- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.521
Benım yaşadığımdan daha kötüsünü kimse yaşamamıştır. Ana denen şahsa gel benım cocuguma bak demedım. Ben dikişli Olcam bana bak dedım sadece iyileşene kadar. Hadı bana bakmayıda bırak 1 tane kazan corba kaynat ana dedim. Hastanedeyiz ben 4 gün kaldım. O şahısta 4 gün kaldı benle 5.gün eve gectik. Bu arada Cocuklarıma ben bakıyorum. Hastanede hep yattı. Nerdeyse ben ona baktım. Vicdanım el vermedı cebıne harclıkta koydum bi ihtiyacını karşılarsın diye. 8. Gün kocam cagırıyor dedi çekti gitti. Gidiş o gidiş. Cocuklarımı bir daha görmeye gelmedı. Takısını takmadı. Kocası geldı sözde baba. Ben bebek göremem dedi evimde 1 kere bile yüzlerine bakmadı çekti gitti. Benı sildiler engellediler telde. Aradım bana küfür etti. Kocamada etti. Ben 1 tane saygısızlık etmedim onlara. Benım sütüm ayaklarıma kadar akardı. Üstüm ıslanırdı. Ama bana o kadar cok sey yaşattı Kı hiç sucum yokken stresten sütüm gittikçe azaldı ve bitti. El kapısında rezil etti beni. Hamıle ıken bile canının istedigi bir sey var mı diye 1 kere bile sormadı. Nasıl bakacaksın karnında 1 tanesi ölsün dedı. Hayırlı olsun evladım bile demedı. Bu laflara ragmen anadır atadır dedım sustum genede aradım. Ama olmadı olmadı bu kadarda evlat düşmanı olunmaz ki. Benım artık bi annem yok. Af dilemez zaten affetmemde sildim gitti o kadını.
Canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim.... bu arada 21 mart bizde sünnet olacağız teyzesi o kadar demiştim sonunda yaptırıyorum çok şükürYeliz gözün aydın ben demiştim bir premses gelecek hazır ol diyeOğluşların o kadar kız güzeliydi ki arkasının kız olmaması imkansızdı Allah hayırlı evlât etsin güzel premseside
Ca
Canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim.... bu arada 21 mart bizde sünnet olacağız teyzesi o kadar demiştim sonunda yaptırıyorum çok şükür
Tamam canım seni dinleyeceğim... Sen nasılsın yeğenlerim nasıl? Bizde baya düzelme var ek gıda uyku falan... tek başına bakıyorsun umarım herşey yolunda gidiyorRabbim kolayca atlatmalarını sağlasın inşallah2 gün mızıldanıyorlar sonrası yok merak etme 15.günde de yarası tamamen iyileşmiş oluyor. Gözünde büyütüp stras yapma benim gibi
Tamam canım seni dinleyeceğim... Sen nasılsın yeğenlerim nasıl? Bizde baya düzelme var ek gıda uyku falan... tek başına bakıyorsun umarım herşey yolunda gidiyor
Bana da aynen yürüteç ilaç gibi gelmişti afferin kız çok iyi yaptın....Biz iyiyiz bu ara çok şükür. Ek gıda tadım serüvenindeyiz. Ek gıdaya başlayınca mama yemeleri biraz sıkıntılı oluyor sadece o var ama sabredin dedi doktoru geçiş sürecinde hep yaşanan bişey galibaAnnem gelmişti sünnet için 1 ay kaldı ama şöyle bir baktım evde kimse yokken daha rahat bakılıyor. Çocuklar anneme eziyet etti resmen. Ayakta bile sallattılar kendilerini ki hiç istemezler benden normalde Gittilerde geri eski sakin yaşamımıza döndük çok şükür. Örümceğe de koydum zaten. Artık benden rahatı yok Bizde de durumlar böyle
Allah razı olsun. Amın.Hemşerim senide çok üzmüşler vallaha bizim bizden başka kimsemiz yok demek ki. Allah kimsenin eline koymasın hiçbirinizi. Evinde mutlu ol, eşinden çocuklarından yüzün gülsün inşallah
Benide ekleyin bu kaprisli öfkeli ve yorgunlugunu surekli dile getiren annelerin kizlari katogorisineYahu hem annelere hem kaynanalar bir haller oldu diyorum inanmıyorsunuz. Yaşamayanımız kaldı mı şu süreçteCidden neden ya neden? Çoğumuz tüp bebek anneleriyiz zaten yeterince yıpratıcı süreçlerden geçtik olana kadar bari olduktan sonra rahat olsaydık. Ama yok...
