2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar
Oy masallah yavrularima nefes darlığı şimdiden bende de var anlıyorum senin durumunu Allah yardımcın olsun canim benim

Her doktor farklı canım ama normal gebelikler bile 32de nstye giriyor diye duyuyorum. Beni her hafta görmek istiyor rahim ağzı, suyu vs bakmak için sonra da nst çekelim diyor. Bu hafta görür bence
Oy masallah yavrularima nefes darlığı şimdiden bende de var anlıyorum senin durumunu Allah yardımcın olsun canim benim
Sağol kuzum hepimizin inşallah

Kızlar merhaba göbegimde iki gündür falan hafif kızarıklıklar oluşmuş da acaba göbeğim büyüyor diye mi sizde de böyle bişey oldu mu

Ne kadar garip bir duygu buraya ilk girdiğimde herkes 5 6 haftalardaydı şimdi 26 34 arası oldu :)

Bende 28+2 deyim. Dün doktora kuvez olayını sordum. 32. Haftada 2 kilo doğurup (tek gebelik) küveze girmeyen var, 36 da 2500 gr üzeri doğurup 13 gün kalan var dedi. Napıcaz hocam yapılacak birşey var mı dedim ellerini açıp dua edeceksin başka yolu yok dedi :)

Ama şimdi ikiz bebekleri olan annelerle konuşuyorum ama 3 ama 10 gün neyse hepsinin çocukları kalmış. Sağ salim eve gelebileceklerse sağlıkları iyi ise ne önemi var iyi yanından bakmamız lazım.

Allahım hepimize yardımcı olsun inşallah.

Amin canım benim inşallah herşey hepimiz için güzel olsun...

Kızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?

Geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum çok şükür bugünkü kontrolde 18 mm olan rahim ağzı uzunluğu 26 mm' e çıkmış ve hastaneden çıkış yapıp evimize geldik ben hep Şubat başı ya da Ocak sonuna doğuma hazırladım kendimi sanırım o yüzden haftam belki iyi ama gene de hazır hissetmiyorum kendimi. Hepimiz zamanında doğuralım inşallah

Kızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?
Bence başla canım çünkü ikizde birden ağırlaşıyor insan ben mesela 30 .haftanın içinde gayet iyiyken 30 dolunca birden ağırlaştım.çok değişik gelmişti bana ,şişmeler falan başladı hemen .

Hastaneye giden kızlar çokgeçmiş olsun inşallah zamanında alırsınınız kucagınız bizim bebişlermiz kuvvetli inşallah birşey olmayacak kendinize ve bebişlerinizs inanın erken doğmucaklar diye erken gelirlerse de çok sıkıntı olmaz haftamız baya ilerledi çünkü

Bebek kıyafetlerini yıka tabiki her an herşey olabilir

Kızlar çok teşekkür ederim başlayacağım birazdan. Yumuşatıcı kullandınız mı? Yoksa sadece beyaz sabunla mı yıkayayım?

Canım bende aldım dolaplarını 1 ay snra teslim dediler şimdi öyle malesef hemen getirmiyolar acil olanları yıkama ütüleme yapicam bu h.sonu eşim de yardım eder.
3/6 aldiklarimdan askıyla asilacaklar var onları da dolapları gelince hallederim ,

Eklentiler

• IMG_20201219_002555.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 33
Sağolasin canım insallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?

Kızlar çok teşekkür ederim başlayacağım birazdan. Yumuşatıcı kullandınız mı? Yoksa sadece beyaz sabunla mı yıkayayım?
Yumuşatıcı almadım düşünmüyorum da.Duru granül Matik ve Dalin sensitive aldım kokusuz olandan.Battaniyeleri nevresimleri bı yıkadım kaldırdım onlara duru kullandim,kıyafetlerine Dalin sensitive kullancam.

Benim doktorun hedefi 34 canım 34 ü görelim yeter diyor bu arada çok geçmiş olsun sen izne ayrıldın değil mi canım çalışmıyorsun

Sağolasin canım insallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?
Canım ben bir haftadır yıka ütüle hastane çantası hazırla onunla uğraşıyorum hem erken gelme ihtimaline karşı hem de ilerleyen haftalarda daha ağırlaşmış olacam sen de yap canım ya da yakınların yardım etsin sen yorma kendini ben oturduğum yerde ütüledim yavaş yavaş yaptım

Yıkadım canım bir haftadır yıka ütüle yerleştir eksikleri al onlarla uğraştım sen de yap hem erken gelme ihtimaline karşı hem ilerledikçe zaman daha ağır oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…