2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aarkadaslar benim de bir sorum sorunum var. Ikiz kizlar 4 bucuk aylik olmak uzereler ve ilk haftalar haric soyle deli gibi meme emmediler. Dolayisiyla da sut azaldi. Biri artik hic agzini surmuyor memeye digeri geceleri emiyor bazen de cani cekerse gunduz bir kere falan. Esim ise sen bunlari emzirmiyorsun diyip canimi sikiyor. Sit gitti gidecek. Sorum su burdan geri donebilir miyiz? Sahsen benim de vicdanim sizliyor. Diger iki cocuguna 2 yasina kadar sut verdim. Sanki bunlara haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum. Tekrar soruyorum. Burdan doner mi

Aarkadaslar benim de bir sorum sorunum var. Ikiz kizlar 4 bucuk aylik olmak uzereler ve ilk haftalar haric soyle deli gibi meme emmediler. Dolayisiyla da sut azaldi. Biri artik hic agzini surmuyor memeye digeri geceleri emiyor bazen de cani cekerse gunduz bir kere falan. Esim ise sen bunlari emzirmiyorsun diyip canimi sikiyor. Sit gitti gidecek. Sorum su burdan geri donebilir miyiz? Sahsen benim de vicdanim sizliyor. Diger iki cocuguna 2 yasina kadar sut verdim. Sanki bunlara haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum. Tekrar soruyorum. Burdan doner mi
Eğer memeye yapışık yaşamaya hazırsan döner bacım. 6 aylıkken dönenler var. Benim emzirme danışmanım evlat edinen anneden süt getirdi. Senin sütün de döner emen bebe var ise

Ekimden bu yana ailemdeydim bu cuma itibariyle evime geldim. Ebem mikildi afedersiniz, bunj başka tarif edebileceğim kelime yok, ev taşıdım sanki😂 yarından itibaren de çocuklara tek bakıcam, beni neler bekliyor belli değil
Bu 55 günlük süreçte, oğlum sünnet oldu ikisi birden balgamlı üşüttü antibiyotik keyfi kusa kusa içiyorlar. iki kere grip oldum Henüz iyileşemedim.
İlişki iptal, ağrım çok fazla.
İnsanların yorumlarını söylemiyorum bile herkes profesör 😂
Geçmişler olsun ve kolaylıklar diliyorum kuzum. Biraz güzel haber vereyim o zaman 😊 1 aya gaz konusunda baya huzura kavuşacaksın ve büyüdükçe gündüz bakımları kolaylaşıyor 🤩 gece için bişey diyemicem orası Allah kerim 😅
Kimseyi görme duyma he de geç, öyle yapıyorum zaten diyiver kim ne kadar görüyor da biliyor ne yaptığını 🤭

Kızlar bebek arabası alanlar markaları nedir memnuniyet düzeyleriniz nedir? Baston almak istiyorum ama satıcı özellikle Arnavut kaldırımlı yollarda filan hiç iyi değil dedi kafam karıştı avm arabası dedi. Birde genelde hep 15 kg a kadar baston arabalar. Pratik olması hoşuma gidiyor diğer taraftan kullanımı korkuttu

Kızlar bebek arabası alanlar markaları nedir memnuniyet düzeyleriniz nedir? Baston almak istiyorum ama satıcı özellikle Arnavut kaldırımlı yollarda filan hiç iyi değil dedi kafam karıştı avm arabası dedi. Birde genelde hep 15 kg a kadar baston arabalar. Pratik olması hoşuma gidiyor diğer taraftan kullanımı korkuttu
Canısı biz iki tane tekli almıştık kabin boy ama ben yalnız çıkaramıyorum diye 2. Travel aldık. Cidden çok rahat travel ama bagaj iptal 😅 bastınlar o açıdan iyi ama ona da oturmaya başlayınca koyabiliyorsun sanırım. Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 inki bastondu diye hatırlıyorum. Bi de Regen_ Regen_ inki güzel.