Modacım boşver kuzum sende. Tek başına daha rahat bak emin ol. Biraz daha yoruluyorsun ama en azından kapris çekmiyorsun. Hemde bebeler yalnızken, evde senden başka kimse yokken daha sakin oluyorlar. Allah kolaylığını versin sanada
2 numara aldım canım ama yaptı valla. Biz de şaşırdıkNice sma 2 numara gaz yapmıyor kuzu sen 1 mi aldın?
6 aylık oldular ben 2 'ye başladım gaz problemimiz bitti çok şükür
Ben ağlaşıyordum gaz geçmiyor kaç aylık oldu diye sen geçiyor diye @Regen_ i rahatlatmıyor muydun? Nasıl terse döndük biz
Gerçekten benim de hep aklıma geliyor bu sözü. Zira haklı olmak hep mutluluk getirmiyor. Bir de küslük insana yük, yorucu bisey. Ben kaldıramıyorum bu yükü. Ama annem gayette uzatıyor saolsun.Vallaha dayını gerçekten tebrik ettim. Tecrübe bu işte. Akşam akşam beni baya düşündürdü sözüNapalım bazen mecbur kalıyoruz alttan almaya, özür dilemeye. Allah inşallah sana tez zamanda şifanı verir kimseye muhtaç kalmazsın Annede de Allah vicdan, merhamet versin şu dönemde inşallah. Bu günlerde geçecek elbet ama bizi çok kırdılar. Nasıl toparlıcaz bilmiyorum
Seninki nasıl anne kuzum ya, sanki sen onun çocuğu değilsin, nasıl bi anne baba seninkiler . Bekarkende mi böylelerdi?Benım yaşadığımdan daha kötüsünü kimse yaşamamıştır. Ana denen şahsa gel benım cocuguma bak demedım. Ben dikişli Olcam bana bak dedım sadece iyileşene kadar. Hadı bana bakmayıda bırak 1 tane kazan corba kaynat ana dedim. Hastanedeyiz ben 4 gün kaldım. O şahısta 4 gün kaldı benle 5.gün eve gectik. Bu arada Cocuklarıma ben bakıyorum. Hastanede hep yattı. Nerdeyse ben ona baktım. Vicdanım el vermedı cebıne harclıkta koydum bi ihtiyacını karşılarsın diye. 8. Gün kocam cagırıyor dedi çekti gitti. Gidiş o gidiş. Cocuklarımı bir daha görmeye gelmedı. Takısını takmadı. Kocası geldı sözde baba. Ben bebek göremem dedi evimde 1 kere bile yüzlerine bakmadı çekti gitti. Benı sildiler engellediler telde. Aradım bana küfür etti. Kocamada etti. Ben 1 tane saygısızlık etmedim onlara. Benım sütüm ayaklarıma kadar akardı. Üstüm ıslanırdı. Ama bana o kadar cok sey yaşattı Kı hiç sucum yokken stresten sütüm gittikçe azaldı ve bitti. El kapısında rezil etti beni. Hamıle ıken bile canının istedigi bir sey var mı diye 1 kere bile sormadı. Nasıl bakacaksın karnında 1 tanesi ölsün dedı. Hayırlı olsun evladım bile demedı. Bu laflara ragmen anadır atadır dedım sustum genede aradım. Ama olmadı olmadı bu kadarda evlat düşmanı olunmaz ki. Benım artık bi annem yok. Af dilemez zaten affetmemde sildim gitti o kadını.
