2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hemşerim senide çok üzmüşler vallaha bizim bizden başka kimsemiz yok demek ki. Allah kimsenin eline koymasın hiçbirinizi. Evinde mutlu ol, eşinden çocuklarından yüzün gülsün inşallah

Ca
Yeliz gözün aydın ben demiştim bir premses gelecek hazır ol diye Oğluşların o kadar kız güzeliydi ki arkasının kız olmaması imkansızdı Allah hayırlı evlât etsin güzel premseside
Canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim.... bu arada 21 mart bizde sünnet olacağız teyzesi o kadar demiştim sonunda yaptırıyorum çok şükür

Ca
Canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim.... bu arada 21 mart bizde sünnet olacağız teyzesi o kadar demiştim sonunda yaptırıyorum çok şükür

Rabbim kolayca atlatmalarını sağlasın inşallah 2 gün mızıldanıyorlar sonrası yok merak etme 15.günde de yarası tamamen iyileşmiş oluyor. Gözünde büyütüp stras yapma benim gibi

Rabbim kolayca atlatmalarını sağlasın inşallah 2 gün mızıldanıyorlar sonrası yok merak etme 15.günde de yarası tamamen iyileşmiş oluyor. Gözünde büyütüp stras yapma benim gibi
Tamam canım seni dinleyeceğim... Sen nasılsın yeğenlerim nasıl? Bizde baya düzelme var ek gıda uyku falan... tek başına bakıyorsun umarım herşey yolunda gidiyor

Tamam canım seni dinleyeceğim... Sen nasılsın yeğenlerim nasıl? Bizde baya düzelme var ek gıda uyku falan... tek başına bakıyorsun umarım herşey yolunda gidiyor

Biz iyiyiz bu ara çok şükür. Ek gıda tadım serüvenindeyiz. Ek gıdaya başlayınca mama yemeleri biraz sıkıntılı oluyor sadece o var ama sabredin dedi doktoru geçiş sürecinde hep yaşanan bişey galiba Annem gelmişti sünnet için 1 ay kaldı ama şöyle bir baktım evde kimse yokken daha rahat bakılıyor. Çocuklar anneme eziyet etti resmen. Ayakta bile sallattılar kendilerini ki hiç istemezler benden normalde Gittilerde geri eski sakin yaşamımıza döndük çok şükür. Örümceğe de koydum zaten. Artık benden rahatı yok Bizde de durumlar böyle

Bana da aynen yürüteç ilaç gibi gelmişti afferin kız çok iyi yaptın....

Hemşerim senide çok üzmüşler vallaha bizim bizden başka kimsemiz yok demek ki. Allah kimsenin eline koymasın hiçbirinizi. Evinde mutlu ol, eşinden çocuklarından yüzün gülsün inşallah
Allah razı olsun. Amın. Daha yüzeysel anlattım o kadar yani. Rabbim senın yuvanada huzur bereket versın. Hocamız Rabbim kapılara baktırmasın o bu vs. geldı mi diye dua ederdi. Çok acı ya şu yalan dünyada neyi paylaşamıyorlarsa.

Benide ekleyin bu kaprisli öfkeli ve yorgunlugunu surekli dile getiren annelerin kizlari katogorisine

Kızlar ikizlerle bir günü nasıl geçiriyorsunuz? 5 aylık olduk hala kucak dışında mutlu olmuyoruz. Bi etkinlik yapalım diyorum yok. Düzensiz bir düzen içinde büyüyorlar resmen. Çok canım sıkılıyor bu duruma.halbuki ne hayallerim vardı. Sizler de durumlar nasıl? Uyku düzeni, yemek düzeni, oyun zamanı etkinlikler vs. Falan?