Hahahah çok güldüm 🤣🤣🤣 kilyaya cevap yazacaktım ama abuk subuk işler yaşınca silip baştan yazayım dedim 🙈

Nice yalnız kalınca mors alfabesine geçip rahat mı etti. Bizde öğrenek bari 😂😂Tek nokta "E" bu arada. Nice burda eee yetti mi demek istemiştir ne yapmak istemektedir dedim 🤭

Canısı biz iki tane tekli almıştık kabin boy ama ben yalnız çıkaramıyorum diye 2. Travel aldık. Cidden çok rahat travel ama bagaj iptal 😅 bastınlar o açıdan iyi ama ona da oturmaya başlayınca koyabiliyorsun sanırım. Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 inki bastondu diye hatırlıyorum. Bi de Regen_ Regen_ inki güzel.
Yenidoğandan itibaren baston var ama eşim almış iki ürün arasında kalmıştık maxi cosi gia ve laika arasında gia almış. Kabin boylar rahat oluyor bende öyle istiyordum açıkçası. İki tekli şeklinde hep bakmıştım. Tek çıkmam zaten diye 🙄

Yenidoğandan itibaren baston var ama eşim almış iki ürün arasında kalmıştık maxi cosi gia ve laika arasında gia almış. Kabin boylar rahat oluyor bende öyle istiyordum açıkçası. İki tekli şeklinde hep bakmıştım. Tek çıkmam zaten diye 🙄
Güle güle kullanın canım. Ben de başta öyle demiştim ama sonra bunalınca evden kaçmak için ikiz aldık 😅 kullanın ihtiyaca göre baston ikiz alırsınız ilerde. 2. El temiz çok araba var. Bizim aldığımızı 4 yaşına kadar kullanmışlar ama tertemiz. Zaten kumaşların hepsi çıkıp yıkanıyor.

Güle güle kullanın canım. Ben de başta öyle demiştim ama sonra bunalınca evden kaçmak için ikiz aldık 😅 kullanın ihtiyaca göre baston ikiz alırsınız ilerde. 2. El temiz çok araba var. Bizim aldığımızı 4 yaşına kadar kullanmışlar ama tertemiz. Zaten kumaşların hepsi çıkıp yıkanıyor.
Sağ ol kuzum çok baktık aslında ikinci el de. Eşim bir türlü gidip görüp almadı. Dediğin gibi yaparız olmadı. Ben tek bebelerle çıkmaya cesaret edemiyorum 😅

Geçmişler olsun ve kolaylıklar diliyorum kuzum. Biraz güzel haber vereyim o zaman 😊 1 aya gaz konusunda baya huzura kavuşacaksın ve büyüdükçe gündüz bakımları kolaylaşıyor 🤩 gece için bişey diyemicem orası Allah kerim 😅
Kimseyi görme duyma he de geç, öyle yapıyorum zaten diyiver kim ne kadar görüyor da biliyor ne yaptığını 🤭
Yok zaten kimseyi sallamıyorum gamsız bi insanım ilk başta çok takıldım sinir oldum ama sonra he deyip geçmeyi öğrendim😂
Gaz problemimiz çok olmadı açıkcası bizde uyumama sorunu var cin gibiler ama bakımları kolay olsa süper olur 😍
Geceyi böldük zaten eşimle kimin bahtına ne çıkarsa😂😂
Sen nasılsın beybi ne var ne yok

Yok zaten kimseyi sallamıyorum gamsız bi insanım ilk başta çok takıldım sinir oldum ama sonra he deyip geçmeyi öğrendim😂
Gaz problemimiz çok olmadı açıkcası bizde uyumama sorunu var cin gibiler ama bakımları kolay olsa süper olur 😍
Geceyi böldük zaten eşimle kimin bahtına ne çıkarsa😂😂
Sen nasılsın beybi ne var ne yok
Oh ne güzel gazsız bebecikler 🧿🧿 ah ah uyku kanayan yaram ya. Bi gün iyiyse bi gün kötü. Bu konuda ne desem yalan bence. Çünkü sürekli huy değiştiriyorlar.
Onun dışında çok şükür iyiyiz. 6 aylık oldular artık baya oyun oynuyorlar vakit geçiriyorlar. Haftaya da ek gıdaya başlıyoruz inşallah 🙏🏻
Zaman su gibi akıp geçiyor işte 😅

Kuzum ben gayet memnunum tavsiyede ederim arabamizi 🤗 sürümu kolay bizim evin kapisindan asonsorumuzden rahatlikla geciyor.

