2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Karnımda sertleşme oldu çok şiddetli ağrım yoktu bide su gelmiş gibi hissettim asıl doktora gitme sebebim oydu yoksa kasılmalarım bir aydır falan oluyo

Canim insallah bir an once cikarsin hastaneden ve bebisler zamani bekler. Nidicard muthis nabiz yukseltiyo benim de oyle 130 140lara cikiyor ne onerdi bunun icin doktor ? Ama kasilmalara cok faydasi oluyor insallah sancilar duzensizlesir ve azalir

Geçmiş olsun canım. Umarım serum ve ilaçlarla ertelenebilir doğum sürecin. Seninle aynı haftadayız benimde iki gündür bel ağrılarım ciddi anlamda arttı. Bir bebeğimin hareketini çok aşağılarda hissediyorum. Benim kontrolum de 2 gün sonra. . Hiç nts ye girmedim sanırım artık kontrolde Dr sancı durumuna bakacaktır. Ama korkmuyor değilim. 30 dan sonra ağırlaşıcağımı biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Hastane çantamı bugün tamamladım ne olur ne olmaz diye. Tekrar geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alacağız bebeklerimizi

Gecen gun ben acile gittim doktor dedi senin agrilarin artik baslar ve tek gebelik gibi olmaz daha cok olur. Yani dusunursek kizlar tek bebek mesela bu haftada 1.5 kiloysa bizim toplam 3 kilo oluyo agirligimiz agirmiz da ayni oranda artiyordur.

canim cok gecmis olsun, bu haftalarda hepimizde oluyor sanirim, benim de nstde cikmisti 60i geciyordu,hicbirsey yokken son 25 dakikanin icinde ustuste 4 kere oldu. ben hastanede kalamadim ama sen surekli gozlem altindasin icin rahat olsun, insallah kesilir sancilar cikarsin en kisa zamanda. benim ilactan sonra hafifledi o kasilmalar ama tamamen de gecmedi hala oluyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun,zor gunlerden geciyoruz hepimiz, hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.

Canim sen de mi nidicard ya da muadili bi ilac kullaniyosun

Canim sen de mi nidicard ya da muadili bi ilac kullaniyosun
adalat yazdi canim bana da, yarim yarim kullaniyorum sabah aksam. ayni dedigin gibi kalbim agzimdan cikacak gibi deli gibi atiyor zaman zaman. bas donmesi de yapti bende birkac kez. doktorum uyarmamisti beni, yazdiklarinizi okuyunca anladim ben de bu ilactan oldugunu. yarin gidince sorucam ama mutlaka kullanacaksin demisti sali gunu odasindan cikarken.

Ben nidicard gunde 3 tane kullaniyorum canim kendi kalbimin sesini duyuyorum resmen bana da mutlaka kullan dedi bebekler icin herseye deger diyorum onlar vaktinde gelsinde biz katlaniriz elbet. Bir de ben ayaklarda sisme yapti acayip bakalim olsun iyi olsun da evlatlarimiz. Bas donmen de tansiyonu dusurdugu icin canim tuzlu ayran ic tansiyonunu dusurur dedi bana da. Ben ölcup ona gore davraniyorum

canim sislikler bende 29.haftadan beri hep var, ayak bileklerimle baslamisti artik ayaklarim da bildigin davul gibi, ne yapsam da inmiyor sislikler. hatta bu hafta sol elim de sisti, orta ve yuzuk parmaklarimda uyusma basladi acitiyor, gunlerdir gecmiyor da. insallah saglikla gelsinler de biz katlaniriz. tuzdan da korkuyorum aslinda tansiyonum en dusuk 11-6 cikiyor.

Aynen parmak agrisi basladi bende de . İyi sukur canim tansiyonu dusurmuyosa zaten tuza hic gerek yok benim 8 5 ,8 4 e falan dustugu oluyo ilactan dolayi mecbur kaliyorum o da sislikleri artiriyo

İlk günler kilo vermeleri normalmiş canım henüz alım yok biri cihaza bağlı ciğerleri için. İkisininde kalbinde delik varmış ama normalmiş tedaviye başlanmış
Onlar çok güçlü mucize minikler dualarımız yavrularınla herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.

Canim insallah bir an once cikarsin hastaneden ve bebisler zamani bekler. Nidicard muthis nabiz yukseltiyo benim de oyle 130 140lara cikiyor ne onerdi bunun icin doktor ? Ama kasilmalara cok faydasi oluyor insallah sancilar duzensizlesir ve azalir
Amin canım ya inşallah Takip ediliyorum şuan sürekli nabız kontrolu oluyo EKG falan çekiliyo ilk yattığım gün 130/140 lardaydı şimdi 100/110 arası ekstra bi ilaç vermediler nabız için
Bende 32 de girecektim nst ye 30 da doğum raporunu almayı gidince doktor nst ye sokalımmı dedi bende merak ediyodum öylesine girmiş oldum sancım çıktı bende bi gün kıyafetleri yıkadım bi gün ütüledim üçüncü günde valizi hazırlıycaktım hastanedeyim nasip işte herşey
Benim evim hastaneye çok uzak oyuzden salmadı doktor gözlem altında kalmak herzmn iyi tabiki rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah herkes bebişlerini sağ sağlim alır kucagına

Amin canım ya inşallah Takip ediliyorum şuan sürekli nabız kontrolu oluyo EKG falan çekiliyo ilk yattığım gün 130/140 lardaydı şimdi 100/110 arası ekstra bi ilaç vermediler nabız için
Duzelecek insallah hersey icini ferah tut canim hastanede olman cok iyi bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…