2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ya sma çok gaz yaptı bizim bebelerde sürekli kıvranıyorlar. Başka hangi mamayı önerirsiniz? Evolvia alacaktım ama o da şekerli. Hipp palmli. Ne kaldı geriiiye
Bende ikizlerden birine mama tutturamadım hipp, sma, aptamil sancı yaptı garıl gurul . Golden Goat seviyor ama kakasını yeşil yapıyor sürekli bebelac gold aldım gazını artırdı. Similac alacaktım malum durumdan kaldı. Evolvia Fason filan dediler almadım. Doktorumuz aptamil prosyneo diye bulursanız çok iyidir dedi. Sadece nette bir iki yerde var çok pahalı ve diğer konu güvenilir mi emin olamadım. Annem tutturdu pirinç unu verelim diye. Şimdilik bebelac ile gidiyoruz ama ne yapsam bilemedim. Diğeri de aptamil içiyor. Sma onda da sancı yaptı koca paket elimde kaldı arada vereyim diyorum bitsin yazık diye

Bak bizde de gaz cok olmustu ondan birakmstm sma yı. Ama bu aylarda da gaz yapiuormus mu sasirdim
Ya biz sadece yatarken veriyoruz ya resmen kıvranıyorlar. Biz de ona bağladık direk. 1 haftadır veriyoruz ve 1 haftadır var bu sorun
Maşallah maşallah
Hepsi ayrı bir dünya bu bebelerin. Valla gene gidicem similac alıcam bu gidişle

Şu an için en korktuğum şey hamile kalmak, bir de iki bebeyle yalnız kalacaksam eğer. Vay benim halime. Allah yardımcımız olsun. Ailene söyledin mi bu arada, anneme daha söylemedim diyordun ne oldu tepkileri ?
Amin amin inşallah. Hem kör hem ikiz anası olmak çok zor. Tek göz Busbulanik, dengemi sağlayamıyorum çoğu zaman. Bu hafta eşim izin aldı da bugün rahatladım birazcık. Hangisine koşacağımi şaşırdım dün. Bi de ikide birde kaka yaptılar. Çocuklar da şaşırdı tek beni görünce evde. Büyük bi sessizlik, sürekli ağlayan anne. Ne bileyim ya Allah yardımcımız olsun. Bi yerden sonra kimseden fayda yok demek ki.

Allah yardımcın olsun kuzum benim hiç kolay değil Şöyle diyorum ne olursa olsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ya aşırı zengin olacaksın ya da gerçekten halden anlayan sağlığı yerinde keyfi yerinde yakınların olacak ikiz bebek büyüteyim dersen. Sağlık versin Rabbim herkese önce bebelerimize sonra bizlere de şu süreci atlatalım inşallah

Mamadan o zaman kuzum. Aptamilde dene istersen

Merhaba bende geldim annemi bugün yolcu ettim gitmeden önce anlamadığım şekilde çok fazla ağlamalı bir hafta geçirdik bizde hamak beşik kurduk tavana onda güzel uyudular şükür dedim ki ikinciyi de alayım bugün ikiside uyumaz oldu ya ben stres yaptım onu çektiler. 2 buçuk aylığız şuan yaklaşık 2 3 haftadır bebekleri ayırıyoruz geceleri birine eşim bakiyo diğerine ben acaba yanlış mı yapıyoruz siz odaları ayırdınız mi naptiniz bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa özellikle uyku ve beslenme konusunda tavsiyelerinizi alırım. Eşim normalde izin alçaktı ama iş yeri vermemiş izin yarın itibariyle evde Bi başıma iki bebekle ne yapacağım hiç bilmiyorum önceden by kadar çok aglamazlardi ikisinde de su fıtığı çıktı hatta birinde enfeksiyon da çıktı antibiyotik kullanıyoruz o da bagirsaklari talan etti geçecek mi ya bugünler gerçekten yapmam dediğim her ne varsa yaptım yeter ki az sussunlar 1 gram uyku uyusunlar diye ne yapacağımı şaşırdım kaldim

Eşimle böldüm demişsin ya nasıl böldün bende bugün itibariyle tek başıma kaldım senin gibi

Yahu hem annelere hem kaynanalar bir haller oldu diyorum inanmıyorsunuz. Yaşamayanımız kaldı mı şu süreçte Cidden neden ya neden? Çoğumuz tüp bebek anneleriyiz zaten yeterince yıpratıcı süreçlerden geçtik olana kadar bari olduktan sonra rahat olsaydık. Ama yok...

Modacım boşver kuzum sende. Tek başına daha rahat bak emin ol. Biraz daha yoruluyorsun ama en azından kapris çekmiyorsun. Hemde bebeler yalnızken, evde senden başka kimse yokken daha sakin oluyorlar. Allah kolaylığını versin sanada

Şu an için en korktuğum şey hamile kalmak, bir de iki bebeyle yalnız kalacaksam eğer. Vay benim halime. Allah yardımcımız olsun. Ailene söyledin mi bu arada, anneme daha söylemedim diyordun ne oldu
Söyledim canım cinsiyeti belli olunca ayy herkes tebrik etti biraz düşünüyorlar bni tabikide ama herkes yanındayız arkandayız dedi inanın bir o kadar daha mutlu oldum...

Canm rabbim tez zamanda şifanı versin dualarım seninle... bu bir sınav anne olarak rabbim yardım etsin sana..