Eklentiler

• Screenshot_20220228-194739_Google.jpg
    Screenshot_20220228-194739_Google.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 44
Kizlarrr konu ile ilgili değil ama kadınlar kulübü arkadasligi bana çok şey kattı ve yine başımın sıkıştığı bir konuda sizlere yazmak istedim ☺️ yöresel kıyafetlerde daha çok olan eskilerden jarse kumaş diye biliniyordu yörük kiyafetlerinde falan kullanıyor.okulumuzun gösteri kıyafeti için çok lazım elinde olan saticak olan olursa özelden ulaşabilirmi genelde annelerimizin sandığında oluyor illaki ücretiyle almak istiyorum örnek olarak eklesek bı bakarmisin rica etsem🙏 bulamadım kafayı yiycem

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-28-21-47-00-813_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-28-21-47-00-813_com.android.chrome.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20220227_203614.jpg
    IMG_20220227_203614.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2022-02-26-18-07-55-814_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-02-26-18-07-55-814_com.miui.gallery.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2022-02-26-16-08-57-695_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-02-26-16-08-57-695_com.instagram.android.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2022-02-22-00-53-31-356_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-02-22-00-53-31-356_com.instagram.android.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 40
Kizlarrr konu ile ilgili değil ama kadınlar kulübü arkadasligi bana çok şey kattı ve yine başımın sıkıştığı bir konuda sizlere yazmak istedim ☺️ yöresel kıyafetlerde daha çok olan eskilerden jarse kumaş diye biliniyordu yörük kiyafetlerinde falan kullanıyor.okulumuzun gösteri kıyafeti için çok lazım elinde olan saticak olan olursa özelden ulaşabilirmi genelde annelerimizin sandığında oluyor illaki ücretiyle almak istiyorum örnek olarak eklesek bı bakarmisin rica etsem🙏 bulamadım kafayı yiycem
Jarse değilde , pazen olarak satılıyor bunlardan çoğu kumascilarda. Ince halini de yapmışlardı son gördüğümde.

Oh ne güzel gazsız bebecikler 🧿🧿 ah ah uyku kanayan yaram ya. Bi gün iyiyse bi gün kötü. Bu konuda ne desem yalan bence. Çünkü sürekli huy değiştiriyorlar.
Onun dışında çok şükür iyiyiz. 6 aylık oldular artık baya oyun oynuyorlar vakit geçiriyorlar. Haftaya da ek gıdaya başlıyoruz inşallah 🙏🏻
Zaman su gibi akıp geçiyor işte 😅
Ek gıda hayırlı ola :)
Benim başıma olmadık işler geldi ya, 7 aylık olduk, ama annem yardim etmekten vazgeçti, dün esim kızımın uyku tulumunu giydiriyordu o arada kızım da ağlamaya başlamış, hatta katılmış biraz ağlarken, iyice uykus u gelmişti. Annem de müdahale etti , eşimde dur b3n giydiriyprum dedi, o da naparsaniz yapın, kendin bak cocuklarina deyip bağırdı . Küstü , orucluydu yemek bile yemedi. Bugün de gelmedi hiç. Tek başıma kaldım koca gün. O kadar çok yoruldum ve ağladım ki . Hem gözüm kör oldu. Stres sıkıntı yapmamam gerek hem bana yapriklarina bakın. Geçen kayinvalidem de artık kendin bak, ben ramazanda gelmeyeyim çok zor oLuyo dedi. Herkes beni böylece bırakıp kaçtı anlayacağın. Çok zoruma gitti . Kendiliğinden durun ben bi deneyim demek başka, böyle üzgün ortada kalmış gibi bıraktılar beni.
Gözüm hiç açılmayacak böyle giderse. Stres sıkıntı azalacağına arttı hayatımda 🥺🥺

X