- 25 Kasım 2009
- 18
- 24
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.461
Eğer memeye yapışık yaşamaya hazırsan döner bacım. 6 aylıkken dönenler var. Benim emzirme danışmanım evlat edinen anneden süt getirdi. Senin sütün de döner emen bebe var iseAarkadaslar benim de bir sorum sorunum var. Ikiz kizlar 4 bucuk aylik olmak uzereler ve ilk haftalar haric soyle deli gibi meme emmediler. Dolayisiyla da sut azaldi. Biri artik hic agzini surmuyor memeye digeri geceleri emiyor bazen de cani cekerse gunduz bir kere falan. Esim ise sen bunlari emzirmiyorsun diyip canimi sikiyor. Sit gitti gidecek. Sorum su burdan geri donebilir miyiz? Sahsen benim de vicdanim sizliyor. Diger iki cocuguna 2 yasina kadar sut verdim. Sanki bunlara haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum. Tekrar soruyorum. Burdan doner mi
Geçmişler olsun ve kolaylıklar diliyorum kuzum. Biraz güzel haber vereyim o zamanEkimden bu yana ailemdeydim bu cuma itibariyle evime geldim. Ebem mikildi afedersiniz, bunj başka tarif edebileceğim kelime yok, ev taşıdım sankiyarından itibaren de çocuklara tek bakıcam, beni neler bekliyor belli değil
Bu 55 günlük süreçte, oğlum sünnet oldu ikisi birden balgamlı üşüttü antibiyotik keyfi kusa kusa içiyorlar. iki kere grip oldum Henüz iyileşemedim.
İlişki iptal, ağrım çok fazla.
İnsanların yorumlarını söylemiyorum bile herkes profesör
Canısı biz iki tane tekli almıştık kabin boy ama ben yalnız çıkaramıyorum diye 2. Travel aldık. Cidden çok rahat travel ama bagaj iptalKızlar bebek arabası alanlar markaları nedir memnuniyet düzeyleriniz nedir? Baston almak istiyorum ama satıcı özellikle Arnavut kaldırımlı yollarda filan hiç iyi değil dedi kafam karıştı avm arabası dedi. Birde genelde hep 15 kg a kadar baston arabalar. Pratik olması hoşuma gidiyor diğer taraftan kullanımı korkuttu
Hahahah çok güldümHangi olaya noktayı koydun acaba nice
Hahahah çok güldümkilyaya cevap yazacaktım ama abuk subuk işler yaşınca silip baştan yazayım dedim
Yenidoğandan itibaren baston var ama eşim almış iki ürün arasında kalmıştık maxi cosi gia ve laika arasında gia almış. Kabin boylar rahat oluyor bende öyle istiyordum açıkçası. İki tekli şeklinde hep bakmıştım. Tek çıkmam zaten diyeCanısı biz iki tane tekli almıştık kabin boy ama ben yalnız çıkaramıyorum diye 2. Travel aldık. Cidden çok rahat travel ama bagaj iptalbastınlar o açıdan iyi ama ona da oturmaya başlayınca koyabiliyorsun sanırım. Galaxyeliz61 inki bastondu diye hatırlıyorum. Bi de Regen_ inki güzel.
Güle güle kullanın canım. Ben de başta öyle demiştim ama sonra bunalınca evden kaçmak için ikiz aldıkYenidoğandan itibaren baston var ama eşim almış iki ürün arasında kalmıştık maxi cosi gia ve laika arasında gia almış. Kabin boylar rahat oluyor bende öyle istiyordum açıkçası. İki tekli şeklinde hep bakmıştım. Tek çıkmam zaten diye
Sağ ol kuzum çok baktık aslında ikinci el de. Eşim bir türlü gidip görüp almadı. Dediğin gibi yaparız olmadı. Ben tek bebelerle çıkmaya cesaret edemiyorumGüle güle kullanın canım. Ben de başta öyle demiştim ama sonra bunalınca evden kaçmak için ikiz aldıkkullanın ihtiyaca göre baston ikiz alırsınız ilerde. 2. El temiz çok araba var. Bizim aldığımızı 4 yaşına kadar kullanmışlar ama tertemiz. Zaten kumaşların hepsi çıkıp yıkanıyor.
Yok zaten kimseyi sallamıyorum gamsız bi insanım ilk başta çok takıldım sinir oldum ama sonra he deyip geçmeyi öğrendimGeçmişler olsun ve kolaylıklar diliyorum kuzum. Biraz güzel haber vereyim o zaman1 aya gaz konusunda baya huzura kavuşacaksın ve büyüdükçe gündüz bakımları kolaylaşıyor gece için bişey diyemicem orası Allah kerim
Kimseyi görme duyma he de geç, öyle yapıyorum zaten diyiver kim ne kadar görüyor da biliyor ne yaptığını
Oh ne güzel gazsız bebeciklerYok zaten kimseyi sallamıyorum gamsız bi insanım ilk başta çok takıldım sinir oldum ama sonra he deyip geçmeyi öğrendim
Gaz problemimiz çok olmadı açıkcası bizde uyumama sorunu var cin gibiler ama bakımları kolay olsa süper olur
Geceyi böldük zaten eşimle kimin bahtına ne çıkarsa
Sen nasılsın beybi ne var ne yok
Kuzum ben gayet memnunum tavsiyede ederim arabamiziCanısı biz iki tane tekli almıştık kabin boy ama ben yalnız çıkaramıyorum diye 2. Travel aldık. Cidden çok rahat travel ama bagaj iptalbastınlar o açıdan iyi ama ona da oturmaya başlayınca koyabiliyorsun sanırım. Galaxyeliz61 inki bastondu diye hatırlıyorum. Bi de Regen_ inki güzel.
teşekkür ederim bu miktari doktor mu önermişti?
Jarse değilde , pazen olarak satılıyor bunlardan çoğu kumascilarda. Ince halini de yapmışlardı son gördüğümde.Kizlarrr konu ile ilgili değil ama kadınlar kulübü arkadasligi bana çok şey kattı ve yine başımın sıkıştığı bir konuda sizlere yazmak istedimyöresel kıyafetlerde daha çok olan eskilerden jarse kumaş diye biliniyordu yörük kiyafetlerinde falan kullanıyor.okulumuzun gösteri kıyafeti için çok lazım elinde olan saticak olan olursa özelden ulaşabilirmi genelde annelerimizin sandığında oluyor illaki ücretiyle almak istiyorum örnek olarak eklesek bı bakarmisin rica etsem bulamadım kafayı yiycem
Mesajın için teşekkürler canım ama onlar çok ince eskiler biraz daha kalın oluyor ondan öyle istemiştik yinede bilgin için sagolJarse değilde , pazen olarak satılıyor bunlardan çoğu kumascilarda. Ince halini de yapmışlardı son gördüğümde.
Ek gıda hayırlı ola :)Oh ne güzel gazsız bebeciklerah ah uyku kanayan yaram ya. Bi gün iyiyse bi gün kötü. Bu konuda ne desem yalan bence. Çünkü sürekli huy değiştiriyorlar.
Onun dışında çok şükür iyiyiz. 6 aylık oldular artık baya oyun oynuyorlar vakit geçiriyorlar. Haftaya da ek gıdaya başlıyoruz inşallah
Zaman su gibi akıp geçiyor işte