Evet gerçekten öyle. Zaten onlar bize ne kadar eziyet etsede bi gülüşleri insanı aydınlatıyor bazen. Büyüdükçe güzelleşecek inşallah herşey. Yardıma ihtiyacımız olan zamanlar bebeklik zamanları. Ona da sabredemiyorlar.Çok doldum ya sende üzülme. Bu hayatta senden 1 tane daha yok. Kendını bebişlerine ver.
Çok dayaniksizlar desene. Torun torun diye ölüp bittiler, şimdi kaçacak yer arıyorlar. Bizler elbette bi yolunu bulur bakarız. Napalim kendi çocuğumuz. Ama ben de öfkelenip desem ki sevmeye de göstermicem artık, o zaman ne yapacaklar. Benim o kadar vicdansız olmadığımı biliyor tabi annem.Benide ekleyin bu kaprisli öfkeli ve yorgunlugunu surekli dile getiren annelerin kizlari katogorisine
Evet canım çok memnunum kimse bakıcı ile uğraşmasın,netAh ah kuzum. Böyle okuyunca annelerin yaptıklarını içim sızlıyorben de gözün için yazacaktım ne dediler diye. İnşallah iğne şifa olur da hiçbir şeyin kalmaz.
Yaş ilerledikçe tahammül gerçekten azalıyor. Sürekli aynı evde olunca zaten her şey batmaya başlıyor. Normalde eşim annemi çok sever iyi de anlaşırlar ama sürekli sürekli beraber olunca anlamsız kavgalar çıkıyor. Bizde şans annem başka şehirde yaşıyor arada bir git evine bahçene diyoruz o da mutlu oluyor. Kv zaten yakın oturuyor ama büz ne dersek onu yapıyor. Bu gidişini ben istedim uzun ki biraz yalnız bakma çalışması yapayım.
Bakılıyor mu bakılıyor ama zor gerçekten. Yardımcı şart. Ama ben burda okuduklarımdan sonra eve birini almaktan vazgeçtim. 1 yaşına girsinler kreşe vericem en azından yarım gün ki herkes biraz nefes alsın. Belki senin de öyle bir şansın olur biraz rahatlarsın.
BakLaRisaCca verdi. İnşallah memnundur hala bize tecrübelerini anlatsın
LaRisaCca cımın da bu marka o da çok memnun.
Bekarken de sevgi görmedim ama saygı vardı. Çok demişimdirGerçekten benim de hep aklıma geliyor bu sözü. Zira haklı olmak hep mutluluk getirmiyor. Bir de küslük insana yük, yorucu bisey. Ben kaldıramıyorum bu yükü. Ama annem gayette uzatıyor saolsun.
Seninki nasıl anne kuzum ya, sanki sen onun çocuğu değilsin, nasıl bi anne baba seninkiler . Bekarkende mi böylelerdi?
Benim annem çok yardim etti, herşeye koşturdu saolsun. Ama şu durumda böyle küsüp gitmesi beni çok üzdü.
Evet gerçekten öyle. Zaten onlar bize ne kadar eziyet etsede bi gülüşleri insanı aydınlatıyor bazen. Büyüdükçe güzelleşecek inşallah herşey. Yardıma ihtiyacımız olan zamanlar bebeklik zamanları. Ona da sabredemiyorlar.
Çok dayaniksizlar desene. Torun torun diye ölüp bittiler, şimdi kaçacak yer arıyorlar. Bizler elbette bi yolunu bulur bakarız. Napalim kendi çocuğumuz. Ama ben de öfkelenip desem ki sevmeye de göstermicem artık, o zaman ne yapacaklar. Benim o kadar vicdansız olmadığımı biliyor tabi annem.
Şöyle yapıyoruz o genelde geç yatar uykusu zor gelir 12-3 arası o bakıyor 3-6 arası ben bakıyorum zaten bu sürede illaki uyudukları bi aralık oluyor 4ümüzün uyuduğu kıymetli zamanlar da bonus oluyor.Eşimle böldüm demişsin ya nasıl böldün bende bugün itibariyle tek başıma kaldım senin gibi
Değil mi ya dün hamileydim bugün doğurmuşjm gibiOh ne güzel gazsız bebeciklerah ah uyku kanayan yaram ya. Bi gün iyiyse bi gün kötü. Bu konuda ne desem yalan bence. Çünkü sürekli huy değiştiriyorlar.
