canım

Amin canim senin bebisler de bekler icini ferah tut haftan guzel masallah bebisler de guclu vaktinde gelirler

Valla canim her animiz korkuyla geciyor ama Rabbim zamaninda dogum nasip etsin hepimize. Cok cok gecmis olsun tekrari olmaz insallah bolca dinlen haftalar ilerledikce stres artiyor sorunlar artiyor korktugumuza ugratmasin Rabbim
Amin canım benim çok teşekkür ederim
Yaa vok cok gecmis olsun. Neyse ki gorunen riskli bir durum da olmamis. Allah dayanma kuvveti versin bizlere ve bebeklerimize, zamaninda gelsinler insallah. Cumartesi de gorunen bir sorun cikmaz insallah..
Sağolasın,İnşallah canım benim Allah'ın izniyle sagsalim kavuşacağız tedbiri bizden takdiri allah'tan.
Geçmiş olsun canım yaşayınca zor biliyorum ama stres yapma bebekler stres olursa daha zor olur sakin kalmaya çalış Allahın izniyle birşey olmaz
Teşekkür ederim canım en iyi sen anlarsın o stresi yavrularimizdan bahsedeceğimiz güzel günler görürüz inşallah.
Amin canım inşallah ...Allah m birdaha böyle aksilikler yaşatmasn..kendini yormuyorsun dimi..
Amin canım sağolasın.Yok canım genelde yatıyorum kızlarımın kiyafetlerini bile daha yıkama ütüleme yapamadım korkudan haftalardır yatıyorum.
Canım çok geçmiş olsun umarım kızlar zamanını bekler. İçini ferah tut Allah in izni ile birşey olmaz inşallah. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış
Canım teşekkür ederim, inşallah teyzesi.
Kızlar arada bı korkutuyo buna şükür
Hergun gece yatarken şükür bugünde sagsalim geçti diyerek uyuyorum heran korku içindeyiz.
Vaktinde gelseler ne onlar acı cekse ne de biz.

Günaydın canım kontrol altindasin bu güzel elbette doktorlarimiz elinden geleni yapiyolar.
Ama şu var haftan iyi dün doktorum en erken 34 u görsek organlarını tamamlamış olurlar sıkıntı yaşamayız dedi.İcini ferah tut

canim cok cok gecmis olsun, acilma sanci olmamasi cok iyi. yipratma kendini, son haftalar gercekten macera dolu, ne olacagi hic belli olmuyor. senin icin hersey yolunda gitmis cok sukur, boyle de devam etsin insallah. stres yapma daha fazla, en kritik esigi gecmek uzeresin sen de, icini ferah tut, yolunda gitmemesi icin hicbir sebep yok bak, hep boyle dusun

canim sana da cok cok gecmis olsun, haftalar ilerledikce rahim agzi uzunlugu kisaliyor, hayirlisiyla cikarsin bugun insallah hastaneden. dun benim de kontrolum vardi, daha ciger gelistirici igne yapilmadi bana. bebeklerden biri 1 hafta geriye dusmus,nstde ikisinin de hareketleri iyi gorunuyordu, sanci da cikmamisti. ama doktor hemen perinatolojiye yonlendirdi doppler icin, kan akisinda sıkıntı cikarsa doguma alacaklardi geriden gelen bebegin oksijensiz kalma riski var diye. apar topar perinatologa gittik, dopplerde normal haftalarinda gorunduler cok sukur, kan akisinda da sorun cikmadi. diyecegim o ki, perinatolog 33 hafta ikiz gebelikte cok iyi bir hafta, acil dogumu gerektiren bir durum yok simdi ama suyun gelir sancin baslar, doktorunu da zorlama dogumu durdurmak icin, birak gelsinler, kisa bir sure kuvezde kalip cikarlar, kuvezi öcü gibi gormeyin, ikizlerde cok nadirdir kuveze girmeden eve donen, rahat olun dedi. beklemek istiyorlarsa da beklerler belki 36-37yi bile gorursun, ama gunasiri nst yi, bebek hareketlerinin takibini ve haftalik kan idrar tahlillerini aksatmaman gerekir, bir ayagin surekli hastanede olacak dedi. rahat ol sen de canim, haftan cok iyi senin, insallah hayirlisiyla cikarsin zamaninda kavusursun miniklerine sen de.

Canım çok geçmiş olsun Çok şükür bir sorun çıkmamış sen de stres yapma yeter ki
Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun bugün aklıma gelmiştin sabahleyin hamilelikte insanda hisler kuvvetli oluyor sanki Yatarak dinlenerek geçirdikten sonra inşallah bi sorun olmaz canım doktor da yapabileceği herşeyi yapmış zaten kalbini ferah tut sen .

Teşekkür ederim canım sagolasin
Aynen bende de neyane malûm olmuştu sabah uyanınca içime düşmüştü bı an.Kader arkadaşıyiz aynı yollardan geçiyoruz en iyi biz anlarız birbirimizi.Hislerim kuvvetli oluyo demekki anneyken

Çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah. Sağlıkla vaktinde gelsin minikler. İnsan ister istemez artık bu haftalardan sonra tedirgin oluyor.

Teşekkür ederiz verdiğin bilgilerden dolayı ,uzun uzun ayrıntılı yazmışsın sağol cnm

Sağol canım benim sen nasılsın şükür senin iyi gidiyo az kaldı evlatlarina kavuşmaya...
İyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar

İyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar
Seninle hemen hemen aynıyız galiba Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin benim doktor hala iki haftada bir çağırıyor.önümüzdeki hafta 34+1 de Allah iznin verirse muayenem var ve sezeryan için gün belirleyeceğimizi söyledi tahminim görebilirsek 36+ larda alacak .ama hiç
Nst falan istemiyo. İstemesi gerekir mi ki acabalar bu haftalarda kafama takıldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…