2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah...biran önce eviniZe dönersiniz inşallah

İlk günler kilo vermeleri normalmiş canım henüz alım yok biri cihaza bağlı ciğerleri için. İkisininde kalbinde delik varmış ama normalmiş tedaviye başlanmış

Hayırlı olsun neyane diğer topikten hatırlıyorum seni , muallimezzz söyledi az önce doğmuslar minikler sağlıklı olmalarına çok sevindim inşaallah bı an önce oradan çıkarlar kavuşursunuz

Benim ilk zamanlar her şey çıkıyordu 26 dan sonra hafifledi ama yine ara ara devam ediyor ilk hamilelikte hıc yoktu ama ikizler beni çok zorladı

Bugün eve çıktım canım kızlarımı bırakıp geldim
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi gördüm. En kısa sürede sağlıkla kavuşursun inşallah yavrularına. Ben de kızımda erken doğum yapmıştım. 21 gün kuvozde kaldı. Çok şükür sağlıklı 5 yaşında şimdi neredeyse. Gerçekten yaşayan anlar kolay bir durum değil. Ama geçiyor bu günler önemli olan sağlıkla eve gelsinler. Allah yardımcın olsun. Geçecek.bu günler merak etme bir bakmışsın eve gelmişler. Benim kızımda kalbinde delik.vardi ve bir damar kurulmamış demişti. Hepsi büyüdükçe düzeldi şükür.

İnşallah canım Rabbim tüm evlatları annesine bağışlasın

Canım nasılsın tekrar nst çekildi mi sancılar durdu mu

Kizlar ikiz gebelikde ikili üçlü testler yapilmiyo diyolar . Peki nasil öğreniyoruz bebekde down sendromu riskini amniyosentezmi yaptırılıyor direk

Ölçümlere doktor güzel dedi kan sonucu da düşük risk olarak çıktı ama benim için önemli olan detaylı ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…