- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.661
İnşallah canım benim aynen öyle arada bı yokluyoÇok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah. Sağlıkla vaktinde gelsin minikler. İnsan ister istemez artık bu haftalardan sonra tedirgin oluyor.
Oy masallah yavrularimaİyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar
Her doktor farklı canım ama normal gebelikler bile 32de nstye giriyor diye duyuyorum. Beni her hafta görmek istiyor rahim ağzı, suyu vs bakmak için sonra da nst çekelim diyor. Bu hafta görür benceSeninle hemen hemen aynıyız galiba Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsinbenim doktor hala iki haftada bir çağırıyor.önümüzdeki hafta 34+1 de Allah iznin verirse muayenem var ve sezeryan için gün belirleyeceğimizi söyledi tahminim görebilirsek 36+ larda alacak .ama hiç
Nst falan istemiyo. İstemesi gerekir mi ki acabalar bu haftalarda kafama takıldı .
Sağol kuzum hepimizin inşallahOy masallah yavrularimanefes darlığı şimdiden bende de var anlıyorum senin durumunu Allah yardımcın olsun canim benim
Ay az kaldi senin masallahİyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar
Amin canım benim inşallah herşey hepimiz için güzel olsun...canim cok cok gecmis olsun, acilma sanci olmamasi cok iyi. yipratma kendini, son haftalar gercekten macera dolu, ne olacagi hic belli olmuyor. senin icin hersey yolunda gitmis cok sukur, boyle de devam etsin insallah. stres yapma daha fazla, en kritik esigi gecmek uzeresin sen de, icini ferah tut, yolunda gitmemesi icin hicbir sebep yok bak, hep boyle dusun
Bence başla canım çünkü ikizde birden ağırlaşıyor insan ben mesela 30 .haftanın içinde gayet iyiyken 30 dolunca birden ağırlaştım.çok değişik gelmişti bana ,şişmeler falan başladı hemen .Kızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?
Her doktor farklı canım ama normal gebelikler bile 32de nstye giriyor diye duyuyorum. Beni her hafta görmek istiyor rahim ağzı, suyu vs bakmak için sonra da nst çekelim diyor. Bu hafta görür bence
Doğru canım her doktorun bi tarzı var herhalde .aslında beğeniyorum doktorumu ama .hep bundan sonra daha sık geleceksiniz deyip yine 2 hafta sonra çağırdı .bende de heyecan başladı iycenstye de daha evvelki haftalarda şikayetim olunca 3 kere girdim toplamda . Hayırlısı bakalım minnoşlar sağlıklı olsun da
Her doktor farklı canım ama normal gebelikler bile 32de nstye giriyor diye duyuyorum. Beni her hafta görmek istiyor rahim ağzı, suyu vs bakmak için sonra da nst çekelim diyor. Bu hafta görür bence
Doğru canım her doktorun bi tarzı var herhalde .aslında beğeniyorum doktorumu ama .hep bundan sonra daha sık geleceksiniz deyip yine 2 hafta sonra çağırdı .bende de heyecan başladı iycenstye de daha evvelki haftalarda şikayetim olunca 3 kere girdim toplamda . Hayırlısı bakalım minnoşlar sağlıklı olsun da
Selam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldimçok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Günaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldıhal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.
Hastaneye giden kızlar çokgeçmiş olsun inşallah zamanında alırsınınız kucagınız bizim bebişlermiz kuvvetli inşallah birşey olmayacak kendinize ve bebişlerinizs inanın erken doğmucaklar diye erken gelirlerse de çok sıkıntı olmaz haftamız baya ilerledi çünküKızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?
Canım bende aldım dolaplarını 1 ay snra teslim dediler şimdi öyle malesef hemen getirmiyolarKızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?
Sağolasin canımHastaneye giden kızlar çokgeçmiş olsun inşallah zamanında alırsınınız kucagınız bizim bebişlermiz kuvvetli inşallah birşey olmayacak kendinize ve bebişlerinizs inanın erken doğmucaklar diye erken gelirlerse de çok sıkıntı olmaz haftamız baya ilerledi çünkü
Bebek kıyafetlerini yıka tabiki her an herşey olabilir
Yumuşatıcı almadım düşünmüyorum da.Duru granül Matik ve Dalin sensitive aldım kokusuz olandan.Battaniyeleri nevresimleri bı yıkadım kaldırdım onlara duru kullandim,kıyafetlerine Dalin sensitive kullancam.Kızlar çok teşekkür ederim başlayacağım birazdan. Yumuşatıcı kullandınız mı? Yoksa sadece beyaz sabunla mı yıkayayım?
Benim doktorun hedefi 34 canım 34 ü görelim yeter diyor bu arada çok geçmiş olsun sen izne ayrıldın değil mi canım çalışmıyorsunGünaydın canım kontrol altindasin bu güzel elbette doktorlarimiz elinden geleni yapiyolar.
Ama şu var haftan iyi dün doktorum en erken 34 u görsek organlarını tamamlamış olurlar sıkıntı yaşamayız dedi.İcini ferah tut
Canım ben bir haftadır yıka ütüle hastane çantası hazırla onunla uğraşıyorum hem erken gelme ihtimaline karşı hem de ilerleyen haftalarda daha ağırlaşmış olacam sen de yap canım ya da yakınların yardım etsin sen yorma kendini ben oturduğum yerde ütüledim yavaş yavaş yaptımSağolasin canıminsallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?
Yıkadım canım bir haftadır yıka ütüle yerleştir eksikleri al onlarla uğraştım sen de yap hem erken gelme ihtimaline karşı hem ilerledikçe zaman daha ağır oluruzKızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?