2 numara aldım canım ama yaptı valla. Biz de şaşırdık

Gerçekten benim de hep aklıma geliyor bu sözü. Zira haklı olmak hep mutluluk getirmiyor. Bir de küslük insana yük, yorucu bisey. Ben kaldıramıyorum bu yükü. Ama annem gayette uzatıyor saolsun.
Seninki nasıl anne kuzum ya, sanki sen onun çocuğu değilsin, nasıl bi anne baba seninkiler . Bekarkende mi böylelerdi?
Benim annem çok yardim etti, herşeye koşturdu saolsun. Ama şu durumda böyle küsüp gitmesi beni çok üzdü.
Çok doldum ya sende üzülme. Bu hayatta senden 1 tane daha yok. Kendını bebişlerine ver.
Evet gerçekten öyle. Zaten onlar bize ne kadar eziyet etsede bi gülüşleri insanı aydınlatıyor bazen. Büyüdükçe güzelleşecek inşallah herşey. Yardıma ihtiyacımız olan zamanlar bebeklik zamanları. Ona da sabredemiyorlar.
Benide ekleyin bu kaprisli öfkeli ve yorgunlugunu surekli dile getiren annelerin kizlari katogorisine
Çok dayaniksizlar desene. Torun torun diye ölüp bittiler, şimdi kaçacak yer arıyorlar. Bizler elbette bi yolunu bulur bakarız. Napalim kendi çocuğumuz. Ama ben de öfkelenip desem ki sevmeye de göstermicem artık, o zaman ne yapacaklar. Benim o kadar vicdansız olmadığımı biliyor tabi annem.

Evet canım çok memnunum kimse bakıcı ile uğraşmasın,net
LaRisaCca cımın da bu marka o da çok memnun.

Bekarken de sevgi görmedim ama saygı vardı. Çok demişimdir
Anne 1 kere senle yatayım diye
Ama olmadı hep bi bahane. Bu dünyadan ana sevgisi görmeden ölüp gideceğim.

Eşimle böldüm demişsin ya nasıl böldün bende bugün itibariyle tek başıma kaldım senin gibi
Şöyle yapıyoruz o genelde geç yatar uykusu zor gelir 12-3 arası o bakıyor 3-6 arası ben bakıyorum zaten bu sürede illaki uyudukları bi aralık oluyor 4ümüzün uyuduğu kıymetli zamanlar da bonus oluyor.
Öğle arası eve geliyor eşim işyeri beş dk o gelince ben altlarını değişiyorum ben wc banyo vs işlerimi hallediyorum eğer uyumuşlarsa kahvaltı yapıyoruz beraber o gidiyor.
Akşam 5ten sonra gelince de ona kitleyip yemek yapıyorum sofrayı o kaldırıyor ben altlarını değişiyorum çay içerken de kim nerdeyse besliyoruz ilgileniyoruz vs.
Beşil tekerlekli evi de ona göre ayarladık market arabası gibi gezdiriyoruz evde yemek yaparken mutfaktalar yatarken yatak odasında tv izlerken salonda gibi

Eklentiler

• 6ADC33A8-5EE0-4EA5-B48A-3A1FEA221AFE.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 53
Değil mi ya dün hamileydim bugün doğurmuşjm gibi
Gerçekten doğan büyüyor derlerdi şimdi anlıyorum. Evet huy değişimleri bizde günlük oluyor çok normal gece yatmıyorlar vs
Şuan ek gıda dönemini heyecanla bekliyorum ya nasıl olacak bi sürü şey yapıcam
Senin de istediğin gibi geçer inşallah

Ne güzel 2 prenses 2 prens annesi olacaksın. Allahım sana da evlatlarinada sağlık versin insallah.
Ben korunmuyorum açıkçası 9 yıl boyunca olmadı şimdide olmaz kafasindayim. Gerçi halen adet olmadim

Eğer memeye yapışık yaşamaya hazırsan döner bacım. 6 aylıkken dönenler var. Benim emzirme danışmanım evlat edinen anneden süt getirdi. Senin sütün de döner emen bebe var ise
Emzirme danismanin kim, 2 bebeye sutun ne derece yetiyor, mama takviyen ne durumda biraz bilgilendirir misin kuzum ya

Ben de ailemle baglari koparttim kolonya dokun dedim diye evden gittiler tam 50 gun oldu 1 kere aramadilar, bitti artik yeter ben sinir krizleri geciriyorum bazen yorgunluktan teklikten, beni bu hale sokan torunlarini da unutsun bir zahmet

Ne güzel 2 prenses 2 prens annesi olacaksın. Allahım sana da evlatlarinada sağlık versin insallah.
Ben korunmuyorum açıkçası 9 yıl boyunca olmadı şimdide olmaz kafasindayim. Gerçi halen adet olmadim
Yaaa bilerek istiyorsun demek rabbim tez zamanda versin inşallah... Ben bebeğimi öğrendiğimde kalp atışı bile vardı, düzensizlik vardı birde korona olmuştuk ki tamamen herşey birbirine karışmıştı...ben 17 yıllık evlilik hayatımda hiç korunmadm olmaz kafası bendede vardı... yoksa şimdiye a milli takımı kurmuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…