Dimi ya bu bebeler ne zorluklarla ne dualarla geldi ama bi degisikler cidden bende anlam veremiyorum

Amin amin gerçekten çok çok zor bisey, en yakının dahi olsa bi tuhaf haller . Bi tuhaf şeyler ne bileyim ya .
Valla iki gündür annemden ses yok , görüntülü aradım onu bile açmadı. Torunlarını falan hep gözden çıkardı galiba. Böyle inat kimsede yok . Kendi kendini uzmekten başka ne ise yarıyor acaba inadı bilmiyorum. Napayım benim derdim kendime yetiyor zaten , dediğin gibi bir sürü psikolojik şeyden geçtik, bi de kör oldum üstüne. Bu yapilan hiç reva değil. Ne yapayım artık. Tek başıma inşallah güzelce baş edebilirim. Zaten emeklemeye falan başlasalar kendilerini daha fazla oylayabilirler herhalde.
Allah akıl fikir versin koca koca kadınlar ya.
Söyledim canım cinsiyeti belli olunca ayy herkes tebrik etti biraz düşünüyorlar bni tabikide ama herkes yanındayız arkandayız dedi inanın bir o kadar daha mutlu oldum...
Ne güzel ben de çok sevindim senin adına canim.

Dimi sen birde üstüne rahatsızlandın nasıl vicdanı el verdi aklım almadı. Bizde böyle mi olacağız acaba diyorum bazen ama yok ya kıyamam diyorum ya ne zorluklarla kavuştuk. İnşallah bir an önce orta yolu bulursunuz sizde
Dimi ya bu bebeler ne zorluklarla ne dualarla geldi ama bi degisikler cidden bende anlam veremiyorum

Ortada bir kıskançlık seziyorum ya başka türlü olamaz. Ama bizi mi kıskanıyorlar bebelerimi bizden kıskanıyorlar nedir bilemedim. Ha Allah var benim annem sıkıntı çıkarmadı çok şükür çıkarmazda huyunu bilirim ama bende de kaynanaydı biliyorsunuz.
Neyse bunlarla atlatmış olalım inşallah

Yeliz gözün aydın ben demiştim bir premses gelecek hazır ol diye Oğluşların o kadar kız güzeliydi ki arkasının kız olmaması imkansızdı Allah hayırlı evlât etsin güzel premseside

Kızlar ya sma çok gaz yaptı bizim bebelerde sürekli kıvranıyorlar. Başka hangi mamayı önerirsiniz? Evolvia alacaktım ama o da şekerli. Hipp palmli. Ne kaldı geriiiye

Nice sma 2 numara gaz yapmıyor kuzu sen 1 mi aldın?
6 aylık oldular ben 2 'ye başladım gaz problemimiz bitti çok şükür
Ben ağlaşıyordum gaz geçmiyor kaç aylık oldu diye sen geçiyor diye Regen_ i rahatlatmıyor muydun? Nasıl terse döndük biz

Inşallah buluruz ,1 kere daha böyle küsmüştü biz gitmiştik özür dilemiştik, hakkı değildi o zaman da, sayımla konuşmuştum annem böyle böyle yapıyor çok üzülüyorum diye, o da haklı mi olmak istiyorsun mutlu mu demişti. Ki bazen haklı olmak mutluluk getirmiyor , ben de hiç sevmem haklı olmayı, hakkı olan üzülür genelde. Ama bu seFer çok farklı ben gidemem iki bebeyle .bakalim nereye kadar sürdürecek. Torunlarını da gözden çıkarmış, kaç kere görüntülü aradım hiç açmadı. Ben de bekliycem artık ne zaman cani isterse. Bu kez kendi bilir . Benim derdim kendime yetiyor zaten napayım.

Vallaha dayını gerçekten tebrik ettim. Tecrübe bu işte. Akşam akşam beni baya düşündürdü sözü Napalım bazen mecbur kalıyoruz alttan almaya, özür dilemeye. Allah inşallah sana tez zamanda şifanı verir kimseye muhtaç kalmazsın Annede de Allah vicdan, merhamet versin şu dönemde inşallah. Bu günlerde geçecek elbet ama bizi çok kırdılar. Nasıl toparlıcaz bilmiyorum

Benım yaşadığımdan daha kötüsünü kimse yaşamamıştır. Ana denen şahsa gel benım cocuguma bak demedım. Ben dikişli Olcam bana bak dedım sadece iyileşene kadar. Hadı bana bakmayıda bırak 1 tane kazan corba kaynat ana dedim. Hastanedeyiz ben 4 gün kaldım. O şahısta 4 gün kaldı benle 5.gün eve gectik. Bu arada Cocuklarıma ben bakıyorum. Hastanede hep yattı. Nerdeyse ben ona baktım. Vicdanım el vermedı cebıne harclıkta koydum bi ihtiyacını karşılarsın diye. 8. Gün kocam cagırıyor dedi çekti gitti. Gidiş o gidiş. Cocuklarımı bir daha görmeye gelmedı. Takısını takmadı. Kocası geldı sözde baba. Ben bebek göremem dedi evimde 1 kere bile yüzlerine bakmadı çekti gitti. Benı sildiler engellediler telde. Aradım bana küfür etti. Kocamada etti. Ben 1 tane saygısızlık etmedim onlara. Benım sütüm ayaklarıma kadar akardı. Üstüm ıslanırdı. Ama bana o kadar cok sey yaşattı Kı hiç sucum yokken stresten sütüm gittikçe azaldı ve bitti. El kapısında rezil etti beni. Hamıle ıken bile canının istedigi bir sey var mı diye 1 kere bile sormadı. Nasıl bakacaksın karnında 1 tanesi ölsün dedı. Hayırlı olsun evladım bile demedı. Bu laflara ragmen anadır atadır dedım sustum genede aradım. Ama olmadı olmadı bu kadarda evlat düşmanı olunmaz ki. Benım artık bi annem yok. Af dilemez zaten affetmemde sildim gitti o kadını.

Çok doldum ya sende üzülme. Bu hayatta senden 1 tane daha yok. Kendını bebişlerine ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…