2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzum stres yapma sakın gözün cok onemli lutfen. Bu anneler ne istiyor bilmiyorum bizimde öyle sürekli kavga ediyrouz barisiyoruz tahammul edeyim diyorum bisey oluyor cıldırıyorum yine hep mi böylediler yoksa bebeklerden dolayı mı oldular anlam veremiyorum. Ya sabır dicez mecbur
Annen bikac gune gelir merak etme gecer siniri sakın aglayip uzme kendini.

Ben de anlamadim , 1 ay sabredemediler , 25 martta gözüm düzelmemişse iğne uygulanacak , o da riskli biraz. Ama ne bileyim bu kadar abartacak, ikide birde küsecek ne var sanki. Bu hikâyede yanan ben oldum resmen. Geceleri de uyumuyor çocuklar. Nasıl yasicaz böyle hiç bilmiyorum. Tek bakmak gerçekten çok çok zor. Alisicam mecburen ama , su gözüm bari iyilesseydi. Bu zalimlik neden

Ah ah kuzum. Böyle okuyunca annelerin yaptıklarını içim sızlıyor ben de gözün için yazacaktım ne dediler diye. İnşallah iğne şifa olur da hiçbir şeyin kalmaz.
Yaş ilerledikçe tahammül gerçekten azalıyor. Sürekli aynı evde olunca zaten her şey batmaya başlıyor. Normalde eşim annemi çok sever iyi de anlaşırlar ama sürekli sürekli beraber olunca anlamsız kavgalar çıkıyor. Bizde şans annem başka şehirde yaşıyor arada bir git evine bahçene diyoruz o da mutlu oluyor. Kv zaten yakın oturuyor ama büz ne dersek onu yapıyor. Bu gidişini ben istedim uzun ki biraz yalnız bakma çalışması yapayım.
Bakılıyor mu bakılıyor ama zor gerçekten. Yardımcı şart. Ama ben burda okuduklarımdan sonra eve birini almaktan vazgeçtim. 1 yaşına girsinler kreşe vericem en azından yarım gün ki herkes biraz nefes alsın. Belki senin de öyle bir şansın olur biraz rahatlarsın.
Bak LaRisaCca verdi. İnşallah memnundur hala bize tecrübelerini anlatsın

Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz desene. Dün kendi başıma baktım resmen elim ayağım tutmuyordu akşam. Bir de gece habire uyanıyorlar. Ne zaman bu uyanmadan tüm gece uyumalar. Gece uykumuzu alsak belki gündüz daha aktif oluruz. Şimdi eşim bu hafta izin aldı. Bakalım ne olacak önümüzdeki günlerde. Birini yatır oburunu kaldır. Azcik emekleyip ayaklansalar kolaylaşacak gibi sanki biraz daha.

Bizde aynı sorunları yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.

Bizi bizden iyi kimse anlayamaz Uykular kabus zaten bu ara. Ben de aynı soruları soruyorum ne zaman huzura ereceğiz

Canım ben dolaptan 700 tlye baston pierre cardin marka aldım çok memmunum. İki tane de tekli almıştım onlardan birini sattım diğeri de duruyo

Kızlar ya sma çok gaz yaptı bizim bebelerde sürekli kıvranıyorlar. Başka hangi mamayı önerirsiniz? Evolvia alacaktım ama o da şekerli. Hipp palmli. Ne kaldı geriiiye
Bak bizde de gaz cok olmustu ondan birakmstm sma yı. Ama bu aylarda da gaz yapiuormus mu sasirdim

Bizde aynı sorunları yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.
Keşke anneler de azcık anlasa.
Bizi bizden iyi kimse anlayamaz Uykular kabus zaten bu ara. Ben de aynı soruları soruyorum ne zaman huzura ereceğiz
Sanırım öyle bi dünya pek görünmüyor. Ikiz bakmak zor, tek bakmak 100 kat daha zor. Bakalım zamanla düzen oturtucaz mecburen. Çok üzülüyorum ama napayım.
Kızlar ya sma çok gaz yaptı bizim bebelerde sürekli kıvranıyorlar. Başka hangi mamayı önerirsiniz? Evolvia alacaktım ama o da şekerli. Hipp palmli. Ne kaldı geriiiye
Bebelac gold ve humana tavsiye ederim .

Galaxyeliz61 gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah 16 haftalık olmuşsunuz bile
Aynen ufak ufak hazırlık yapmaya başladım bile. Allah razı olsun cnm .. erkek bebeklerden pek bişiy kalmadı prensesime çoraplar belki ... kızlar cidden yok sayılır takımlar vardı ama ikiz olunca kullanılmayan hiçbişey yok...yine fazla bişey almayacağım çok geliyor hediye... şükürler olsun uyku düzenimiz oturdu .. ek gıdada artık düzendeyiz .. bir ay sonra sünnet olacaklar doğum günleriyle birlikte bahçede bir cemiyet düşünüyorum... o zaman havalar mis gibi olur inşallah..becerikli bir tanesi nerdeyse kendi yürüyecek artık onun işlerine şaşırmayı bıraktım...öyle ilerleyen zamanlar güzel geçiyor .. covidden sonra ateş vs.. olmadı bizde maşallah annelerine çok yardımcı oluyorlar... hamileligimin de sorunsuz ilerlemesi rabbimin nimeti.. ya uzun oldu kusura bakma her zaman yazamıyorum ama takipteyim bakıyorum herkes çok iyi korunuyor benden sonra bir hamiş var geri kalan herkes amannnn diyor

Allah korusun inşallah sağlığına kavuşursun tez zamanda kuzum. Valla öyle ki aman sen doğur şöyle yaparız böyle bakarız diyenler yok ortada. Annem sağ olsun yardımcı ama sürekli bunlar ne biçim çocuk diyip duruyor.Sanırım belli yaştan sonra onlarda kaldıramıyor. Ne bırakmaya gönlü el veriyor ne bakmaya sabrı var ondan en ufak şeye kızıyorlar. Eşimle de ters düşüyorlardı arada. Eşim ses etmezdi elbette ama annem kızıyordu baya kendi kendine neden bilmiyorum ama yaşanıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…