Onun dışında çok şükür iyiyiz. 6 aylık oldular artık baya oyun oynuyorlar vakit geçiriyorlar. Haftaya da ek gıdaya başlıyoruz inşallah
Zaman su gibi akıp geçiyor işte
Aynen ufak ufak hazırlık yapmaya başladım bile. Allah razı olsun cnm .. erkek bebeklerden pek bişiy kalmadı prensesime çoraplar belki ... kızlar cidden yok sayılır takımlar vardı ama ikiz olunca kullanılmayan hiçbişey yok...yine fazla bişey almayacağım çok geliyor hediye... şükürler olsun uyku düzenimiz oturdu .. ek gıdada artık düzendeyiz .. bir ay sonra sünnet olacaklar doğum günleriyle birlikte bahçede bir cemiyet düşünüyorum... o zaman havalar mis gibi olur inşallah..becerikli bir tanesi nerdeyse kendi yürüyecek artık onun işlerine şaşırmayı bıraktım...öyle ilerleyen zamanlar güzel geçiyor .. covidden sonra ateş vs.. olmadı bizde maşallah annelerine çok yardımcı oluyorlar... hamileligimin de sorunsuz ilerlemesi rabbimin nimeti.. ya uzun oldu kusura bakma her zaman yazamıyorum ama takipteyim bakıyorum herkes çok iyi korunuyor benden sonra bir hamiş var geri kalan herkes amannnn diyor
Emzirme danismanin kim, 2 bebeye sutun ne derece yetiyor, mama takviyen ne durumda biraz bilgilendirir misin kuzum yaEğer memeye yapışık yaşamaya hazırsan döner bacım. 6 aylıkken dönenler var. Benim emzirme danışmanım evlat edinen anneden süt getirdi. Senin sütün de döner emen bebe var ise
Ben de ailemle baglari koparttim kolonya dokun dedim diye evden gittiler tam 50 gun oldu 1 kere aramadilar, bitti artik yeter ben sinir krizleri geciriyorum bazen yorgunluktan teklikten, beni bu hale sokan torunlarini da unutsun bir zahmetGerçekten benim de hep aklıma geliyor bu sözü. Zira haklı olmak hep mutluluk getirmiyor. Bir de küslük insana yük, yorucu bisey. Ben kaldıramıyorum bu yükü. Ama annem gayette uzatıyor saolsun.
Seninki nasıl anne kuzum ya, sanki sen onun çocuğu değilsin, nasıl bi anne baba seninkiler . Bekarkende mi böylelerdi?
Benim annem çok yardim etti, herşeye koşturdu saolsun. Ama şu durumda böyle küsüp gitmesi beni çok üzdü.
Evet gerçekten öyle. Zaten onlar bize ne kadar eziyet etsede bi gülüşleri insanı aydınlatıyor bazen. Büyüdükçe güzelleşecek inşallah herşey. Yardıma ihtiyacımız olan zamanlar bebeklik zamanları. Ona da sabredemiyorlar.
Çok dayaniksizlar desene. Torun torun diye ölüp bittiler, şimdi kaçacak yer arıyorlar. Bizler elbette bi yolunu bulur bakarız. Napalim kendi çocuğumuz. Ama ben de öfkelenip desem ki sevmeye de göstermicem artık, o zaman ne yapacaklar. Benim o kadar vicdansız olmadığımı biliyor tabi annem.
Yaaa bilerek istiyorsun demek rabbim tez zamanda versin inşallah... Ben bebeğimi öğrendiğimde kalp atışı bile vardı, düzensizlik vardı birde korona olmuştuk ki tamamen herşey birbirine karışmıştı...ben 17 yıllık evlilik hayatımda hiç korunmadm olmaz kafası bendede vardı... yoksa şimdiye a milli takımı kurmuştum...Ne güzel 2 prenses 2 prens annesi olacaksın. Allahım sana da evlatlarinada sağlık versin insallah.
Ben korunmuyorum açıkçası 9 yıl boyunca olmadı şimdide olmaz kafasindayim. Gerçi halen adet olmadim